Clicky ngajalankeun Google Gadget

Upami anjeun parantos maca blog kuring sakedik, anjeun bakal terang kuring téh kipas badag tina Clicky Web Analytics. Éta ngan saukur program Web Analytics anu hebat, enteng, henteu-omong kosong anu saé pikeun blogging. Kuring resep pisan anu kuring bahkan nyerat plugin WordPress pikeun éta!

Ayeuna sumping iGoogle Clicky Dashboard ku Scott Falkingham ti Konsep panasaran:
Dasbor iGoogle Clicky

Candak sadaya pungsi tina Clicky teras lebetkeun kana Gadget anu saé! Wah! Anjeun teu kedah nganggo Google Gadget dina halaman iGoogle anjeun, ogé. Google Gadgets tiasa ditempatkeun dimana waé kalayan tag skrip sakedik. Kuring resep pisan ka Gadget éta kuring ngamutahirkeun plugin WordPress sareng ngirim ka Sean! Mudah-mudahan, anjeunna bakal ngaleupaskeun plugin Admin anu anyar ku Gadget anu dipasang!

Pikeun kéngingkeun Gadget, lebet daptar Clicky. Anjeun tiasa ngaunduh Gadget di Google sareng plugin WordPress dina halaman Goodies.

4 Komentar

  1. 1

    I love the clicky, I have recently added it to my blog and I really like the user interface and metrics it uses. I like it a lot more then Google Analytics, I think mostly because of the way it presents the information over the way Google Analytics does.

    I still have both on my site in case I change my mind or Google improves the metrics and I want comparative data.

    • 2

      I think that’s what I like best as well, Dustin! I also keep Google Analytics around – I do like the graphing capabilities – especially the ability to do comparative analysis on specific time periods. The flash-based graphing is quite intuitive.

      One of the things that Clicky does that blows GA out of the water is the ability to track the downloads. Since I often put up examples on my site, it’s a great feature for me to watch!

  2. 3

    I am a BIG FAN of clicky. I’d love it more if somehow popular posts could be generated from clicky to be displayed on the site – inheriting css.
    I ain’t a coder, but I’d love if someone could do this *hint hint*

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.