Prioritas Nomer 1 pikeun CMOs di 2012

advokasi konsumén

Upami anjeun gaduh kasempetan kanggo ngaunduh Study Global Chief Marketing Officer IBM pikeun 2012, éta pantes dibaca! Sareng anjeun tiasa nyandak Survey CMO ogé!

Tina IBM Global CMO Study pikeun 2012

Saatos wawancara langsung sareng 1,734 CMOs, ngalangkungan 19 industri sareng 64 nagara, urang terang CMOs raoseun, tapi urang ogé nguping pikagumbiraeun pisan ngeunaan masa depan pamasaran. Paguneman ieu sareng analisis jero ngeunaan papanggihan ulikan kami ngaguratkeun kedah ngaréspon tilu kanyataan anyar:

  • nu konsumén diberdayakeun ayeuna dina kontrol hubungan bisnis
  • Nganteurkeun nilai konsumén anu paling penting - sareng tingkah laku hiji organisasi sakumaha pentingna sareng produk sareng jasa anu disayogikeun
  • Tekanan pikeun janten akuntabel kana bisnis sanés ngan ukur gejala waktos susah, tapi pergeseran permanén anu peryogi pendekatan, alat sareng katerampilan énggal.

Ku ayana mobile sareng sosial, anjeun bakal nyangka yén aranjeunna bakal nyandak tempat munggaran pikeun janten prioritas pikeun CMOs sadunya ... tapi anjeun bakal lepat.

advokasi konsumén

Minggu kamari kuring ngawawancara Troy Burk, pangadeg a parusahaan automation pamasaran, sareng kuring naros ka anjeunna ngeunaan posisi aranjeunna dina industri. Réspon na langsung pas sareng studi CMO:

Hubungan datangna sateuacan panghasilan dina kamus sareng bisnis. Ngajalankeun hubungan sareng anjeun bakal kéngingkeun pendapatan. Pamasaran siklus hirup Palanggan mangrupikeun cara anu béda pikeun milarian bisnis anjeun - ngalangkungan sadaya tahapan pangalaman palanggan. Pamasaran ngagaduhan peran kritis pikeun mastikeun program sareng kampanye anu leres (penjualan, pamasaran, sareng kasuksésan klien) sadayana damel babarengan pikeun ngajalankeun papacangan sareng prospek / konsumén anu pangsaéna pikeun maju dina hubungan, henteu paduli panggung mana anu janten fokus.

Otomatisasi Marketing Lifecycle Palanggan ku Right On Interactive mangrupikeun hiji-hijina solusi anu nyayogikeun pisibilitas organisasi dimana sadayana palanggan sareng prospekna aya hubungan (atanapi perjalanan pelanggan). Ti kasangka dugi ka pelanggan satia. Anjeun ningali aranjeunna sadayana sareng nganggo otomatisasi pikeun ngajalankeun papacangan salajengna.

Éta saé kanggo damel sareng sponsor sareng klien anu aya di luhur tren!

One comment

  1. 1

    Kuring ngahadiran IBM CMO Study Webinar anu kuring satuju mangrupikeun waktos anu saé, blog anjeun langsung sareng kuring resep kumaha anjeun ngahijikeun wawancara anyar anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.