Cloudimage.io: Cache, Potong, ukuranana, atanapi Gambar Watermarked salaku Ladénan

Cloudimage API pikeun Komprési Gambar, Cropping, Caching

Nembe, kuring kantos damel rada seueur dina situs ieu kanggo ngagancangkeun. Kuring parantos ngaleungitkeun sajumlah bagian anu ngalir pikeun nyederhanakeun kumaha éta monetisasi sareng terintegrasi, tapi kagancangan situs masih lambat teuing. Kuring yakin éta mangaruhan pamaca kuring sareng kuring pilarian organik ngahontal. Saatos milarian bantosan ti réréncangan abdi, Adam Small, anu ngoperasikeun kilat gancang platform pamasaran perumahan, barang anu mimiti anjeunna nunjukkeun nyaéta kuring ngagaduhan gambar anu ageung pisan dimuat dina sidebar podcast kuring.

Ieu matak teu percanten kumargi gambar na asalna tina situs pihak katilu anu kuring henteu gaduh kendali. Idéalna, kuring resep pisan motong sareng sindiranana sacara lokal, tapi teras kuring kedah nyerat integrasi anu rada rumit. Henteu kakantun éta, bahkan ku integrasi anu padet, waktos anu bakal diperyogikeun pikeun ngaunduh sareng ngarobih ukuran gambar na bakal uih. Janten, saatos milarian sababaraha online, kuring mendakan jasa anu sampurna - Cloudimage.io

Fitur Cloudimage.io

  • Dina beban gambar anu munggaran, Cloudimage ngaunduh gambar asal anjeun pikeun timba server / S3, sareng aranjeunna disimpen dina infrastruktur pangaturan ukuranana.
  • Cloudimage.io sacara opsional tiasa ngarobih ukuran, motong, pigura, watermark, sareng neken gambarna supados responsif sareng ngahémat waktos anjeun.
  • Gambar anjeun dikirimkeun ka palanggan anjeun kalayan gancangna lampu ngalangkungan CDN gancang, hasilna konversi langkung saé sareng langkung seueur penjualan.

Pikeun palaksanaan kuring, kuring ngagaduhan feed podcast dimana kuring hoyong nembongkeun gambar podcast ngan ukur 100px ku 100px tapi, seringna, gambar aslina ageung (dina dimensi sareng fileize). Janten - sareng Cloudimage, urang tiasa nambihan URL Gambar kana Cloudimage API, sareng gambar na dirobih sareng di-cache kalayan sampurna.

https://ce8db294c.cloudimg.io/motong /100x100 / x /https://images.fireside.fm/podcasts/images/c/c5d9b182-9c16-43a8-873d-ccc51c40dd8b/episodes/b/b638ca26-7bd9-4f6a-b039-99792720ff4a/cover.jpg

Perhatoskeun URL lengkep:

  • Token subdomain ka CloudImage
  • Paréntah pikeun motong gambar
  • Diménsi disetél ka 100px ku 100px
  • Jalur file aslina mah

Kuring ogé tiasa ngonci URL kuring dimana kuring tiasa nganggo Cloudimage API janten anu sanés teu tiasa maok. Dina sababaraha menit, kuring parantos aya solusina, sareng dina sajam kuring ngalaksanakeun solusina Podcast Tuang Widget.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.