Clicky Web Analytics ngalakukeun Deui!

Analitik Wéb AnalyticsAnalitik Wéb Analytics parantos narik kalayan fitur hébat anu sanés!

Ieu wéb analytics paket anu gancang janten bungkus paling saé anu kuring kantos tingali - khususna pikeun blogger sareng penerbit wéb. Dasbor kantos métrik kritis gunana - sadayana tina hiji halaman.

Ieu Dasbor Anyar:

Dashboard Analitik Wéb Clicky

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Abdi gaduh, Steve. Abdi henteu reuwas. Salaku Manajer Produk, kuring ningali réaksi ieu unggal waktos urang 'ngaronjatkeun' produk atanapi ngaleupaskeun fitur énggal. Kanyataanna, jalma teu resep robah. Sanajan éta progresif.

      Ieu catetan anu pikaresepeun: parobihan henteu dipupus sagala fungsionalitas! Éta ngan saukur nambahan deui!

  2. 3
  3. 4

    Naha saha waé anu ningali data anu béda-béda dipulangkeun ku Clicky vs Google Analytics dina sisi-sisi tés? Kami gaduh halaman wéb klien dimana Clicky nembé dipasang sareng nunjukkeun data anu rada béda ti Google. Salaku conto, dina hiji dinten Google nunjukkeun 18 sémah unik, sareng Clicky nunjukkeun 48 dina dinten anu sami, sareng ieu sanés kajadian sakali. Kusabab éta langkung dipikaresep yén hiji pakét analytics moal ngalaporkeun data tibatan anu sanésna bakal nyiptakeun data jieunan, kuring kedah nganggap Clicky gaduh data anu leres tapi kuring henteu terang naha bédana aya.

    • 5

      Josh, kumaha upami nomer anu sanés, sapertos kunjungan sareng lampah, naha éta langkung caket? Datang unik urang diitung ku alamat IP ayeuna. Sanaos tiasa janten langkung akurat sareng cookies sareng naon anu henteu, sapertos sababaraha aplikasi anu sanés, teu aya cara anu pasti pikeun 100% leres. (Sababaraha pamaké nganonaktipkeun cookies, jsb).

      Kuring yakin kana kualitas produk abdi, tapi lamun nanaon Abdi wager yén angka Google leuwih akurat ti urang. Aranjeunna gaduh puluhan rébu server anu ngajalankeun Analytics, disebarkeun ka sakuliah dunya. Padahal kami ngan hiji parusahaan leutik kalawan ngeunaan 10 server, sadayana dina hiji lokasi di AS. Hésé bersaing sareng éta, tanpa milyaran di bank.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.