Naha Anjeun Buka Sistem Manajemen Eusi Anyar?

CMS

Sababaraha taun ka pengker, 100% klien kami garapan WordPress sakumaha aranjeunna sistem manajemén eusi. Ngan dua taun saatosna sareng angka éta turun kira-kira sapertilu. Kusabab kuring parantos ngembangkeun sareng ngarancang situs di WordPress salami dasawarsa ayeuna, kuring sering ningali kana CMS kusabab sababaraha alesan.

Naha Urang Anggo WordPress

  • hebat pisan poko rupa-rupa sareng dukungan. Situs sapertos Themeforest mangrupikeun karesep pikeun kuring dimana kuring tiasa mendakan témplat anu paling endah dina biaya minimal anu tiasa urang laksanakeun sareng ngawangun pikeun klien kami. Kami bahkan henteu nawiskeun téma khusus kusabab urang tiasa ngawangun a téma anak sareng nganggap sadaya fitur téma anu hébat pikeun indung. Situs anu luar biasa tiasa diwangun dina waktos anu sanés.
  • Plugin sareng integrasi rupa-rupa sareng dukungan. Kusabab seueur situs anu ngajalankeun WordPress, kedah pikeun ampir sadaya perusahaan anu badé ngahijikeun sareng sistem manajemen kontén. Ti vendor email, CRM, solusi halaman badarat, jst… ampir sesah milarian perusahaan anu teu acan ngagabung.
  • pamakéan aya dimana-mana, janten milarian padamel sareng pangurus anu ngamangpaatkeun WordPress lumayan-biasa. Ngadaptarkeun CMS énggal tiasa nyayogikeun waktos latihan tambahan internal pikeun perusahaan, janten nganggo anu populér tiasa ngajantenkeun hal-hal anu kirang nyeri dina internalna.
  • WordPress Diurus platform hosting sapertos Flywheel, WPEngine, Pantheon, LiquidWeb, Komo GoDaddy, sareng seueur deui anu janten biasa. Perusahaan hosting anu langkung lami henteu leres-leres ngadukung WordPress sanaos éta populér pisan janten perusahaan sering aya perang antara host sareng pamekar ngeunaan naon anu lepat sareng situs éta. Jasa ieu nawiskeun kaamanan, cadangan internal, jaringan pangiriman kontén, sertipikat SSL, monitoring, pementasan, sareng sajumlah alat-alat sanés pikeun ngajantenkeun situs anjeun gancang sareng stabil.

Upami éta siga kuring ngajual WordPress, caket sareng kuring. Masalah parantos muncul anu ngamimitian ngajantenkeun kami nyarankeun klien kana Sistem Manajemén Eusi anu sanés.

Naha Urang Henteu Nganggo WordPress

  • penjualan - WordPress biasana pikasebeleun kana jasa, téma, atanapi plugin anu aya hubunganana sareng penjualan. Aranjeunna sering ngahalangan saha waé ti anu nyebarkeun alat dina sistem anu nawiskeun harga di dinya. Tapi ayeuna, upami anjeun ngahijikeun jetpack, anjeun pendak sareng pesen nag kanggo mésér jasa cadangan Automattic. Janten, ujug-ujug para pendukung sumber terbuka ayeuna ngajual jasa nyalira. Kuring henteu bagja aranjeunna ngalakukeun ieu, ngan éta baheula teu diteuteup.
  • kaamanan - Kusabab popularitasna, WordPress ogé janten udagan pikeun hacker. Situs anu rata-rata kalayan téma anu diproduksi saé sareng belasan plugins tiasa nyéépkeun liang pikeun peretas sahingga pamilik situs, pangurus, sareng host kedah waspada pikeun serangan sareng tetep di luhur téma sareng plugin update.
  • pangwangunan - Kuring gaduh palanggan anu ngagaduhan situs sareng set plugins anu has ayeuna anu ngagaduhan 8 referensi ka Google fon dina judulna sabab téma sareng sajumlah plugins desain sadayana nawiskeun salaku jasa. Sanaos aya metodologi pikeun mastikeun jasa henteu disebat langkung ti sakali, pamekar teu maliré sareng ngan nambihan rujukanana nyalira. Ieu nganyenyeri situs pikeun kagancangan sareng rangking ... sareng sanés hal anu rata-rata pangguna bakal terang tanpa ngungkulan masalah. Prakték goréng dina WordPress API integrasi beuki loba lumrah. Kuring gaduh puluhan tikét kabuka sareng pamekar pikeun ngabenerkeun masalah ieu. Kaseueuran responsif, seueur anu henteu.
  • pajeulitna - Halaman utama dina WordPress panginten tiasa ngagaduhan fitur anu ditarik tina widget, ménu, setélan situs, setélan téma, sareng setélan plugin. Kadang-kadang pikeun ngédit hiji item dina hiji halaman, kuring nyéépkeun 30 menit nyobian milari setélan! Éta matak nyusahkeun yén WordPress henteu ngawangun prakték anu pangsaéna pikeun mastikeun pangembang nempatkeun setélan dimana gampang dipilarian sareng diperbarui.

Janten, naon waé sistem manajemen kontén anu sanés anu parantos kami laksanakeun? Bari urang teraskeun ningali ka ngandelkeun WordPress pikeun na kamampuan pikeun search engine dioptimalkeun, urang ningali sababaraha hasil anu luar biasa sareng sistem manajemen kontén anu sanés:

  • Sitecore - kami parantos ngabantosan sababaraha klien perusahaan anu ngamangpaatkeun téknologi Microsoft sapanjang perusahaanna sareng parantos ngalaksanakeun Sitecore. Éta CMS anu saé kalayan pangrojong ageung dina rohangan Perusahaan. Kami moal ragu nyarankeun éta.
  • Squarespace - pikeun non-teknis do-it-yourselfer kuring, kuring henteu yakin aya CMS anu langkung saé di ditu tibatan Squarespace. Kuring gaduh hiji klién anu sanggup ngawangun situsna dina sababaraha minggu teu aya pangalaman naon-naon sareng hasilna saé. Kami ngabantosan ngarobih sareng ngarobih situs, tapi palaksanaan WordPress moal pernah dilaksanakeun dina jumlah waktos anu sami. Situs anu sateuacanna nyaéta WordPress sareng administrasi hésé teuing pikeun klien pikeun nganapigasi sareng ngapdet. Aranjeunna frustasi sateuacanna, sareng senang ayeuna! Sareng Squarespace nawiskeun ogé fitur ecommerce.
  • Karajinan CMS - urang nuju ngabantosan klien, gambaran, kalayan ngaoptimalkeun situsna dina Craft CMS sareng Abdi parantos cinta sareng kesederhanaan sareng gampang dianggo na. Aya ogé jaringan anu lega tina plugins anu didukung pikeun Craft CMS ogé - sahingga gampang pikeun urang pikeun nambihan paningkatan dina situs pikeun milarian sareng optimasi konvérsi.
  • Weebly - platform DIY sanés anu terus maju sareng ngareuwaskeun kami kana fitur anu euyeub, kalebet e-commerce. Kami henteu acan ngatur klien didieu, tapi susunan integrasi (aplikasi) Weebly lumayan lega sareng sigana gaduh sadayana anu diperyogikeun.

Aya batur di luar sana sapertos Wix atanapi sababaraha sistem CMS proprietary. Wix memang ngagaduhan sababaraha masalah sareng Google ngaindeks situsna tapi parantos damel atos ngajantenkeun situsna langkung ramah mesin pencari sareng situs na diindéks ogé anu sanés di luar sana. Kuring ngan ukur henteu ngagaduhan pangalaman sareng Wix dina sababaraha taun terakhir janten kuring henteu bakal nangtoskeun di dieu.

Naon Fitur CMS Anu Anjeun peryogikeun Taun payun?

Kumisan ti mesin pencari sareng kamampuan média sosial, kami leres-leres ningali ka klien kami pikeun ningali naon anu diperyogikeun dina sistem manajemen kontén. Ngalakukeun audit gancang pikeun sistem anu sanés - khususna CRM - tiasa ngajantenkeun kami ngadorong kana hiji arah atanapi anu sanés kusabab gampang dilaksanakeun sareng ngadukung integrasi pihak katilu. Situs wéb langkung seueur tibatan brosur digital ayeuna - janten ngartos kumaha CMS badé cocog sareng anjeun pamasaran sareng penjualan penting pisan dina pamilihan platform anjeun.

Naha Anjeun Nyangkut sareng CMS Anjeun?

Kami ogé ningali kagumantungan. Upami CMS henteu ngagaduhan kamampuan ékspor atanapi impor kalayan mékanisme transparan, éta tiasa janten sabab hariwang. Bayangkeun perusahaan anjeun damel dina CMS salami sababaraha taun, ngawangun otoritas sareng mesin pencari, sareng nyetir ton konversi ngan ukur terang yén anjeun nerapkeun CRM énggal anu henteu didukung ngalangkungan integrasi nanaon. Tim anjeun mutuskeun yén éta hoyong hijrah tapi CMS henteu nawiskeun alat naon waé pikeun ngalakukeun éta.

Kami parantos ningali ieu sababaraha kali - dimana perusahaan dihijikeun sareng dikonci kana vendorna. Éta frustasi sareng teu perlu. Panyadia CMS anu hébat anu yakin kana dirina bakal salawasna nawiskeun sarana pikeun hijrah atanapi mareumanana tibatan nyobian ngonci palanggan na.

Panyingkepan: Kami ngamanpaatkeun tautan afiliasi dina pos ieu.

One comment

  1. 1

    Tulisan anu pikaresepeun. Padahal kuring ngaraos WordPress cukup calakan, Éta henteu ngagaduhan kamampuan pikeun ngembangkeun aplikasi propésional. Pikeun kabutuhan sapertos kitu, anjeun peryogi Sitefinity, Sitecore, Umbraco atanapi CMS anu sami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.