Naha perusahaan anjeun henteu nerapkeun CMS?

CMS - Sistem Manajemén Eusi

Aya seueur diskusi dina blog ieu ngeunaan optimasi, optimasi konvérsi, pamasaran inbound, search engine optimization… bahkan tés multivariat sareng optimasi halaman badarat. Kadang-kadang urang hilap yén seueur situs anu masih dina taun 1990an sareng halaman HTML anu dikodekeun atos linggih dina server!

CMS nyaéta System Management eusi. Éta ngamungkinkeun pangguna sanés téknis anu henteu terang HTML, FTP, JavaScript atanapi ratusan téknologi anu sanés pikeun ngawangun, ngajaga sareng ngapdet situs wébna. Minggu kamari, kuring nampi telepon ngagorowok ti badan amal anu kuring host tanpa biaya nanyakeun naha kuring tiasa ngamutahirkeun halaman acara na saprak éta lalaki wéb teu aya.

Kuring lebet ngalangkungan FTP, ngaunduh file sareng ngadamel éditan anu diperyogikeun ngalangkungan Dreamweaver. Kuring teras ngabahas aranjeunna yén sadaya padamelan ieu leres-leres henteu perlu. Palanggan sanés anu terakhir parantos ngirim pamasarna kana latihan HTML ngarah tiasa ngapdet situsna. Ieu ogé henteu diperyogikeun. Sanaos élmu téknologi wéb seueur ngabantosan, sistem manajemén kontén anu saé tiasa nyayogikeun perusahaan ku sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ngajaga situs anjeun diénggalan sadidinten bari ngaleungitkeun pendidikan sareng halangan téknis.

kertas-lite.png

Pikeun biaya kelas atanapi pangmayaran anu lumangsung pikeun lalaki wéb, perusahaan-perusahaan ieu tiasa nerapkeun sistem manajemen eusi anu mantep anu tiasa aranjeunna kendali.

Pikeun hiji nasabah sapertos kitu, Paper-Lite, a panyadia sistem manajemén dokumén, urang ngamangpaatkeun WordPress. Aya sababaraha solusi manajemén kontén anu mampu dina pasaran, tapi anu ieu ngagaduhan bél sareng peluit sareng gampang adaptasi sareng kabutuhan pelanggan.

Ampir unggal registrar domain ayeuna nawiskeun sistem manajemen eusi nyalira atanapi gaduh otomatis masang sistem manajemén eusi sanés. Hiji-hijina naséhat kuring nyaéta tetep kana platform anu ngadopsi lega sareng komunitas pangembangan anu ageung.

Émut yén masang CMS gratis sanés gratis. Pangropéa pangropéa anu kedah! Janten budak gedé di blok CMS gratis ogé masihan langkung seueur penjahat anu nyobian hack platform anjeun. CMS gratis anu disayogikeun dina platform hosting anu murah ogé moal tahan sajumlah lalu lintas - anu meryogikeun anjeun sapi nepi infrastruktur anjeun.

Mangpaat langkung ageung tina résiko upami anjeun ngagaduhan gunana pikeun ngajaga CMS anjeun séhat. Marengan masang sareng ngatur CMS:

Sugan paling penting, urang terus ngabantosan perusahaan nyoko kana platform anyar sareng ngamangpaatkeunana sacara épéktip. A CMS sapertos WordPress tiasa janten rada pikasieuneun mimitina. Kuring tiasa mastikeun yén éta jauh leuwih gampang tibatan ngajelaskeun FTP sareng HTML, sanaos!

Anu pamungkas, sanaos WordPress mangrupikeun platform blogging anu pantes, kuring leres-leres yakin éta sistem manajemen eusi halaman wéb anu langkung saé. Aya parangkat lunak salaku solusi jasa sapertos Marketpath anu nawiskeun manajemén situs, blogging, komo e-commerce.

One comment

  1. 1

    ceuk alus, Doug.

    Sanaos kuring ngagaduhan pangalaman anu sami sareng seueur pamilik usaha anu ngalakukeun cara anu dilakukeun dina abad ka tukang, ieu ogé leres:

    "CMS sapertos WordPress tiasa rada pikasieuneun dina mimitina."

    Pamilik usaha leutik, khususna, mendakan CMS seueur teuing padamelan. Aya seueur teuing anu kedah diinget upami anjeun sibuk ngajalankeun bisnis anjeun sareng ngeposkeun anu énggal unggal waktos. Nalika anjeun tiasa nganggo CMS deui, anjeun parantos hilap kumaha ngalakukeunana. Sareng saha anu hoyong maca manual?

    WordPress pasti langkung saé tibatan Joomla atanapi Drupal dina hal kagunaan admin umum. Alur kerjana langkung intuitif dibandingkeun sareng dua anu sanés.

    Naon pangalaman anjeun sareng CMS pikeun pamilik usaha leutik? Dupi anjeun nyobian alternatif "saderhana"?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.