Putting CMO anjeun dina Muatan Téknologi Pamasaran Bayar Pareum!

téknologi pamasaran

A studi anyar ku Chief Marketing Officer (CMO) Council jeung Tealium nunjukkeun yén pamutahiran kinerja bisnis sareng pamasaran langsung aya hubunganana sareng gaduh roadmap resmi pikeun ngatur téknologi pamasaran digital sareng ngahijikeun data anu dihasilkeun tina ngalikeun titik sentuh pelanggan.

dijudulan Quantify Kumaha Anjeun Ngahijikeun, laporan énggal ngajajah gelar lulugu pemasar anu arsitéktur strategi téknologi pamasaran digital sareng ngahijikeun sareng nimba nilai tina ngalikeun sumber data palanggan. Diantara poin anu luhur, panilitian ngungkabkeun:

  • 42% CMO anu gaduh strategi téknologi pamasaran na gaduh pangaruh bisnis anu langkung ageung tibatan anu utusan.
  • Éta CMO kalayan strategi téknologi pamasaran resmi nyumbang langkung seueur pikeun panghasilan umum sareng nyiptakeun nilai.
  • Satengah CMO kalayan strategi téknologi pamasaran formal sanggup ngahontal papacangan palanggan anu langkung sasaran, éfisién sareng relevan.
  • 39% CMO kalayan strategi téknologi pamasaran resmi ngahontal pangbalikan sareng akuntabilitas anu langkung ageung tina méakkeun pamasaran.
  • 30% CMO anu ngatur sareng ngahijikeun téknologi sacara saé pisan atanapi saé pisan ningali nilai bisnis nyata, kalayan 51 persén jelema ngahontal kontribusi panghasilan anu langkung ageung.

pamasaran-ngahijikeun-laporan

nu laporan lengkep sayogi kanggo diunduh dinten ayeuna pikeun $ 99. Ringkesan eksekutif gratis tiasa sumber ogé.

2 Komentar

  1. 1

    CIO vs CMO sareng CMTO anu gaduh téknologi ngagaduhan seueur airplay, sakumaha mistina. Kuring ningali sakedik CMO anu ngagaduhan keterampilan strategi anu diperyogikeun, atanapi pangetahuan techn pikeun hasil ngatur tumpukanana. Siga anu anjeun nunjukkeun, salah sahiji masalah anu paling ageung nyaéta integrasi. Anu sanésna nyaéta manajemén data. Ogé, kuring ningali seueur téknologi ngalungkeun CMO dina masalah / kasempetan tanpa dipetakeun prosésna, pangaruhna ka palanggan, kaahlian internal, atanapi sarat eusi. Kurangna sumber daya jalma terampil mangrupikeun tantangan ageung ayeuna.

    Saur CIO tiasa janten pasangan anu teu ternilai pisan dina prosés ieu. Maskumambang sareng CMO pikeun nyayogikeun saran sareng panduan kumaha sukses. Éta sanés masalah téritorial, dina buku kuring. Usaha kasebut menang tungtungna, sareng duanana peran bakal nguntungkeun.

    Infographic nice jeung stats!

    Cheers,
    Brian

    • 2

      Abdi rada satuju, Brian. Jigana dimana kuring béda nyaéta CMO peryogi ngagaduhan élmu téknis éta. Manajer distribusi, salaku conto, henteu kedah ngartos kumaha ngalereskeun treuk tapi anjeunna tiasa ngajalankeun logistik sareng mastikeun staf anu sayogi pikeun ngalaksanakeun padamelan. Konci di dieu, dina pamanggih kuring, nyaéta fokus sareng tujuan CIO henteu saluyu sareng CMO. Dina pangalaman kuring, téknologi anu urang damel sareng parantos maju beku di seueur organisasi sabab tujuanana nyaéta stabilitas sareng kaamanan. Sedengkeun éta penting pikeun hiji organisasi, aranjeunna tiasa dihontal nalika ngudag pamasaran pamasaran sareng kaunggulan penjualan. Sering sumping kana patarosan naha tim téknologi anjeun atanapi henteu bisa ngalakukeun tim… atanapi a teu tiasa ngalakukeun tim. Hiji cara anu sanés pikeun menerkeun ieu nyaéta gaduh hirarki berorientasi layanan palanggan dina organisasi anjeun ... dimana CMO mangrupikeun nasabah CIO sareng ngagaduhan input kana peringkat kasuksésan CIO.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.