Guy Gendut Ieu Cinta Marketing Coca-Cola

pamasaran coca cola

Abdi langkung gajih ... kanyataanna, kuring kedah ngirangan beurat lalaki rata-rata pikeun balik deui janten gendut. Abdi resep nyalahkeun kana tiroid, genetika kuring, padamelan kuring, tingkat setrés abdi ... kitu. Kanyataanna, sanaos, éta langsung lugas. Nalika kuring tuang leres sareng olahraga, kuring turun beurat. Nalika kuring henteu olahraga atanapi tuang leres, kuring bakal nambahan beurat. Salami waktos setrés nyaéta nalika kuring condong ninggali kasihatan kuring sareng teuleum ka jurang ... sareng waktos-waktos parantos langkung stres dina sababaraha taun ka pengker.

Janten gajih sanés tina kurangna pengetahuan ngeunaan nutrisi atanapi teu ngartos latihan sareng kumaha awakna jalan. Abdi daék yakin yén kuring parantos maca langkung seueur buku, ningali langkung seueur dokumenter sareng langkung ngartos ngeunaan nutrisi tibatan kaseueuran jalma anu séhat. Kuring ogé bakal yakin yén kuring kaleungitan langkung beurat tibatan saha… ratusan pon salami taun. Hanjakalna, kuring parantos kéngingkeun seueur deui sabab-henteu kuring gaduh karep sareng prioritas kaséhatan sareng kasaimbangan damel dina kahirupan kuring.

Salian ti cinta kuring kana tipung bodas sareng gula ogé cinta kuring kana Internét sareng kabébasan. Internét nyayogikeun médium umum dimana jalma atanapi perusahaan henteu kedah ngantosan wartawan atanapi pamaréntah pikeun masihan sorotan. Perusahaan tiasa nyandak masalah, sareng ngembangkeun olahtalatah nyalira - tanpa tapis, opini, atanapi sénsor. Éta naha kuring resep kanyataan yén Coca-Cola ngungkulan résiko kaséhatan dikaitkeun sareng produk na dina séri iklan anyar.

Urang hirup di dunya dimana iraha wae aya anu salah pisan, urang langkung saé ngeunaan nunjuk ramo sareng nyalahkeun batur tinimbang nganalisis kumaha urang sacara pribadi tiasa mangaruhan parobihan. Perusahaan mangrupikeun udagan anu gampang, utamina nalika aranjeunna nguntungkeun pisan. Sakumaha saderhana ngan pikeun nyalahkeun Coca-Cola kana wabah obesitas urang tibatan ngajantenkeun murangkalih urang langkung aktip sareng kagiatan outdoor, nempatkeun smartphone urang, nuju ka gym, atanapi tuang langkung séhat. Urang nyalahkeun pamasaran produk kelas dunya tibatan épolusi pagawéan anu meryogikeun sakedik atanapi henteu énergi.

Kahirupan pikeun pamasaran naon waé nyaéta strategi pikeun nyobaan langkung seueur jalma kanggo mésér langkung seueur produk anjeun langkung sering. Kuring henteu percanten yén pamasaran mangrupikeun manipulatif, tapi kuring ngarasa yén jalma kirang ngiringan tanggung jawab pikeun tindakanana. Sadayana terang yén soda sanés inuman anu nyumbang kana gaya hirup séhat. Kuring henteu peryogi Coca-Cola pikeun ngawartosan éta ... tapi kuring bungah yén aranjeunna nyarios ka sadayana anu nyerang aranjeunna kanyataan ngeunaan produkna.

Omong-omong ... kuring gaduh sababaraha gelas Coke tadi wengi, sareng aranjeunna luar biasa. Dinten ayeuna, kuring sasarap sasarap, motong snacking, sareng tuang tuangeun anu séhat pisan. Isukan kuring ngarencanakeun naékkeun sapédah kuring (kuring nuju nyeri dinten ayeuna saatos nganggo anu munggaran dina sababaraha bulan minggu kamari). Abdi henteu peryogi Coca-Cola atanapi pamaréntah pikeun ngawartosan kuring kedah nyandak bokong dina sapédah éta énjing.

Abdi gendut, kuring henteu bodo.

5 Komentar

  1. 1

    Hébat pos Doug! Gawe sareng janten langkung palinter sareng langkung séhat kuring sababaraha bulan ka pengker sareng ka 2013 ogé. Ieu janten palinter sareng langkung tanggel waler sareng kirang bodo sareng nyalahkeun sagala rupa anu sanés tapi diri urang sorangan!

    Oh, sareng kuring komitmen pikeun ngajalankeun acara HUJAN 2013 sareng lanceuk kuring dina bulan Juli. Janten, kuring bakal kénging sakedik nyayogikeun nyiapkeun kanggo éta ogé.

  2. 3

    Pendekatan pinter, sapertos biasa, ti Coke. Ngingetkeun kuring ngeunaan judi - "maén jawab". Sacara pribadi, tulisan ieu nunjukkeun sababaraha kualitas anu paling pikaresepeun anjeun: janten asli sareng transparan. Kumisan ti kanyataan yén anjeun pamasar anu palinter, kualitas ieu ngabédakeun anjeun tina bungkus sareng nyumbang kana kasuksésan perusahaan anjeun. Anjeun jalma anu hebat, Tuan Doug.

  3. 5

    Naha kuring jalma skeptis di rohangan anu ngarepkeun aranjeunna bakal ngalakukeun ieu 30 taun ka pengker tibatan hariwang ngeunaan meunang gendut tina kauntungan? Sareng kuring sok hate ngamimitian skeptis sabab kanyataan yén DK deui dina nyerang tajong na geulis.

    Éta saé yén Coke ngalakukeun pamasaran sadar kaséhatan saé - tapi dina waktos anu sami kuring pikir éta kusabab ayeuna aya artos kanggo jalma-jalma di Atlanta. Soda masihan anjeun énergi gancang sareng déhidrasi dina waktos anu sami janten sababna anjeun bieu tiasa gaduh. Sahenteuna kuring henteu tiasa. Éta henteu meunang kajawab. Anu diperhatoskeun nyaéta jalma-jalma tiasa ngitung kalori sareng nginum langkung Coca-Cola sareng nyandak kalori ti tempat sanés - sapertos Coklat atanapi badé sareng cheeseburger tibatan Big Mac @ McDonalds.

    Teu aya malaikat dina pamasaran, tapi tarung anjeun leres sareng kuring ngahargaan anjeun, 'bromance.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.