Hasil Ukur CMO

cmo survey rgb.ai

Didirikeun dina bulan Agustus 2008, The Survey CMO dikerjakeun dua kali sataun, ngalangkungan survey Internét, pikeun ngumpulkeun sareng nyebarkeun pendapat para pemasar luhur pikeun ngaduga masa depan pasar, ngalacak kaunggulan pamasaran, sareng ningkatkeun nilai pamasaran di firma sareng masarakat.

Sadayana, katingalina anggaran pamasaran diharepkeun rata, anggaran pamasaran B2B dipiharep turun, pasar internasional henteu katingali saé, pamasaran tradisional murag, sareng anggaran pamasaran salaku persentase pendapatan tetep di luhur 10%. Meh.

Ieu tinjauan video tina hasil taun ieu kalayan sorotan. Anjeun tiasa ogé unduh presentasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.