5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Pikeun Maksimalkeun Kolaborasi Sareng Produktivitas

Pertimbangan Panyimpenan Awan pCloud

Kamampuhan pikeun nyimpen file berharga sapertos poto, video sareng musik sacara lancar dina méga mangrupikeun prospek anu pikaresepeun, khususna sareng mémori (relatif) dina alat sélulér sareng biaya mémori tambahan anu luhur.

Tapi naon anu anjeun kedah milarian nalika milih panyimpen awan sareng solusi ngabagi file? Di dieu, urang ngarecah lima hal dulur kudu mertimbangkeun saméméh mutuskeun dimana nempatkeun data maranéhanana.

  1. pangawasan – Dupi abdi di kontrol? Salah sahiji kalemahan pikeun ngandelkeun kenangan anu paling berharga ka pihak katilu nyaéta anjeun kaleungitan kontrol dimana barang-barang disimpen. Éta panginten sanés waé anu dianggap sadayana, tapi undang-undang data di AS béda pisan sareng Éropa, contona. Henteu ngan éta, tapi kamampuan panyadia panyimpen awan pikeun ngumpulkeun inpormasi anjeun pikeun tujuan komérsial tiasa janten perdagangan anu teu dipikanyaho sareng teu dihoyongkeun.
  2. kaamanan – Dupi data abdi aman? Teu aya panyadia panyimpen awan anu bakal nunjukkeun diri salaku rentan, tapi parantos aya seueur instansi anu berprofil tinggi dimana perusahaan téknologi ageung parantos nyerang serangan cyber. Urang mingpin jalan dina widang ieu ku operasi ka standar kelas militér. Salajengna, kami nawiskeun enkripsi sisi klien, anu hartosna data énkripsi sateuacan dugi ka server kami. Ngawangun dina téma kontrol ieu, hartina urang teu bisa panén data Anjeun pikeun gain komérsial.
  3. harga – Sabaraha keur kuring mayar? Salah sahiji atraksi awal pikeun panyadia panyimpen awan nyaéta biaya éntri anu kawilang murah, khususna nalika dibagi bulanan. Masalahna nyaéta kumaha gancangna pangguna ngaduruk jumlah panyimpen anu alit ieu - sareng gancang pisan ngandelkeun panyadia sareng mayar jumlah anu naék.
  4. Betah Pamakéan - Éta gampang dianggo? Khususna pikeun anu ngalakukeun léngkah-léngkah munggaran dina pasar panyimpen awan, aya kamungkinan pikeun leungit diantara jargon. Urang reueus kana betah pamakéan urang naha via aplikasi urang atawa dina desktop. Kantun nempatkeun, kami ngagampangkeun pikeun ngabagi file sareng kulawarga, babaturan sareng kolega.
  5. data Pamulihan - Dupi abdi tiasa cageur file? Hanjakalna, serangan siber mangrupikeun ancaman anu terus ningkat, anu nempatkeun file dina résiko korupsi. Kami nawiskeun pangguna kamampuan pikeun ngaksés vérsi file sateuacana, hartosna hal sapertos ransomware henteu kedah ngancurkeun kenangan sateuacana anu disimpen dina platform.

Kalayan lokét lokal, nasional sareng internasional anu misahkeun jalma-jalma sapertos anu teu acan kantos, ngandelkeun panyimpen awan sareng platform ngabagi file pikeun ngajaga jalma-jalma dihubungkeun henteu kantos langkung ageung. Kami yakin yén ku ningali patarosan konci ieu, konsumén bakal gaduh sadayana anu diperyogikeun pikeun tetep nyambung dina waktos anu paling nangtang.

pCloud: Panyimpenan Awan

pCloud nyayogikeun solusi panyimpen awan anu komprehensif sareng gampang dianggo pikeun individu sareng usaha. Pendekatan kami ngalebetkeun sudut pandang téknis sareng dina pikiran pangguna akhir. Ladenan awan anu sanés teuing téknis sareng henteu ramah-pamaké, atanapi aranjeunna henteu cukup komprehensif pikeun pangguna nyandak sadayana anu dipikahoyong tina panyimpenan awan.

Kéngingkeun iPhone 13 Pro atanapi Samsung S21 Ultra + 2TB tina panyimpenan saumur hirup pikeun ieu BLACK Jumaah. Pikeun ngalebetkeun kompetisi, angkat ka dieu:

Lebetkeun Kompetisi Ayeuna!