Clipcentric: Média Beunghar sareng Manajemén Kreatif Iklan Video

Clipcentric Rich Media sareng Produksi Iklan Video

Clipcentric nyayogikeun pangguna na sareng seueur pilihan alat sareng témplat anu masihan kendali lengkep pikeun unggal léngkah tina prosés produksi hasilna leres-leres responsif iklan média euyeub lintas-platform. Tim iklan tiasa gancang ngararancang sareng ngembangkeun pariwara HTML5 dinamis anu ngajalankeun lancar di lingkungan mana waé.

  • Ruang Seret-na-Turun - Sacara intuitif séred sareng leupaskeun komponén iklan kana ruang kerja khusus-alat pikeun kontrol lengkep, sareng dimana anu anjeun tingali naon anu anjeun kéngingkeun.
  • Nguatkeun HTML5 Nguatkeun - Ngahasilkeun canggih HTML5 animasi nganggo Kala waktos sareng keyframe, kumplit sareng tindakan, hotspot, sareng interaksi sareng komponén iklan sanés.
  • Kreatif Programmatic - Kontrol éksékusi kreatif di-situ nganggo aturan data klien anu ditangtukeun nalika ngawangun iklan atanapi sakumaha anu ditetepkeun ku umpan data internal atanapi éksternal sacara real-time.
  • Kalenturan lengkep - Ngawangun format iklan naon waé, tina format dasar templatized ka Béntang Munggah IAB kana format out-of-the-box anjeun nyalira, sareng gaduh kayakinan yén aranjeunna siap ngalayanan responsif pikeun sadaya alat.

Format kalebet iklan spanduk, tiasa dilegakeun, ngambang, sareng wallpaper anu diwangun pikeun mobile, tablet, desktop, in-app, HTML5 sareng platform video.

Clipcentric ngaleungitkeun biaya sareng halangan kerumitan anu biasana aya hubunganana sareng média iklan sareng produksi iklan video, ngamungkinkeun klien kami pikeun gancang ngahasilkeun iklan tampilan euyeub anu dinamis sareng narik perhatian di-imah, didukung ku trafficking anu kuat sareng alat ngalaporkeun.

Studio VideoAd dilengkepan séred sareng serelek timeline editor anu nyayogikeun kalenturan pikeun pangguna pikeun ngontrol unggal aspék iklan pidéo. Unggah eusi pidéo sareng atur iklan nganggo grafik gerak, épék sora, sareng musik. Nyiptakeun iklan ti mimiti nganggo database klip pidéo pikeun usaha alit dugi ka sedeng.
Produksi Iklan Pidéo Clipcentric

Fitur VideoAd

  • Klip-centric Timeline Editor Produksi pidio-gancang sareng gampang kalayan antarbeungeut anu dirancang pikeun ngawangun iklan. Kantun séred kontén anjeun kana garis waktos teras nyaluyukeun tampilan sareng rasana.
  • Basis Data Eusi Média - Akses perpustakaan kami klip pidéo, lagu musik, épék sora, sareng grafik gerak pikeun ngahasilkeun pidéo nilai produksi tinggi tanpa biaya produksi.
  • Kaluaran fléksibel - Lancar ngasupkeun pidéo anjeun kana iklan média euyeub anjeun ngawangun, ngaladénan sajalan ka pamuter pidéo anu patuh VAST atanapi patalimarga ka stasiun tivi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.