Plugin WordPress Clicky sareng Admin Dileupaskeun

Clicky mangrupakeun geulis amis analytics aplikasi anu langkung raoseun pikeun pangguna dasar tibatan budak gedé di luar sana. Jigana pasar leutik mangrupikeun ceruk anu ageung sareng Clicky kedah milikna pas - éta ngagaduhan panganteur lemes, grafik anu hébat, sareng inpormasi anu ditembongkeun sampurna pikeun blogger rata-rata.

Logo Pencét

Sakedap deui, Clicky ngaleupaskeun Plugin WordPress kanggo nyisipkeun Clicky kana WordPress. Sean ngadamel catetan dina halaman Goodie na yén anjeunna henteu terang teuing ngeunaan WordPress sareng hoyong ngawangun halaman pikeun ngatur aplikasi ti jero antarmuka Admin WordPress, tapi anjeunna henteu terang kumaha dina waktos éta. Kuring leres-leres kagum kana padamelan anu parantos dilakukeun dina Clicky janten kuring muragkeun aranjeunna garis pikeun ningali naha kuring tiasa ngabantosan. Jawabanna 'pasti'!

Dina sababaraha jam sabtu minggu éta, kuring ngawangun halaman admin anu saé anu ngagaduhan sadaya fitur anu diperyogikeun. Sean diasah sareng gaya (langkung saé) langkung kana Clicky sareng gaduh dileupaskeun ayeuna! Henteu sering anjeun kéngingkeun kasempetan pikeun ngabantosan sapertos kieu - tapi kuring hoyong pisan ningali aplikasi sapertos Clicky kéngingkeun mainstream. Éta ngeunaan kolaborasi sumber terbuka, sanés ?!

Kéngingkeun sorangan a Analitik Wéb Analytics akun teras unduh Plugin WordPress Clicky.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring ngalaman sababaraha masalah reliabiliti sareng getclicky sababaraha bulan deui tapi aranjeunna sigana parantos milah sadaya ieu sareng ayeuna deui nganggo éta. Nyatana kuring daptar pikeun paket 'blog' aranjeunna anu $ 19 sataun masihan anjeun statistik lengkep pikeun 3 blog anu saur kuring anu murah.

    Kuring pastina bakal nyobaan plugin na.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.