CodeGuard: Nyadangkeun Wéb dina Awan

CGlogo transparan 300px

Kira-kira sataun katukang, urang gaduh klien nelepon kami sareng aranjeunna panasaran. Aranjeunna ngahapus pangguna tina sistemna sareng pangguna éta milik sadaya kontén janten eusina dihapus ogé. Eusi éta teu aya. Mangrupikeun sasih damel pikeun ngeusian situs ... sadayana ical dina deg-degan. Dursasana kami ngan ukur pikeun ngawangun téma na, henteu ngatur hosting sareng palaksanaan anu saleresna. Hasilna, urang ngan ukur gaduh cadangan téma… eusi leungit disimpen dina database. Tangtosna, aranjeunna henteu ngagaduhan metode cadangan database ogé perusahaan hostingna.

Ti saprak éta, kami parantos mastikeun pisan, henteu paduli hubungan kami sareng klien, yén aranjeunna parantos pas kaamanan sareng cadangan sayogi pikeun situsna. Seueur anu ngandelkeun tim IT na atanapi hosting ... tapi urang sering mendakan yén cadangan éta dugi ka file atanapi data - tapi sering henteu duanana.

CodeGuard nyayogikeun solusi cadangan halaman wéb otomatis ku Software salaku Service, sareng ngajantenkeun sihir! Anjeunna salah saurang anu aya di tukangeun layar anu tanpa lelah ngawaskeun situs anjeun sareng pastikeun yén éta aman. Upami CodeGuard mendakan perobihan naon waé dina situs anjeun, anjeunna bakal nyandak cadangan énggal sareng ogé ngirim email ka anjeun.

  • Ngabéréskeun masalah langkung gancang - Ngagunakeun ChangeAlerts inovatif CodeGuard, anjeun bakal ngirangan waktos anu teu tiasa dianggo dina ngaidentipikasi sabab akar masalah anu didamel ku klien anjeun. Kalayan hiji-malikkeun deui, anjeun ogé bakal sacara dramatis ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun meresihan masalah ieu, saatos panyabab root parantos diidentifikasi.
  • Ngajaga klien anjeun - Seringna, klien mangrupikeun musuh anu pang parahna bahkan henteu disadarikeun. Kabeneran anu musibah nyaéta file ngahapus, nimpa, sareng kasalahan manusa saderhana nyababkeun langkung seueur masalah tibatan peretas jahat sareng sisipan malware. Kalayan CodeGuard, anjeun tiasa ngajagi klien anjeun tina dirina.
  • Ngajaga garis handap anjeun - Cegah biaya tina teu aya kendali ku netepkeun tanggung jawab anu jelas pikeun sareng kapamilikan masalah anu ditepikeun ku klien anjeun. Ngarobih jam anu teu tiasa dibérés janten padamelan anu nguntungkeun ku kéngingkeun perjanjian klien yén anjeun ngémutan masalah anu diciptakeun di luar kadali anjeun.
  • Ningkatkeun pendapatan anjeun - Tambihkeun aliran pendapatan tambahan pikeun bisnis anjeun anu moal ngiringan anjeun. Ngajual deui ka klien gampang. (i) Kantun aktipkeun halaman wébna nalika anjeun mimiti ngawangun atanapi kedah ngabaru. (ii) Tambahkeun CodeGuard salaku item garis, sareng upami diperyogikeun, tunjukkeun ka klien anjeun pidéo kami pikeun ngajelaskeun naha aranjeunna meryogikeunana.

CodeGuard ngagunakeun téknologi agnostik platform pikeun ngadukung sababaraha rupa sistem pangaturan eusi sareng aplikasi. Hal ieu ngamungkinkeun CodeGuard nyadangkeun ampir naon waé situs atanapi basis data, kalebet WordPress, Joomla !, Magento, Drupal, phpBB sareng MySQL.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.