Kokain sareng Blogging

Lewis Green nyerat tulisan anu hadé, disauran Dimana Sapi di Blogging?, parios deui nalika anjeun kéngingkeun kasempetan.

kokainNalika kuring badé kuliah, salah sahiji makalah sareng analisis anu kuring lakukeun nyaéta ngeunaan kecanduan kokain. Kuring nyungkeun hapunten sateuacana pikeun henteu nyayogikeun kiridit kanggo sumber kuring, tapi ieu mangrupikeun na. Pecandu anu suksés najong watekna rata-rata dina taun kasalapan taun pamulihan. Taun kasalapan! Kalayan kecap séjén, pasang pusat rehabilitasi dinten ieu, sareng anjeun moal ngarawat manpaatna salami salapan taun.

Masalahna? Politikus milih unggal 4 taun. Anu matak na nyaéta lamun daérah metropolitan ngagaduhan masalah ageung sareng kokain, kajahatan nuturkeun ... maling, gelut, rajapati, jst. Politisi hardcore milih pikeun 'ngalereskeun' masalah. Tapi aranjeunna leres-leres peryogi salapan taun kanggo ngalereskeunana, henteu? Hmmm Éta ngan ukur ngagaduhan 4 taun.

Janten solusina robih tina pamulihan ka panjara. Politikus anu suksés henteu leres-leres ngabantosan dina ningkatkeun tingkat pamulihan panggunaan kokain, aranjeunna ngan saukur kéngingkeun seueur diantara aranjeunna sabab tiasa sateuacan pamilihan umum salajengna. Aranjeunna leres-leres henteu ngagaduhan pilihan. Konstituén nungtut hasilna. Hasilna, panjara urang pinuh ku tukang narkoba anu bakal terus dibébaskeun, dibui, dileupaskeun, dibui, jst.

Dina jangka panjang, biaya panjara dwarfs biaya pusat pamulihan. Nalika anjeun ningali anggaran taunan ngeunaan "Perang Narkoba" di Amérika Serikat, sanaos, anjeun bakal mendakan yén anggaran kanggo pulih bieu mangrupikeun spésifikasi dina sadaya anggaran. Teu aya tungtungna, ogé teu aya harepan kecuali élmu kumaha waé tiasa ngambah sareng nyingkat siklus pamulihan.

Naon hubunganana kokain sareng blogging?

Blogging salaku strategi marketing mangrupikeun éta, stratégi. Blogging sanés acara. Masing-masing tulisan sambung kana anu terakhir sareng ngarah ka anu salajengna. Éntri blog tunggal moal nyandak anjeun dimana waé, tapi rébuan di antawisna bakal leres-leres ngawitan ngadamel komunitas pamiarsa sareng gambar anu jelas pisan pikeun élmu, pangalaman, sareng kapribadian anjeun. Aranjeunna ogé bakal ningkatkeun kasadaran pikeun mérek sareng kapribadian, otoritas, sareng peringkat mesin pencari anjeun.

Janten… kamana nya ROI kana éta?

Anjeun kedah nyayogikeun ROI pikeun dolar pamasaran anjeun, leres? Anjeun ngagaduhan 10 blog dina halaman wéb perusahaan anjeun, nyéépkeun sababaraha jam 10 éksékutip unggal minggu kanggo nyerat aranjeunna sareng staf IT pikeun ngadukung aranjeunna. Éta seueur artos dina item garis éta, sanés? Sareng saatos sataun, naon anu anjeun kedah nunjukkeun pikeun éta? Naha anjeun gaduh langkung seueur bisnis? Naha anjeun gaduh langkung seueur kauntungan?

Ieu dimana masalah naékkeun sirah na awon. Siklus ngabiayaan pikeun sataun parantos réngsé sareng anjeun teu ngagaduhan anu nunjukkeun. Teu salah sahiji klien anyar anjeun tiasa ditunjuk salaku asalna tina blog anjeun. Barang ieu ngan ukur henteu jalan! Éta sadayana hype Web 2.0! Kami henteu blog sareng urang kéngingkeun langkung seueur nasabah. Kami mésér iklan spanduk sareng éta langkung saé tibatan blog urang.

Pasti aranjeunna ngalakukeun.

Masalah sareng iklanna nyaéta aranjeunna henteu ngawangun reputasi anjeun. Aranjeunna henteu ngijinkeun prospek anjeun atanapi konsumén pikeun ngobrol sareng anjeun. Aranjeunna henteu ngabantosan dina optimasi mesin pencari. Aranjeunna henteu ngahasilkeun pamasaran lisan. Aranjeunna henteu ngabantosan dina ingetan palanggan.

Janten daripada ngubaran hubungan anjeun sareng pamulihan anjeun kalayan ati-ati dina jangka panjang, anjeun kedah milih pikeun maledogkeun ka panjara. Program pamasaran anjeun janten panto anu aya di panjara… iklan anu dipésér, hasil anu biasa, iklan anu dipésér, hasil anu biasa, teras sareng teras.

Terserah anjeun. Masalahna saleresna strategis. Upami anjeun kersa nyingkirkeun waktos sareng sumberdaya pikeun ngawangun ayana online sareng otoritas anjeun (sareng anjeun gaduh bakat narik éta), anjeun bakal ningali hasilna. Merk anjeun bakal nguatkeun, telepon anjeun bakal disada, sareng anjeun bakal mendakan diri dikurilingan ku jaringan konsumén, pamiarsa, pameget, babaturan sareng sumber anu teu tiasa diganti. Anjeun bakal mendakan halaman wéb anjeun langkung seueur perhatian.

Kolega kuring anu ngamimitian bisnis sorangan online ngalaksanakeun téknologi blogging nyarios ka kuring nalika tuang siang, "Kamana waé urang milari inpormasi ngeunaan blogging, urang ningali nami anjeun Doug!". Bener henteu masalahna pisan. abdi teu blogger A-List sareng nami abdi teu aya dimana-mana. Nanging, éta nangtung kaluar nalika aranjeunna ningal éta sabab aranjeunna terang kuring.

Janten naon pangasilan anjeun dina investasi, Doug?

Kuring parantos blogging kirang ti sataun sareng ngagaduhan satengah belasan langkung seueur hubungan sareng ahli industri, kuring parantos sababaraha A-listers ngadatangan situs abdi sareng masihan koméntar ngeunaan éta, kuring parantos gaduh éditor maca buku I ' Kuring nyerat (anjeunna masihan kuring sababaraha saran anu saé!), Kuring parantos diwawancara dina tipi sareng berita lokal, kuring ditawarkeun kamitraan dina bisnis, sareng kuring ngagaduhan babaturan anu teu kaitung. Naha kuring gaduh deui artos dina saku? Meureun henteu ... tapi datang.

Kuring bakal daék ngerjakeun ieu 9 taun deui, tapi percanten ka abdi, kuring henteu kedah. Hasilna bakal dugi ka dieu. Sababaraha minggu ka pengker, kuring kantos tuang siang kalayan CEO Solusi Bitwise sareng anjeunna naros ka kuring, "Dimana ROI?"

ROI bakal datang, ceuk kuring. Kuring ngabandingkeun hubungan blogging kuring sareng kuliah. Nalika anjeun ngamimitian kuliah sareng investasi ratusan rébu dolar dina pendidikan, anjeun henteu lirén unggal triwulan atanapi taun sareng naroskeun dimana ROI. Anjeun terang éta bakal datang kusabab anjeun ngawangun otoritas, kredibilitas, pangalaman sareng pendidikan.

Abdi ngarep pisan kalulusan kuring. Kuring henteu terang iraha datangna, tapi éta bakal aya di dieu sateuacan anjeun terang.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Pikaresepeun..njeun parantos ngagabungkeun seueur masalah .. Urang bakal ngantosan éntri ngeunaan kalulusan anjeun!
    Sing salamet!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.