Sistem Cobia: Média Sosial Sepuhna Sacara Otomatis sareng Sindikasi

sistem kobiia

Dunya pamasaran parantos seueur robih ku yuswa sumber daya digital sareng média sosial. Kalayan banjir solusi anu aya ayeuna, sumberdaya pikeun para profesional negeskeun langkung seueur pangaruhna aya dina waktos anu luhur. Seueur alat nawiskeun sumber sareng jasa pikeun bisnis, tapi hiji hal anu aranjeunna henteu nawiskeun nyaéta sistem anu ngabantosan anjeun milarian konsumén nalika aranjeunna nunjukkeun kabutuhan.

Sistem Cobia parantos ngembangkeun sistem anu diarahkeun pikeun ngarobih gim kumaha usaha ngahontal palanggan. Saatos daptar, bisnis anjeun bakal nampi halaman badarat anu pikaresepeun, sareng bakal didaptarkeun dina diréktori ogé Google Places.

Ngawaskeun Sosial Sistem Cobia Systems

Langsung dina halaman hareup dasbor anjeun, pamilik usaha dibéré alat pikeun meunteun paguneman jaringanna, kalebet calon nasabah sakedap aranjeunna milari bantosan. Sistemna gumantung kana inpormasi ti ahli - anu gaduh usahana - pikeun nargétkeun frasa anu aya hubunganana sareng bisnisna. Saatos kecap konci parantos diinput, ieu nyetél Sistem Cobia pikeun kerangka pamasaran lengkep.

Bayangkeun palanggan tweeting ngeunaan kumaha lambatna garis di tempat anjeun bisnis, teras tiasa langsung ngabales ku kupon sareng hapunten pikeun ngabantosan kasulitan aranjeunna. Moal kamungkinan dibuka pikeun bisnis anjeun?

A dealer mobil tiasa ngaidentipikasi salah sahiji istilah anu paling populér di média sosial, Abdi hoyong mobil, Kalayan réspon anu ditawarkeun ka palanggan dumasar kana demografi - ieu mangrupikeun papacangan pribadi khusus pikeun pemirsa target anjeun. Ngagaduhan naon anu diucapkeun jalma ngeunaan anjeun sareng bisnis anjeun mangrupikeun inti manajemén reputasi, anu sistemna ngadorong ngalangkungan jangkauan ku ngan ukur ngabales tulisan pangguna.

Cobia Systems - Twitter Toyota Conto

Sindikasi Artikel Cobia Systems

Bagéan integral komunikasi sareng konsumén anjeun nyaéta ku cara ngajaga topik paguneman anu mutakhir. Fitur sindikasi artikel Cobia diwangun ku waktos anjeun dina pikiran ku milarian wéb carita anu paling relevan dumasar kana kecap konci anjeun anu relevan.

Salaku tambahan otomatis kana kontén asli perusahaan anjeun, tulisan ieu bakal ngantri pikeun nyaring khusus anjeun, sareng teras dipasang dina témbok Facebook atanapi Twitter anjeun dina genep jam. Kegiatan dina tulisan anu populér ieu, dipilarian ku anjeun, teras bakal katingali ku jaringan palanggan anjeun, sacara organik tambah jangkauan perusahaan anjeun.

Iklan sareng pangakuan merek mangrupikeun faktor anu pasti dina narik bisnis anyar sareng ngajaga klien ayeuna. Kegigihan ngasilkeun hasil, utamina nalika konsumén terang yén aya perjanjian. Iklan duanana narik pelanggan anyar ogé ngarebut deui klien lami.

Kampanye Sistem Cobia

jeung Sistem CobiaFitur kampanye, palanggan anjeun moal pernah sono tina perusahaan. Dina kerangka na, anjeun tiasa ngadamel kampanye pamasaran skala lengkep kalebet katerangan sareng seruan-to-action sapertos kode promosi. Anjeun bakal ngendalikeun durasi kampanye sareng saha anu nampi ledakan anjeun kana jarak anu paling spésifik. Di Cobia, pangguna na gaduh ngalaman kanaékan 100% janten 3,400% dina pengikut ka halaman bisnisna nganggo fitur kampanye.

Cobia Systems nawiskeun anjeun pakakas pikeun mikir kreatif, ngalirkeun tugas pamasaran sadidinten anjeun kana hiji platform, sareng masihan anjeun hasil sasaran anu teu terbatas pikeun ningkatkeun teureuh anjeun. Naha konsumén Anjeun kedah milarian anjeun? Anjeun kedah mendakan aranjeunna. Devan Sharma - CEO sareng Pendiri Cobia Systems

Profesional dina industri pamasaran bakal ngawaskeun naon anu diucapkeun jalma ngeunaan mérek anjeun dina pasar digital ogé pikeun lalajo tren sareng parobahan persaingan pikeun mastikeun yén mérek anjeun tetep mutahir sareng minuhan sadaya masalah palayanan. Iklan bakal ngijinkeun anjeun pikeun ngahontal merek anjeun sareng narik kabutuhan pelanggan ayeuna kana strategi pasar sadidinten pikeun penjualan. Kreativitas sareng alat-alat anjeun pikeun ngendalikeun reputasi online anjeun diperyogikeun pikeun nyegah eusi bulukan sareng monoton dina bombardment kampanye iklan anu terus berkembang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.