Seni Klién murag asih

parusahaan cinta

Kamari, nuju jalan damel, kuring ngupingkeun Dave Ramsey nyarios ka Joe Beam, panulis Seni ragrag Asih. Joe nyarios yén aya 3 elemen konci pikeun murag asih ... komitmen, kaakraban jeung markisa. Paguneman leres-leres caket sareng kuring - sahingga kuring ngadamel mémo sora ngeunaan naon anu kuring ngadéngé nyerat tulisan engké.

Kuring ogé ngabahas éta sareng Troy Burk, ko-pendiri sareng CEO Right On Interactive. Troy resep pisan automation pamasaran tapi teu satuju sareng seueur di industri anu nyamur sistem generasi kalungguhanana salaku otomatisasi pamasaran. Anjeunna yakin yén pangasuh sareng komunikasi anu kedah kajantenan nyaéta kalayan palanggan ayeuna anjeun langkung ti batan nuju anu henteu acan komitmen pikeun mérek anjeun. Wow.

Komitmen, Intimasi sareng Gairah

  • jangji - konsumén ngadamel investasi kauangan di perusahaan anjeun pikeun produk sareng jasa anjeun. Éta salawasna ngagumkeun kuring sabaraha perusahaan langkung komitmen kana artos anu pelanggan bawa ti batan konsumén nyalira. Upami anjeun nganteurkeun per kontrak tapi palanggan anjeun henteu suksés, anjeun duaan éléh. Anjeun kedah komitmen kana kasuksésan klien kami, henteu paduli kauangan anu diperyogikeun. Klién anjeun kedah komitmen kana kasuksésan anjeun, mastikeun yén kauangan ogé henteu ngahalangan. Kami dikaruniai palanggan anu komitmen ka kami sareng sabalikna.
  • sauyunan - tong salah kapinteran pikeun sayang pribadi. Intimasi ogé nyéépkeun waktos pikeun ngartos konsumén anjeun sareng pikeun aranjeunna ngartos anjeun. Kami ngabagi kalemahan ka palanggan, diajar naon kalemahanana, sareng mastikeun yén kami ngarencanakeun pikeun mastikeun yén kami duanana parantos katutup. Kami ogé diajar saloba urang tiasa ngeunaan palanggan sareng bagikeun ka aranjeunna jauh saluareun kontrak kami. Kami ngenalkeun aranjeunna kana konéksi kami, kami mendakan aranjeunna sumberdaya anu sanés, kami nyarankeun aranjeunna sareng kaluar-garis. Kami ogé henteu nandatanganan perjanjian sareng perusahaan kecuali kami nganggo produkna dimana dimungkinkeun. Kami nyobian terang aranjeunna pisan sahingga sacara efektif tiasa ngajual produkna.
  • napsu - salah sahiji perusahaan anu parantos kami ngobrol sareng mareuman nyaéta berjuang. Nalika urang nyobian kumaha urang tiasa ngabantosan aranjeunna (aranjeunna sanés klien), anjeun moal mendakan hiji jalma kana stafna anu resep pisan naon anu maranehna ngalakukeun. Aranjeunna parantos ngiring juru carios anu terkenal di ditu di dieu pikeun ngiringan aranjeunna pikeun webinar sareng acara ... tapi juru bicara éta henteu nganggo. nu produk. Kumaha carana aranjeunna tiasa sumanget upami aranjeunna henteu komitmen ngagunakeun produk éta? Intina nyaéta aranjeunna henteu tiasa. Éta sababna aranjeunna bajoang.

Naha anjeun komitmen ka klien anjeun? Naha anjeun raket sareng aranjeunna, industri, posisi, sareng tantangan? Naha anjeun resep kana produk atanapi jasa na? Upami anjeun ngajawab henteu kana salah sahiji patarosan ieu, tong ngarep-ngarep silih bogoh. Kami resep palanggan sareng bangga nyarios yén klien kami bogoh ka kami deui. Henteu sapertos kitu, tapi hubungan urang sareng aranjeunna terus mekar.

Hal terakhir… kumargi urang ngalakukeun hal anu urang resep, éta leres-leres henteu jalan pisan. Éta tempat anu saé pikeun didinya!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.