Ngukur Dursasana Palanggan Real-Time via Analytics Paripolah Sora

Ditémbak layar ku kopi

Urang nembé nyerat ngeunaan pentingna waktos réspon sareng kasempetan pikeun penjualan atanapi tim layanan palanggan anjeun pikeun ngaréspon… sareng ngabahas kualitas réspon na ogé. Kumaha upami anjeun leres-leres tiasa ngukur pangaruh paguneman anjeun sareng konsumén? Éta mungkin ku Cogito Dialog.

Cogito Dialog ningkatkeun kinerja agén palayanan palanggan ku nampilkeun aranjeunna kalayan pitunjuk paripolah real-time. Skor Dursasana Cogito nyayogikeun ukuran anu obyéktif sareng dipercaya kualitas dina 100% interaksi telepon anu dipilih perusahaan sareng palanggan na.

Bayangkeun tiasa ngaraos prustasi atanapi kapuasan sacara real-time nalika anjeun nyarios ka prospek atanapi palanggan! Ieu janji kabiasaan analytics siga Cogito. Kalakuan Cogito analytics téknologi mangrupikeun panilitian ngalangkungan MIT Media Lab sareng aranjeunna parantos kabuktosan épéktip ngalangkungan sababaraha panyebaran komérsial.

  • Sora Manusa - Data ageung analytics dilarapkeun ngalangkungan algoritma proprietary nguatkeun analisis streaming ngeunaan sinyal sora
  • Real-Time - Pangalaman anu ramah-pangguna anu nungtun wawakil pikeun ngarobih gaya na sacara dinamis pikeun sajalan sareng karesep pelanggan
  • Nyetak - Skor Dursasana Cogito ™ nyayogikeun manajemén kalayan ukuran obyéktif jelas ngeunaan kinerja agén sareng kasuksésan interaksi
  • Ramalan - Wawasan anu sasari tina unggal interaksi ngawartosan naon anu masing-masing konsumén sareng perwakilan sigana bakal dilakukeun salajengna
  • Results  - Cloud based, intuitif kanggo dianggo sareng integrasi seamless sareng sistem CRM sareng telephony anu aya ngagancangkeun waktos pikeun nilaina

Cogito Dialog Alertview

Cogito nyayogikeun pitunjuk paripolah real-time ka wawakil palanggan, ngamungkinkeun aranjeunna ningkatkeun gaya komunikasi, bari ngawangun hubungan anu langkung percanten sareng konsuménna. Parangkat lunak Cogito nganteurkeun wawasan instan sareng obyektif kana tingkat dursasana konsumén pikeun unggal interaksi dumasar telepon. Ieu memberdayakan para profesional telepon pikeun nganteurkeun pangalaman palanggan anu langkung pikaresepeun sareng paduli, anu pamustunganana ningkatkeun kualitas jasa sareng kinerja penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.