Survey CMO - Agustus 2013

survey cmo

Kapala perwira pamasaran (CMOs) beuki nyayogikeun sumberdaya pikeun média sosial, tapi jumlah anu ngareuwaskeun henteu ningali pangasilan konkrit dina investasi ieu, numutkeun Survey CMO.

Ngan 15 persén 410 CMOs anu disurvei ku profésor Christine Moorman of Sakola Bisnis Fuqua Universitas Duke ceuk aranjeunna parantos kabuktosan pangaruh kuantitatif dina pengeluaran pamasaran média sosialna. Sejen 36 persén ngaréspon aranjeunna gaduh raos anu saé pikeun dampak kualitatif, tapi sanés pangaruh kuantitatif.

Ampir satengah tina CMO anu disurvei (49 persén) henteu acan tiasa nunjukkeun yén kagiatan média sosial perusahaanna parantos ngabédakeun. Sanaos kitu, para pemasar diperkirakeun ningkatkeun pengeluaran dina média sosial tina 6.6 persén ka 15.8 persén salami lima taun ka payun.

Nunjukkeun pangaruh tina pengeluaran pamasaran sadayana tetep janten masalah anu langkung umum pikeun perusahaan, numutkeun ka CMOs anu disurvei. Ngan sapertilu ti top marketer anu disurvei ngalaporkeun perusahaanna tiasa nunjukkeun sacara kuantitatif pangaruh tina pengeluaranna dina pamasaran. Maka teu heran, numutkeun Moorman, yén 66 persén CMOs ngalaporkeun yén aranjeunna ngalaman langkung tekanan pikeun ngabuktikeun nilai pamasaran ti CEO sareng déwanna. Diantara ieu, dua per tilu ngalaporkeun yén tekanan ieu ningkat.

"Kapamimpinan pamasaran meryogikeun yén CMOs nawiskeun bukti anu kuat yén investasi pamasaran strategis mayar kanggo firma na dina jangka pondok sareng jangka panjang. CMOs ngan bakal kéngingkeun 'korsi dina méja' upami aranjeunna tiasa nunjukkeun pangaruh méakkeun pamasaranna, "saur Moorman, diréktur The CMO Survey.

Marketing analytics, versi data pamasaran pikeun pamasaran, ayeuna 5.5 persén anggaran pamasaran sareng diperkirakeun ningkat janten 8.7 persén salami tilu taun ka payun. Pamakéan data ageung ieu tetep janten tantangan, nanging, salaku persentase anu dilaporkeun proyék nganggo pamasaran anu sayogi atanapi anu dipénta analytics parantos turun tina 35 persén sataun katukang janten 29 persén ayeuna.

Ieu saluyu sareng mendakan yén CMOs ngan ukur nyaritakeun kontribusi "rata-rata" pamasaran analytics kana kinerja perusahaan (3.5 dina skala 7-titik dimana 1 "henteu pisan" sareng 7 "pisan"). Angka ieu parantos turun tina pangukuran kahijina sataun katukang nalika éta dina 3.9.

Pemasar ogé ningkatkeun usaha aranjeunna dina ngumpulkeun data ngeunaan paripolah konsumén online. Kira-kira 60 persén dikumpulkeun data paripolah palanggan online pikeun tujuan nargétkeun, sareng 88.5 persén diharepkeun bakal beuki ngalaksanakeun ieu dumasar kana waktos.

Sanaos seueur bantosan ngeunaan panjagaan di sektor publik sareng swasta, karusiahan sigana henteu janten hariwang pikeun para pemasar. Lima puluh persén responden ngagaduhan tingkat kahariwang anu handap, sedengkeun ngan 3.5 persén ngajawab aranjeunna "hariwang pisan" ngeunaan karusiahan.

Pemasar kedah nyerang tawaran anu jujur ​​sareng konsumén ngeunaan masalah privasi – konsumén kedah terang yén aranjeunna nuju dititénan, satuju kana pengamatan éta, sareng kéngingkeun nilai langkung ti pemasar salaku imbalanna, saur Moorman.

CMO ngalaporkeun tingkat optimismeu pangluhurna pikeun ékonomi Amérika Serikat dina opat taun. Dina skala 0-100, kalayan 0 janten anu sahenteuna optimis, skor CMO sumping dina 65.7, anu ampir kanaékan 20-titik dina ukuran anu sami anu dilakukeun dina bulan Agustus 2009, caket titik handap resesi. Ampir 50 persén pemasar paling luhur ngajawab aranjeunna "langkung optimis" ngeunaan ékonomi AS sacara umum dibandingkeun kuartal kamari. Balik di 2009, para optimis asup ngan dina 14.9 persén.

Papanggihan konci sanésna nyaéta

  • Tumuwuh dina anggaran pamasaran nyaéta diperkirakeun ningkat 4.3 persén salami 12 bulan ka hareup. CMOs ngalaporkeun yén parobihan dina pengeluaran bakal ningkat 9.1 persén dua taun ka pengker, nunjukkeun yén tingkat pengeluaran ieu pindah dina cara kontrakankonomi pikeun ékonomi umum.
  • Parobihan pengeluaran pamasaran digital ogé ditatar nepi ka 10.1 persén (tilu taun ka pengker, angka ieu 13.6 persén).
  • Dua puluh opat persén responden nyatet Éropa Kulon salaku pasar pertumbuhan pendapatan internasional pangluhurna, dituturkeun ku Cina sareng Kanada (masing-masing 18 persén).

Diadegkeun dina bulan Agustus 2008, The CMO Survey ngumpulkeun sareng nyebarkeun pendapat para pamasar luhur di Amérika Serikat dua kali per taun. Diajar langkung lengkep ihwal Survey CMO.

5 Komentar

  1. 1

    Hayu urang ngamimitian langkung kalibet dina usaha média sosial urang. Éta kumaha sabagian ageung jalma mendakan anjeun ayeuna dinten. Upami anjeun henteu nganggona, anjeun bakal kaleungitan sadaya jalma poténsial anu tiasa ningali anjeun.

    • 2

      Sigana mah tugasna para pemasar pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan tujuan sareng metode pikeun nyukcruk kasuksesan ngamangpaatkeun média sosial ... teras aranjeunna tiasa ngabuktikeun nilaina. Tanpa buktina, hésé pikeun perusahaan pikeun investasi.

  2. 5

    Inpormasi anu saé Doug, hatur nuhun parantos ngabagi. Kuring terang ieu mangrupikeun topik anu kuring pilih ngeunaan uteuk anjeun dina sababaraha waktos .... sareng bakal teraskeun. Pikeun kuring, aya dua konci anu khusus sareng penting pikeun janten CMO / pamasar anu saé:

    1) Hubungan anu hadé ngawangun duanana dina tim internal anjeun, tapi hubungan luar ogé. Jigana pangaturan relasional anu paling penting pikeun kasuksesan.
    2) Ngabuktikeun naon anu aya dina puding anjeun. Aya data anu tiasa ngabuktoskeun aya anu tiasa dianggo atanapi henteu tiasa dianggo kalayan langkung seueur tebakan. Ngabisa kamampuan pangsi nalika aya anu henteu tiasa dianggo, nunjukkeun sakumaha seueur (Upami henteu langkung) ngeunaan kamampuan pemasar pikeun hasil pasar upami anjeun naros ka kuring.

    Kumaha parasaan anjeun ngeunaan dua poin kuring?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.