Seseorang Ngonci Wingdings Up…

Tempo deui video lucu jeung gambar lucu at Humor kampus.

Tip hat ka Témbal Abel anu ngeposkeun lucu ieu (saé) pidéo ngeunaan konperénsi font di Leutik Indiana. Abdi bogoh ka Century Gothic.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.