CoffeeSender: Kirim Kartu Kado Starbucks kalayan Hiji Pencét

kirimkeun tenaga penjualan starbucks

Di sagigireun maag kuring, saha anu henteu resep ka Starbucks? Kami parantos nyerat sateuacanna sakapeung éta hal-hal alit anu anjeun lakukeun anu paling mangaruhan. Kusabab anjeun moal tiasa muter-muter di kaseueuran komunitas tanpa ningali Starbucks, sareng Starbucks lumayan sinonim sareng rapat bisnis, sigana ngan ukur logis yén anjeun kedah gaduh aplikasi anu terintegrasi sareng CRM anjeun dimana anjeun tiasa ngamimitian Kartu eGift $ 5 Starbucks® ngalangkungan email.

CoffeeSender mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngirim kopi Starbucks ka konsumén, prospek atanapi mitra langsung di jero Salesforce sareng platform anu sanés. Ieu sanés ngan ukur tombol, CoffeeSender ngamungkinkeun anjeun unggah CSV, sacara otomatis kalebet ngirim kartu kado ngalangkungan kampanye, atanapi ngan ukur sacara manual ngirim nalika anjeun atanapi tim anjeun ngaraos resep.

coffeesender-salesforce

Anjeun tiasa ogé ngarobih témplat email anu nyayogikeun Kartu Kado Starbucks:

Citakan Email Pangirim Kopi

Sareng, tangtosna, kode panebusan dioptimalkeun sélulér!

kopi-pangirim-panebusan

CoffeeSender henteu ngan ukur diintegrasikeun sareng Salesforce, aranjeunna ogé ngagaduhan integrasi sareng Salesforce, Microsoft Dynamics, Oracle Sales Cloud, Marketo, Hubspot, Influitive, Act-On, Pardot, Goto Meeting, Google Calender, Outlook, SurveyMonkey, LinkedIn, Gmail, Slack, Taleo sareng Zendesk. Henteu ningali integrasi anjeun? Aranjeunna ngagaduhan sésana API pikeun nambihan kana platform anjeun nyalira.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.