Clicky Web Analytics ngalakukeun Deui!

Analitik Wéb AnalyticsAnalitik Wéb Analytics parantos narik kalayan fitur hébat anu sanés!

Ieu wéb analytics paket anu gancang janten bungkus paling saé anu kuring kantos tingali - khususna pikeun blogger sareng penerbit wéb. Dasbor kantos métrik kritis gunana - sadayana tina hiji halaman.

Ieu Dasbor Anyar:

Dashboard Analitik Wéb Clicky

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Abdi gaduh, Steve. Abdi henteu heran kitu. Salaku Manajer Produk, kuring ningali réaksi ieu unggal-unggal nalika urang 'ningkatkeun' produk atanapi ngaleupaskeun fitur énggal. Kanyataanna, jalma henteu resep parobihan. Sanajan éta progresif.

      Ieu catetan anu matak: parobihan henteu dihapus sagala fungsionalitas! Éta ngan saukur nambihan deui!

  2. 3

    Kuring ngamimitian nganggo Clicky sababaraha minggu ka pengker, sareng kuring resep pisan ngeunaan éta!

    Éta langkung saé tibatan Google Analytics 🙂

  3. 4

    Naha aya anu sanés merhatoskeun data anu béda anu dipulangkeun ku Clicky vs. Google Analytics di sisi uji coba? Kami gaduh halaman wéb palanggan dimana Clicky nembé dipasang sareng éta nunjukkeun data anu rada béda tibatan Google. Salaku conto, dina hiji dinten Google nunjukkeun 18 pangunjung anu unik, sareng Clicky nunjukkeun 48 dina dinten anu sami, sareng ieu sanés kajadian sakali. Kusabab éta kamungkinan pisan yén hiji rangkep analitik moal ngalaporkeun data tibatan anu sanésna bakal nyiptakeun data ponggawa, kuring kedah nganggap Clicky ngagaduhan data anu leres tapi kuring henteu terang naha bédana aya.

    • 5

      Josh, kumaha upami nomer sanés, sapertos kunjungan sareng tindakan, naha éta cocog sareng langkung caket? Datang unik kami diitung ku alamat IP ayeuna. Sanaos dimungkinkeun pikeun ngajantenkeun langkung akurat sareng cookies sareng anu sanés, sapertos anu dilakukeun ku sababaraha aplikasi sanés, teu aya cara anu pasti pikeun 100% leres. (Sababaraha pangguna nganonaktifkeun cookies, jsb).

      Kuring yakin kana kualitas produk kuring, tapi upami aya Abdi hoyong yén nomer Google langkung akurat tibatan anu kami. Aranjeunna gaduh puluhan rébu server anu ngajalankeun Analytics, disebarkeun di saluruh dunya. Padahal kami ngan ukur perusahaan leutik kalayan sakitar 10 sérver, sadayana dina hiji lokasi di Amérika Serikat. Hésé bersaing sareng éta, tanpa milyaran bank.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.