Cloudwords: Pamasaran Global pikeun Ngahasilkeun Paménta sareng Ngadorong Tumuwuh

cloudwords

Supados perusahaan pikeun ngahasilkeun paménta sareng tumuh sacara global, aranjeunna kedah nyarios 12 basa pikeun komunikasi sareng 80% target audiénna. Kusabab langkung ti 50% pendapatan pikeun perusahaan AS asalna tina konsumén global, eusi #localization sareng artos #tralisasi $ 39 + milyar sareng integral pikeun nyetir Dursasana konsumén di pasar global. Nanging, perusahaan anu kedah gancang narjamahkeun matérial pamasaranna sareng ngajembaran sacara internasional nyanghareupan tangtangan anu gedé: prosés lokalisasi anu aya nyaéta manual, nyéépkeun waktos, henteu épisién, sareng sesah skala.

Gap Kontén Global

Pemasar nyiptakeun jilid ageung eusi pamasaran sareng penjualan dina otomatisasi pamasaran, pamasaran kontén sareng sistem CMS Wéb anu aranjeunna anggo pikeun nganteurkeun pangalaman pribadi sareng kampanye pikeun sasaran pemirsa. Pikeun ngahontal pamirsa multibasa sacara global, sadaya kontén éta perlu dilokalisasi pikeun pasar régional. Nanging, panyadia layanan tarjamahan henteu nganggo sistem éta, anu ngahasilkeun prosés lokalisasi anu éfisién. Pikeun minuhan jangka waktu buka-ka-pasar, para pemasar kedah ngadamel perdagangan tarjamahan: Kusabab waktos sareng pangaturan anggaran, aranjeunna ngan ukur tiasa narjamahkeun sababaraha aset pikeun sababaraha pasar, nyésakeun kasempetan pikeun pendapatan dina méja.

Cloudwords ngajawab ieu sela eusi global.

Panggihkeun CLOUDWORDS

Cloudwords mangrupikeun pamasaran global. Salaku Global Go-to-Market Hub, Cloudwords ngaotomatisasi alur kerja lokalisasi pikeun sadaya eusi di perusahaan pikeun ngabantosan perusahaan ngaluncurkeun kampanye global multi-bahasa 3-4 kali langkung gancang sareng sahenteuna 30% tina biaya. Richard Harpham, CEO Cloudwords

Perusahaan téknologi sajati diwangun tina dasarna, Cloudwords mangrupikeun platform otomatisasi tarjamahan dumasar-awan munggaran anu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan. Cloudwords nganteurkeun integrasi anu lancar pikeun langkung ti 20 otomatisasi pamasaran anu ngarah kana industri, manajemén kontén, sareng sistem Web CMS. Ieu kalebet Marketo, Adobe, Oracle, HubSpot, WordPress sareng Drupal, ngagancangkeun pamasaran global dina skala, ngamaksimalkeun ROI tina usaha global di perusahaan, sareng sacara signifikan ningkatkeun generasi paménta sareng pendapatan.

Fitur Key Clouds

  • Real-time Analytics sareng Laporan: Lacak pengeluaran, analisa efisiensi prosés, sareng ngukur kualitas sareng ROI dina tingkat global sareng régional sacara real time.
  • Manajemén Kampanye Global: Gabungan ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun kampanye global, régional, sareng lokal langkung strategis sareng gancang ngalangkungan departemén, unit bisnis, sareng géografi. Ngadamel proyék tarjamahan sareng ngalacak kamajuan ku dasbor anu kuat. Ngahijikeun tim anu kasebar ku komunikasi sasarengan sareng kolaborasi, sareng nampi peringatan sareng bewara otomatis.
  • Cloudwords OneReview: Tinjauan kolaborasi anu utama sareng alat panyuntingan industri, kamampuan téknologi canggih OneReview ngajantenkeun cara anu paling gampang pikeun marios sareng ngédit kontén anu ditarjamahkeun.
  • Cloudwords OneTM: Basis data Mémori Tarjamahan anu di-host sacara sentral nyimpen kecap sareng frasa anu parantos ditarjamahkeun ku perusahaan sareng ngajantenkeun aranjeunna diperbarui dina basis data. Panarjamah anjeun gaduh aksés ka OneTM perusahaan anjeun, ngahémat waktos sareng artos dina biaya tarjamahan, sareng ngajaga olahtalatah mérek tetep di sababaraha pasar sareng sababaraha basa.

Kisah Kasuksesan Palanggan Cloudwords

Cloudwords mangrupikeun pasangan anu integral dina prosés lokalisasi pikeun perusahaan Fortune 500 sareng Global 2000 di dunya, kalebet CA Technologies, Palo Alto Networks, Hach, McDonald's, Siemens, Marketo, Iron Mountain, Fitbit, Patagonia, sareng Blackboard.

Cloudwords ngajawab kabutuhan kritis pikeun palanggan naon waé anu ngalakukeun pamasaran dina skala global. Richard Harpham, CEO Cloudwords

Cloudwords nempatkeun Marketo dina Kontrol Wéb Global na

Platform pamasaran otomatis Marketo mangrupikeun conto anu saé pikeun palanggan Cloudwords nganteurkeun halaman wéb localized pikeun pemirsa global di daérah target. Tim Marketo tiasa nyepetkeun waktos perobihan pikeun eusi anu dilokalisasi sahingga situs global na diperbarui dina waktos anu sami atanapi dina sababaraha dinten situs AS, versus minggu atanapi bulan ka hareup.  Maca studi kasus lengkep.

Jaringan Palo Alto Ngahontal Pemirsa Global Langkung gancang kalayan Cloudwords

Perusahaan kaamanan jaringan sareng perusahaan Palo Alto Networks henteu narjamahkeun ampir seueur kontén saperluna pikeun nyumponan kabutuhan daérah sabab ngagaduhan prosés lokalisasi anu padamelan padamelan, mahal sareng nyéépkeun waktos. Cloudwords ngamungkinkeun tim pikeun ngatur proyék lokalisasi kalayan gampang, sareng antar muka otomatis antara Adobe Experience Manager sareng Cloudwords ngagancangkeun waktos perputaran tarjamahan, ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun sareng nganteurkeun kampanye anu langkung dilokalisir, langkung sering, pikeun ngajalankeun permintaan sareng pendapatan di seluruh dunya. Maca pangajaran kasus lengkep.

Panggihan Cloudwords

Kantor pusatna di San Fransisco, Cloudwords didukung ku Storm Ventures sareng visioner komputasi awan sapertos Marc Benioff, pangadeg salesforce.com. Surélék Discover@cloudwords.com atanapi mangga buka www.cloudwords.com kanggo inpormasi lengkep, sareng ngiringan paguneman global dina Twitter @CloudwordsInc jeung dina Facebook.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.