Fitur Unggal Sistem Manajemén Eusi Kedah Kedah Kanggo Optimasi Search Engine

Search Engine optimasi

Kuring pendak sareng klién anu parantos berjuang sareng peringkat mesin pencari na. Nalika kuring marios ka aranjeunna System Management eusi (CMS), kuring milari sababaraha prakték dasar anu paling anu kuring henteu mendakan. Sateuacan kuring nyayogikeun daptar pikeun mastikeun sareng panyadia CMS anjeun, kuring kedah nyatakeun yén leres-leres TIASA alesan pikeun perusahaan TEU ngagaduhan sistem manajemen kontén deui.

A CMS bakal nyayogikeun anjeun atanapi tim pamasaran anjeun pikeun ngarobih situs anjeun kalayan langsung tanpa kedah pangembang wéb. Alesan anu sanésna kunaon a System Management eusi mangrupikeun kabutuhan anu kalobaannana ngajadikeun otomatis prakték anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun.

Para purist SEO tiasa ngabantah sababaraha fitur anu kuring bahas di dieu sabab panginten henteu langsung atribut kana réngking. Abdi ngabantah sareng saha waé Search Engine Guru, sanaos, éta peringkat mesin pencari nyaéta perkawis pangalaman pangguna - sanés algoritma mesin pencari. Langkung saé anjeun mendesain situs anjeun, nanem modal dina kontén hébat, ngamajukeun kontén éta, sareng ngiringan sareng pangguna anjeun ... langkung saé situs anjeun bakal dilakukeun dina peringkat milarian organik.

Mékanika tina kumaha cara milarian mesin pencari, indeks, sareng pangkats situs anjeun henteu seueur robih mangtaun-taun ... tapi kamampuan pikeun narik pengunjung, pangunjungna ngabagi eusi anjeun, sareng mesin pencari ngaréspon parantos robih. SEO saé téh pangalaman pamaké hébat… Sareng sistem manajemen kontén penting pisan pikeun kasuksesan anjeun.

Fitur Manajemén Eusi SEO

unggal System Management eusi kedah gaduh atanapi dilaksanakeun sareng fitur ieu:

  1. Cadangan: Cadangan sareng SEO? Nya… upami anjeun kaleungitan situs sareng kontén, lumayan sesah dipeunteun. Ngagaduhan cadangan padet sareng cadangan tambahan ogé dina paménta, cadangan sareng pamulihan situs-luar pisan mangpaat.
  2. Serat roti: Upami anjeun ngagaduhan seueur inpormasi anu disusun sacara hirarki, kamampuan pikeun pangguna (sareng mesin pencari) ngartos hirarki penting pikeun kumaha aranjeunna ningali eusi sareng ngaindeksna leres.
  3. Bewara Browser: Chrome sareng Safari ayeuna nawiskeun bewara terintegrasi sareng sistem operasi. Nalika aya jalma badarat dina situs anjeun, aranjeunna ditaros upami aranjeunna hoyong dikabaran nalika eusina diénggalan. Bewara tetep datang deui!
  4. cache: Unggal-unggal halaman dipénta, data basis data milarian eusi sareng nempatkeun halaman. Ieu butuh sumber daya sareng waktos ... waktos anu ngaraheutkeun optimasi mesin pencari anjeun. Kéngingkeun CMS atanapi host kalayan kamampuan cache mangrupikeun konci pikeun nyepetkeun situs anjeun sareng ngirangan sumber daya anu diperyogikeun pikeun sérver anjeun. Caching ogé tiasa ngabantosan anjeun nalika anjeun nampi serangan lalu lintas ... Halaman anu di-cache langkung gampil ditarjamahkeun tibatan halaman anu teu di-cache. Janten anjeun tiasa kéngingkeun seueur deui pangunjung tibatan anu anjeun tiasa tanpa cache.
  5. URL kanonik: Kadang-kadang situs diterbitkeun sareng halaman anu gaduh sababaraha jalur. Conto saderhana nyaéta domain anjeun http://yourdomain.com or http://yourdomain.com/default.aspx. Dua jalur ieu ka kaca anu sami tiasa ngabagi beurat tautan anu lebet dimana halaman anjeun henteu aya pangkatna ogé. URL kanonis mangrupikeun kode HTML anu disumputkeun anu nyaritakeun mesin pencari anu URL anu aranjeunna kedah nerapkeun tautan.
  6. Komentar: Koméntar nambihan nilai pikeun kontén anjeun. Ngan pastikeun anjeun tiasa sedeng koméntar sabab aya ton bot di luar sana spamming platform CMS kanggo nyobian ngahasilkeun tautan.
  7. Éditor Eusi: Éditor eusi anu ngamungkinkeun H1, H2, H3, kuat sareng miring tiasa dibungkus téks. Ngédit gambar kedah ngijinkeun unsur ALT pikeun dirobah. Ngédit tag jangkar kedah ngamungkinkeun ngédit unsur TITLE. Hanjakal sabaraha sistem CMS gaduh éditor eusi anu goréng!
  8. Pangiriman Network eusi: A jaringan pangiriman eusi mangrupikeun jaringan komputer anu lokasina sacara geografis anu nyimpen sumber statis sacara lokal ... ngamungkinkeun halaman pikeun dimuat langkung gancang. Ogé, nalika CDN dilaksanakeun, pamundut halaman anjeun tiasa ngamuat aset tina wéb anjeun JEUNG CDN anjeun dina waktos anu sami. Ieu ngirangan beban kana sérver wéb anjeun sareng ningkatkeun kagancangan halaman anjeun sacara signifikan.
  9. Hosting Kinerja Tinggi: Laju nyaéta sadayana nalika ngeunaan mesin pencari. Upami anjeun nyobian ngahémat sababaraha artos dina hosting, anjeun leres-leres ngancurkeun pangabisa anjeun pikeun diindéks sareng peringkat ogé dina mesin pencari.
  10. Komprési Gambar: Gambar sering diékspor kana file ageung teu perlu. Ngahijikeun sareng alat komprési gambar pikeun ngirangan ukuran file sareng ngarobih ukuran gambar pikeun nempoan optimal sacara kritis.
  11. Integrasi: Kamampuh manjangkeun fungsionalitas kontén anjeun ku generasi pamimpin, pamasaran email, otomatisasi pamasaran, pamasaran média sosial, sareng platform sanés anu ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun sareng nahan patalimarga.
  12. Puguh Loading Gambar: Mesin pencari resep kontén panjang ku seueur média. Tapi ngamuat gambar tiasa ngalambatkeun situs anjeun kana ngorondang. Puguh loading mangrupikeun cara pikeun ngamuat gambar nalika halamanna digulung. Ieu ngamungkinkeun halaman pikeun dimuat langkung gancang, teras ngan ukur nembongkeun gambar nalika pangguna ngahontal lokasi na.
  13. Manajemén Kalungguhan: Saatos prospek mendakan tulisan anjeun, kumaha aranjeunna komunikasi sareng anjeun? Gaduh désainer bentuk sareng basis data pikeun nangkep lead kedahna.
  14. Pedaran Meta: Mesin pencari biasana néwak pedaran meta halaman sareng nunjukkeun yén dina judul sareng tautan dina halaman hasil search engine. Upami teu aya pedaran meta, mesin pencari tiasa nyengkram téks sacara acak tina halaman ... prakték anu bakal nurunkeun tingkat klik-tés anjeun dina tautan anjeun dina mesin pencari bahkan tiasa ngaraheutkeun ngindeks halaman anjeun. CMS anjeun kedah ngamungkinkeun anjeun ngédit pedaran meta dina unggal halaman dina situs.
  15. Mobile: Pilarian mobile ngabeledug dina panggunaan sabab smartphone sareng tablet diadopsi sapanjangna. Upami CMS anjeun henteu kéngingkeun halaman wéb anu responsif nganggo HTML5 sareng CSS3 (pilihan anu pangsaéna) ... atanapi sahenteuna pangalihan ka témplat mobile anu dioptimalkeun kalayan saé, anjeun ngan saukur henteu bakal pangkat pikeun milarian mobile. Salaku tambahan, format sélulér anyar sapertos AMP tiasa kéngingkeun eusi anjeun saé pikeun milarian tina alat Google.
  16. Ping: Nalika anjeun nyebarkeun kontén, CMS kedah otomatis ngalebetkeun situs anjeun ka Google sareng Bing tanpa campur tangan. Ieu bakal ngamimitian ngorondang tina mesin pencari sareng kéngingkeun kontén anyar anjeun (atanapi diédit) ku mesin pencari. Mesin CMS canggih bahkan Ping mesin pencari nalika ngajadwalkeun eusi.
  17. alihan: Perusahaan sering ngarobih sareng ngarekonstruksikeun situs na. Masalahna sareng ieu nyaéta mesin pencari panginten masih nunjukkeun URL ka halaman anu teu aya. CMS anjeun kedahna ngamungkinkeun anjeun ngarujuk patalimarga ka halaman énggal sareng alihan mesin pencari di dinya ogé ngarah mendakan sareng ngaindéks halaman anyar.
  18. Snippets Beunghar: Mesin pencari nawiskeun format microdata pikeun pagination sareng idéntifikasi breadcrumb dina situs anjeun. Seringna, markup ieu kedah dilarapkeun dina téma anu anjeun nyebarkeun sareng CMS anjeun atanapi anjeun tiasa mendakan modul anu ngamungkinkeun anjeun nerapkeunana langkung gampil. Cuplikan euyeub sapertos Skéma pikeun Google sareng OpenGraph pikeun Facebook ningkatkeun hasil mesin pencari sareng ngabagi sareng bakal ngadorong langkung seueur pengunjung pikeun ngeklik.
  19. Robots.txt: Upami anjeun kana akar (alamat dasar) domain anjeun, tambahkeun robots.txt kana alamatna. Conto: http://yourdomain.com/robots.txt Naha aya file di dinya? File robots.txt mangrupikeun file ijin dasar anu nyarioskeun bot mesin pencari / lancah / crawler naon diréktori anu kedah dipaliré sareng naon diréktori anu ngorondang. Salaku tambahan, anjeun tiasa nambihan tautan kana sitemap anjeun di jerona!
  20. RSS Feed: Upami anjeun ngagaduhan pasipatan anu sanés sareng hoyong ngamajukeun blog anjeun, gaduh RSS feeds pikeun gampang nyebarkeun kutipan atanapi judul dina situs luar mangrupikeun kabutuhan.
  21. neangan: Kamampuh milarian sacara internal sareng ningalikeun hasil anu relevan penting pisan pikeun pangguna pikeun mendakan inpormasi anu aranjeunna milari. Halaman hasil mesin pencari bakal sering nyayogikeun lapangan sékundér pikeun pangguna milarian dina situs ogé!
  22. kaamanan: Modél kaamanan anu padet sareng hosting anu aman bakal ngajagi situs anjeun tina diserang atanapi disayogikeun kode jahat. Upami situs anjeun ngagaduhan kode jahat di dinya, Google bakal nga-indekskeun anjeun sareng ngawartosan anjeun sareng Wébmaster. Penting pikeun anjeun gaduh sababaraha jinis monitoring atanapi fitur kaamanan anu terintegrasi dina CMS anjeun atanapi dina paket hosting anjeun ayeuna-ayeuna.
  23. Publikasi Sosial: Kamampuh sacara otomatis nyebarkeun eusi anjeun kalayan judul sareng gambar anu dioptimalkeun bakal ngabagi eusi anjeun. Eusi anu dibagikeun nyababkeun nyebut eusi anjeun. Nyebatkeun ngakibatkeun tautan. Sareng tautan ngarah kana réngking. Facebook ogé ngaluncurkeun Artikel Instan, format pikeun nyebarkeun sadayana tulisan langsung ka halaman mérek anjeun.
  24. Sindikasi: Sedengkeun jalma anu maca tulisan dina pamaca RSS kalolobaanana murag di sisi jalan tibatan dibagi sosial, kamampuan pikeun sindikasi eusi anjeun ngalangkungan situs sareng alat masih kritis.
  25. tagging: Mesin pencari seuseueurna ngaregepkeun tag meta pikeun kecap konci, tapi méré tag masih tiasa digunakeun - upami teu aya anu kedah diémutan kecap konci anu anjeun targetkeun sareng unggal halaman. Tag sering ngabantosan milarian sareng nembongkeun tulisan anu relevan sareng hasil pamilarian dina situs anjeun.
  26. Editor Témplat: Éditor témplat anu mantep anu nyingkahan panggunaan tabel HTML sareng ngamungkinkeun HTML bersih anu hadé sareng file CSS anu napel pikeun leres ngaformat halaman. Anjeun kedah tiasa mendakan sareng masang témplat tanpa kedah ngalakukeun pamekaran penting pikeun situs anjeun bari ngajaga kontén anjeun kalayan henteu aya masalah.
  27. Sitemap XML: Peta situs anu dihasilkeun sacara dinamis mangrupikeun komponén konci anu nyayogikeun mesin pencari sareng peta ngeunaan dimana kontén anjeun, kumaha pentingna, sareng iraha éta terakhir dirobih. Upami anjeun gaduh situs ageung, sitemaps anjeun kedah dikomprés. Upami sitemap ngalangkungan 1Mb, CMS anjeun kedah ngahasilkeun sababaraha sitemap teras ranté babarengan supados mesin pencari tiasa maca sadayana.

Kuring bakal kaluar dina dahan didieu sareng nyatakeun; upami agénsi anjeun ngeusi batre pikeun apdet kontén sareng anjeun henteu ngagaduhan aksés kana sistem manajemen kontén pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun ... waktuna pikeun ninggalkeun agénsi éta sareng milari anu anyar nganggo perusahaan anu padet sistem manajemén eusi. Agénsi kadang ngarancang situs kompléks anu statis sareng meryogikeun anjeun ngarobih parobihan kontén sakumaha anjeun peryogikeun… henteu ditampi.

5 Komentar

  1. 1

    Naon? Teu aya saran khusus? Kumaha perusahaan terang mana CMS anu aranjeunna peryogikeun atanapi kumaha kuatna solusi bakal tiasa dianggo? Daptar anu saé, Tuan Karr.

  2. 2

    Cinta daptar ieu! Ieu ayeuna janten pedoman kuring nalika kuring mimiti balanja CMS. Kuring parantos ngalakukeun sadaya desain wéb nyalira, tapi hoyong ngirangan waktos kuring nyéépkeun kode nyerat supados kuring tiasa ningkatkeun waktos anu kuring méakkeun dina nyusun strategi pikeun halaman wéb. Naha anjeun ngagaduhan saran ngeunaan sistem mainstream DIY (WordPress, Joomla, jsb)?

  3. 3
  4. 4

    Hiji-hijina hal anu kuring bakal nambihan ayeuna ieu nyaéta platform blogging anu kedah leres ningalikeun tag rel = "panulis" sareng ngamungkinkeun sambungan kana Propil Google supados gambar pangarang nembongan dina hasil teangan.

  5. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.