CMS Expo: Permata Diantara Konperénsi Pemasaran sareng Téhnologi dina Midwest

cms expo

Abdi resep nyarios di CMS Expo minggu kamari di Chicago. Ieu kahiji waktos kuring ngiringan kana konperénsi ieu kuring henteu yakin naon anu bakal diarepkeun. Kuring terkejut pisan kumaha hébatna éta.

CMS Expo mangrupikeun konperénsi diajar sareng bisnis anu dikhususkeun pikeun Sistem Manajemén Eusi sareng jasa halaman wéb. Éta nampilkeun sababaraha lagu anu dipuseurkeun di sekitar téma bisnis sareng téknologi. Lima lagu dina konperénsi taun ieu nyaéta Joomla, WordPress, Drupal, Plone, sareng Bisnis. Kuring masih ngupayakeun supados aranjeunna janten fitur CMS karesep kuring iraha deui. Opat lagu anu munggaran khusus fokus kana CMS masing-masing anu dipidangkeun sedengkeun jalur bisnis katutupan pamasaran, panilitian, prakték pangsaéna, média sosial, sareng topik-topik khusus bisnis.

Kuring masihan dua presentasi pikeun jalur bisnis: "7 Kabiasaan Halaman Wéb anu Épéktip pisan" sareng "Twitter pikeun Usaha". Duanana kalintang saé sareng ngagaduhan eupan balik anu saé. Éta riungan anu hébat sareng kuring ngagaduhan seueur patarosan sareng diskusi anu saé.

Ieu anu kuring resep ngeunaan CMS Expo:

  • Sarerea resep pisan sareng marahmay
  • Spéker anu saé
  • Halaman wéb konperénsi éta saé pisan mangpaat sareng saé
  • Fasilitas (Hotél Orrington) éta alus teuing
  • Panitia leres-leres ngadamel acara anu saé kalayan seueur jaringan
  • Éta mahal, anu hartosna usaha anu langkung saé anu hadir (enya, kuring resep ieu)

Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep pisan nyaéta kanyataan yén sagalana condong telat janten kuring kedah motong kadua sési kuring sakedik langkung pondok tapi ieu mangrupikeun masalah anu cukup minor.

Kuring ngahadiran sababaraha sesi anu hébat dina Google Analytics sareng panilitian pasar sareng gaduh waktos anu pas pikeun pendak sareng jalma-jalma énggal. Jalma anu langkung resep kana lagu téhnis, utamina anu aya hubunganana sareng salah sahiji fitur open-source CMSs, bakal mendakan bahan na berharga pisan. Kuring nyodokkeun sirah kuring kana sababaraha sési ieu sareng ogé merhatoskeun seueur obrolan Twitter anu positip ngeunaan lagu ieu. Seueur anu nyarios dina CMS Expo mangrupikeun pendiri asli sareng pamekar sababaraha CMS anu diwakilan.

Kahadiran dina CMS Expo 2010 sakitar 400 sareng éta ogé kalebet sakumpulan paméran anu hébat anu damel padamelan pamasaran nyalira sareng nyumbang kana lingkungan. Aranjeunna bahkan masihan iPads! Kuring ogé resep ningali seueur panyatur sareng hadirin ti tempat anu jauh, kaasup Perancis, sareng Norwégia.

Iklim konperénsi éta pasti pikaresepeun, diajar, sareng ngabantosan batur sareng éta pikaresep janten bagian tina éta. John sareng Linda Coonen (pendiri CMS Expo) damel padamelan anu saé sareng kuring ngarepkeun acara taun payun.

Upami anjeun damel dina pamasaran sareng / atanapi téknologi, anggap hadir dina CMS Expo taun payun. Éta bakal pantes waktos anjeun.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.