Analitik Wéb Analytics

The folks leuwih dina Sellsius anu nyarankeun Clicky salaku wéb alternatip analytics bungkusan. Kuring ayeuna nganggo Google Analytics sareng éta saé - tapi éta tetep sesah pikeun ngurilingan sareng ngorbankeun data anu anjeun peryogikeun. Potret layar pikeun Clicky katingali hebat, Abdi teu tiasa ngantosan ngagali.

Clicky

Ieu tiasa mangrupikeun paket anu kuring nyarankeun ka sadaya klien kuring - gratis pikeun ngadaptar. Anjeun tiasa ningkatkeun kana vérsi propésional ngan ukur $ 2 per bulan!

5 Komentar

  1. 1

    Kuring biasa nganggo aplikasi ieu anu didasarkeun ku, disebutna pmetrics. Hanjakal dinten sejen eta ngan acak ngiles. Kuring mimiti ngagunakeun éta saatos nyéépkeun katerbatasan google analytics, éta salah sahiji google ieu henteu cekap usaha.

    Kuring mendakan pilihan pmetrics janten saé, tapi éta henteu dibandingkeun sareng google analytics, angka kuring sok langkung handap sareng satengah fitur henteu jalan.

    Halaman wéb pikeun Clicky ieu sami sareng pmetrics ngan ku spanduk énggal. Kuring miharep éta layanan ieu tweaked sarta gawéna hadé, abdi bakal coba eta kaluar (dina link rujukan anjeun :)). Abdi ngarepkeun kanyataan yén aplikasi ieu open source hartosna sakumpulan program statistik wéb anu keren bakal mimiti muncul sabab masih aya rohangan pikeun jalma anu datang sareng ngalakukeun program lalu lintas wéb anu leres.

  2. 2
  3. 3

    Wah, éta bagan anu saé, bersih, gampang dibaca. Anjeun bakal nyangka hiji pausahaan multi-miliar dollar kawas Google bakal bisa sahenteuna meunang bagan nu Sigana nu alus. Hatur nuhun tip!

  4. 4

    Kuring nempo kana Clicky tapi kuring masih boga pamadegan yén Google Analytics pangalusna pikeun ngamimitian kaluar dina analytics web. Upami anjeun mendakan Google ngawatesan maka sigana waktosna pikeun ngamimitian milarian solusi anu mayar sapertos ClickTracks atanapi NetTracker pikeun masihan anjeun kamampuan ngajawab patarosan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.