Tulisan Anu Ditulis Sareng dina WordPress

co pangarang wordpress

Nalika sadayana naros ka kami pikeun ngalaksanakeun hal anu rada béda sareng blog urang, kami henteu pernah némbalan "Kuring henteu tiasa ngalakukeun éta.". Kami ngalakukeun seueur pangembangan WordPress sareng konsistén kagum ku sababaraha pakakas anu sayogi pikeun ngalaksanakeun padamelan. Kamari, éta mangrupikeun postingan tamu dina ngamajukeun acara kalayan média sosial ... stiker na éta tulisan blog anu ditulis babarengan!

Sareng kami sanggup ngalakukeun éta!
co panulis plugin wordpress

Éta sanés gampang kitu! Kami mimiti masang plugin anu hébat anu disebat Co-Panulis Ditambah anu katingalina mangrupikeun plugin ayeuna anu ngagaduhan sababaraha fitur anu saé leres pisan sareng integrasi padet. Anjeun henteu aktip sareng ngajalankeun pas plugin na aktip. Dimana waé anjeun hoyong sababaraha panulis pikeun némbongan dina témplat, anjeun kedah ngarobih kode anjeun pikeun ngatur looping liwat panulis tambahan.

Pikeun urang, éta hartosna ngamutahirkeun fungsi.php anu nyayogikeun inpormasi panulis kami ngeunaan kutipan kami dina halaman bumi sareng halaman kategori - ogé halaman halaman blog tunggal anu nembongkeun bagian pangarang khusus di handapeun tulisan blog.

Nalika anjeun nyerat tulisan anu anjeun damel, anjeun tiasa ngamimitian ngetik nami tambihan kanggo nambihan panulis kadua (atanapi langkung). Fungsionalitas autocomplete lumayan nyalametkeun. Kami gaduh sakitar 60 panulis anu kadaptar dina blog ieu janten langkung saé tibatan milah daptar anu ageung. Anjeun bahkan tiasa nyeret tur ngaleupaskeun urutan pangarang upami anjeun hoyong.

pasang pangarang sababaraha pangarang

Pikeun pikagumbiraeun urang, tulisan éta ogé otomatis muncul dina kadua halaman panulis ... janten katémbong yén pamekar ngamanpaatkeun sababaraha kode back-end anu saé anu parantos aya dina WordPress. Kuring parantos ningali sababaraha kode inti dina WordPress anu ngamungkinkeun fitur ieu diwangun di masa depan ... tapi pikeun ayeuna plugin na tiasa dianggo kalayan saé. Upami anjeun masih paduli kana éta, nu pangarang kalebet folks ti Automattic (Perusahaan induk WordPress).

Kami ngagaduhan sababaraha pengecualian dimana éta henteu ningalikeun - téma sélulér (anu bakal kami perbarui engké), eupan RSS sareng iPhone App. Kanggo waktos ayeuna, sanaos, urang ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun!

2 Komentar

  1. 1

    Hai, abdi ngatur blog WordPress.com Gratis pikeun klub Jurnalisme sakola kuring, sareng hoyong tiasa nangtoskeun pangarang anu saleresna, sanés kedahna dina palang judul, ngan ukur dina cara nga-klik nami pangarang dina salah sahiji tulisan atanapi ngeunaan halaman bakal aya tulisan na muncul dina halaman duanana panulis. Ngaronjatkeun tina situs Gratis teu aya patarosan, janten kuring henteu tiasa ngalakukeun ieu nganggo plugins, sareng kuring hoyong nyobian nyingkahan kategorisasi atanapi tag. Upami dimungkinkeun pikeun méré tag atanapi ngagolongkeun hiji artikel tanpa katingalina ku pamiarsa, maka éta bakal janten jalan anu paling gampang pikeun kuring

    • 2

      Kishan, Jujur kuring henteu sadar ngeunaan solusi diluar milarian téma anu panginten ngagaduhan fitur anu anjeun pilari. Kami leres-leres henteu ngagaduhan pangalaman nganggo vérsi gratis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.