Analitik Wéb Analytics

The folks leuwih dina Sellsius anu nyarankeun Clicky salaku wéb alternatip analytics bungkusan. Kuring ayeuna nganggo Google Analytics sareng éta saé - tapi masih sesah sakedik sareng ngurilingan data anu anjeun peryogikeun. Potret layar pikeun Clicky katingali hebat, Abdi teu tiasa ngantosan ngagali.

Clicky

Ieu tiasa mangrupikeun paket anu kuring nyarankeun ka sadaya klien kuring - gratis pikeun ngadaptar. Anjeun tiasa ningkatkeun kana vérsi propésional ngan ukur $ 2 per bulan!

5 Komentar

  1. 1

    Abdi kantos ngagunakeun aplikasi ieu anu dumasar ieu, anu disebat pmetrics. Hanjakalna dinten anu sanés éta waé sacara acak ngaleungit. Kuring ngamimitian ngagunakeun éta saatos bosen ku kawatesanan analitik google, salah sahiji google ieu henteu acan cukup nempatkeun kana usaha.

    Kuring mendakan pilihan pmetrics janten saé, tapi éta henteu ngabandingkeun sareng google analytics, nomer kuring teras-terasan handap sareng satengah fitur henteu jalan.

    Halaman wéb pikeun Clicky ieu sami sareng pmetrics ngan ukur spanduk anyar. Kuring miharep éta layanan ieu dirobih sareng tiasa dianggo langkung saé, kuring bakal nyobian (dina tautan rujukan anjeun :)). Kuring miharep kanyataan yén aplikasi ieu sumber terbuka bakal hartosna sakumpulan program stats wéb anu cool bakal mimiti muncul sabab masih kénéh aya rohangan pikeun batur datang sareng ngalakukeun program lalu lintas wéb anu leres.

  2. 2
  3. 3

    Wah, éta bagan anu saé, bersih, gampang dibaca. Anjeun bakal pikir perusahaan anu gaduh sababaraha milyar dolar sapertos Google tiasa sahenteuna kéngingkeun bagan anu katingalina saé. Hatur nuhun kana tip na!

  4. 4

    Kuring ningali kana Clicky tapi kuring masih gaduh opini yén Google Analytics anu pangsaéna pikeun ngamimitian dina analytics wéb. Upami anjeun mendakan Google ngawatesan maka panginten waktosna mimitian milarian solusi anu mayar sapertos ClickTracks atanapi NetTracker pikeun masihan anjeun kamampuan ngajawab pertanyaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.