4 Stratégi pikeun Ngaleungitkeun Résiko Tipu Klik Rampant

klik panipuan

Iklan Digital sigana bakal janten pengeluaran iklan média luhur di 2016 numutkeun Comscore. Éta ogé ngajantenkeun udagan anu teu tahan pikeun panipuan klik. Nyatana, numutkeun laporan anyar ngeunaan panipuan dina industri iklan online, sapertilu sadaya pengeluaran iklan bakal diséépkeun dina panipuan.

Jaringan Distil jeung Biro Iklan Interaktif (IAB) parantos ngaleupaskeun Pitunjuk Panerbit Digital pikeun Ngukur sareng Ngaleutikan Lalu Lintas Bot, laporan anu nalungtik masalah panipuan iklan digital ayeuna.

Konci Panipuan Pencét Konci

  • 75% pamedal sareng 59% pangiklan henteu tiasa ngaartikeun patalimarga manusa ngalawan sanés manusa.
  • Diadu analytics (50%) sareng panipuan sareng pendaptaran palsu (32%) ogé masalah lalu lintas sanés manusa pikeun pamedal sareng pangiklan.
  • Pencét sareng panipuan kesan mangrupikeun masalah anu hadé pikeun duanana penerbit (86%) sareng pangiklan (100%) nalika masalah lalu lintas wéb.

iklan-panipuan

Laporan éta luar biasa dina jero sareng milarian panerbit sareng pangiklan ngalangkungan cara penipuan klik ogé strategi pikeun ngirangan résiko, kalebet:

  1. Performance - Museurkeun kirang kana nomer atah sareng langkung seueur kana tindakan anu tiasa dititénan. Ngagabungkeun métrik kinerja anu insentif pikeun agénsi anjeun pikeun mastikeun hasil bisnis anu berkualitas.
  2. Ngalalanyahan Sawangan - Viewability gampang dipalsukan ku bot sareng patalimarga sanés manusa.
  3. Quality - Anggaran pikeun kualitas, sanés jumlahna. Alokasi artos jauh tina situs buntut panjang dina bursa iklan, dimana panipuan langkung nyebar sareng mésér inventaris dina situs premium, premium.
  4. Paménta Transparansi - Upami agénsi atanapi inventaris inventaris iklan anjeun moal tiasa ningalikeun dimana unggal iklanna
    kesan dilayanan, entong nganggo éta.

Unduh Pitunjuk Panerbit Digital pikeun Ngukur sareng Ngaleutikan Lalu Lintas Bot

One comment

  1. 1

    Hai Douglas- tulisan éta ngalangkungan poko panipuan klik, tapi éta henteu nawiskeun solusi anu leres, sabab panipuan klik panginten henteu teras-teras tunduk kana lalu lintas bot. Gagasan janten ati-ati pisan sareng setélan anu aya hubunganana sareng panargetan geo (sapertos anu handapeun + Pilihan maju). Ogé, ngagunakeun parangkat lunak khusus, sapertos http://www.xionagrup.ro bakal janten ide anu saé, atanapi bahkan ngagunakeun parsers log kanggo ningali IP atanapi kelas anu diklik dina iklan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.