Pamasaran Kolaborasi sareng Google Spreadsheets

Google Spreadsheets

Kuring konsultasi sareng Kamar Dagang lokal wengi ayeuna pikeun ngabahas pembaruan Kaanggotaan. Kamar mangrupikeun organisasi anu saé, tapi mangrupikeun conto anu hadé pikeun jasa dimana pembaharuan mangrupikeun patok jantung pikeun organisasi. Kuring rada yakin yén Kamar sigana kaleungitan artos pikeun jalma anu ngiringan dina taun kahiji. Nanging, saatos taun éta, kauntungan aranjeunna naék - sareng nilai ka Anggota Kamar henteu pernah turun.

Google Spreadsheets

Wengi ayeuna kuring nyarios sareng batur sapagawean, Darrin Gray, ngeunaan kumaha urang tiasa gampang nempatkeun situs kolaborasi dimana anggota anu ngabantosan pembaharuan tiasa ngalacak hubunganana sareng anggota atanapi anggota anyar anu tiasa aya résiko. Kami nyarios ngalangkungan halaman wéb - hal anu peryogi sababaraha rébu dolar sareng sababaraha minggu kanggo réngsé. Darrin ngadorong solusi anu langkung saé sareng akhirna nyarios deui ... "Kuring miharep kami ngan saukur miceun spreadsheet nepi ka tempat dimana jalma-jalma ngan ukur tiasa ngapdet inpormasi na."

Voila! Google Spreadheets. Babaturan kuring, Dale, ngabagi spreadsheet sareng kuring sababaraha minggu ka pengker sareng kuring émut anjeunna nyarios ka kuring pikeun parios éta. Butuh dugi wengi ayeuna, tapi kuring tumaros sareng éta saé. Saatos anjeun nyimpen spreadsheet, anjeun gaduh kasempetan kanggo ngajak jalma pikeun ngédit atanapi ningali spreadsheet.

Kuring memang nambihan saran pikeun Google pikeun kontrol vérsi (ngagantungkeun nitwit anu mupus sadaya jajar ku teu dihaja), ogé idin tingkat Lambaran. Dina hal ieu, urang tiasa ngawangun lambaran pikeun tiap anggota anu ngabantosan pikeun ngalacak anggota anu ditugaskeun dina résiko.

Naon alat hébat, sanajan! Sigana mah éta bakal jalan. Darrin sareng kuring parantos ngabantosan Kamar pikeun nganalisis bisnisna pikeun sababaraha analisa prospek prediksi dua taun ka pengker. Taun kamari, kuring ngembangkeun propriétari Z-Score dumasarkeun kana SIC, Taun dina Bisnis, Jumlah Pagawé, sareng Jumlah Jualan. Ieu ngamungkinkeun kami pikeun marios sareng narik 1/10 prospek pikeun tim penjualan pikeun dihubungi. Hasil tina kampanyeu parantos di luhur rata-rata, tapi urang ngarobih modél pikeun ningkatkeun hasil taun ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.