Clicky ngajalankeun Google Gadget

Upami anjeun kantos maca blog kuring sakedap, anjeun bakal terang kuring téh kipas badag tina Clicky Web Analytics. Éta ngan saukur program Web Analytics anu hebat, ringan, teu aya gunana anu saé pikeun blogging. Kuring resep pisan anu kuring malah nyerat plugin WordPress pikeun éta!

Ayeuna sumping iGoogle Clicky Dashboard ku Scott Falkingham ti Konsep panasaran:
Dasbor iGoogle Clicky

Candak sadaya pungsi tina Clicky teras lebetkeun kana Gadget anu saé! Wah! Anjeun teu kedah nganggo Google Gadget dina halaman iGoogle anjeun, ogé. Google Gadgets tiasa ditempatkeun dimana waé kalayan tag skrip sakedik. Kuring resep pisan ka Gadget éta kuring ngamutahirkeun plugin WordPress sareng ngirim ka Sean! Mudah-mudahan, anjeunna bakal ngaleupaskeun plugin Admin anu anyar ku Gadget anu dipasang!

Pikeun kéngingkeun Gadget, lebet daptar Clicky. Anjeun tiasa ngaunduh Gadget di Google sareng plugin WordPress dina halaman Goodies.

4 Komentar

  1. 1

    Abdi resep anu tiasa diklik, kuring nembé nambihan kana blog kuring sareng kuring resep pisan antarbeungeut pangguna sareng métrik anu dianggo. Kuring resep pisan langkung ti éta Google Analytics, saur kuring mah lolobana kusabab cara nampilkeun inpormasi ngalangkungan cara Google Analytics.

    Kuring masih gaduh duanana dina situs abdi bisi kuring ngarobah pikiran atanapi Google ningkatkeun métrik sareng kuring hoyong data komparatif.

    • 2

      Jigana éta anu kuring resep ogé, Dustin! Kuring ogé tetep ngajaga Google Analytics - kuring resep kana kamampuan graphing - utamina kamampuan pikeun ngalakukeun analisis komparatif dina periode waktos anu khusus. Graphing basis flash rada intuitif.

      Salah sahiji hal anu dilakukeun Clicky anu niupkeun GA tina cai nyaéta kamampuan pikeun ngalacak undeuran. Kusabab kuring sering nempatkeun conto dina situs abdi, éta fitur anu saé pikeun kuring nonton!

  2. 3

    I am a FAN BIG of clicky. Abdi resep pisan upami kumaha waé tulisan anu populér tiasa dihasilkeun tina diklik pikeun dipidangkeun dina situs - inherit css.
    Abdi sanés coder, tapi kuring resep upami aya anu tiasa ngalakukeun ieu * hint hint *

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.