Kumaha upami pamasaran anjeun tiasa dianggo?

unggul charlie sheen ngarobih 600

Salaku palatih penjualan kuring damel sareng perusahaan dina rupa-rupa industri. Sareng ampir unggal perusahaan anu kuring damel sareng nyéépkeun langkung seueur taun ayeuna tibatan anu terakhir dina internét museur pamasaran, kalebet média sosial.

Hanjakalna pikeun seueur perusahaan ieu, pamasaran internétna mimiti jalan sareng aranjeunna nampi telepon sareng email ti pembeli motivasi anu parantos mendakan sareng nuturkeun aranjeunna dina internét. Tapi aranjeunna perhatoskeun tren anu nyusahkeun, pamasaran tiasa nyiptakeun tim tapi tim penjualan gaduh langkung seueur masalah tibatan kantos ditutup.

Masalahna

Prospék sanés jalma anu anjeun jual 3 taun ka pengker. Jalma-jalma ti 3 taun ka pengker bener-bener terang pisan ngeunaan anjeun aranjeunna henteu leres terang naon anu anjeun jual atanapi kumaha anjeun ngajualana. Aranjeunna henteu terang naon anu anjeun lakukeun leres atanapi ideu ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sacara goréng. Nyatana, 3 taun ka pengker nalika anjeun ngagaduhan panilitian anu paling sering dipénta ku prospek nyaéta 'carioskeun ka kuring tentang naon anu anjeun lakukeun sareng kumaha anjeun ngalakukeun éta.? Prospek dinten ayeuna henteu hoyong terang? Naon anu anjeun lakukeun sareng kumaha anjeun ngalakukeun éta.? Sareng éta anu nyababkeun sambungan parah antara pembeli sareng anu ngajual ayeuna.

Prospék dinten ieu parantos google anjeun, nganjang ka halaman facebook anjeun, nuturkeun anjeun dina twitter sareng maca ulasan ngeunaan anjeun dina yelp. Aranjeunna terang naon anu anjeun lakukeun, kumaha anjeun ngalaksanakeunana sareng sadaya detil kasalahan anu anjeun lakukeun salami sataun katukang. Aranjeunna ngagaduhan alesan pikeun ngahubungi anjeun sareng henteu ngagaduhan brosur anu dibaca ka aranjeunna.

Prospék énggal henteu hoyong diajar ngeunaan anjeun-ti anjeun. Aranjeunna terang kaseueuran éta sateuacan anjeun ngahontal aranjeunna. Upami pamasaran anjeun nyiptakeun kalungguhan sareng tim penjualan anjeun henteu tiasa nutup aranjeunna masalah biasana henteu kualitas pamimpin anjeun. Masalahna biasana kualitas prosés penjualan anu anjeun ngantepkeun tim penjualan anjeun tiasa dianggo.

Upami prosés penjualan anjeun dirancang pikeun nyaritakeun jalma ngeunaan anjeun éta cacat sareng anjeun kedah ngarobih.

Solusi nu

Pastikeun bisnis anjeun gaduh prosés anu sistematis pikeun dipanggihan kunaon prospek parantos ngahubungi anjeun. Nalika anjeun ngartos kabutuhan prospek, maka anjeun leres-leres nempatkeun usaha anjeun dina tempat anu suksés sareng pembeli ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.