Psikologi sareng ROI Warna

warna

Abdi mamat pikeun infographic warna ... kami parantos nyebarkeun kumaha jenis kelamin nafsirkeun warna, warna, émosi sareng mérek sareng naha atanapi teu warna pangaruh kabiasaan mésér. Infographic Ieu wincikan psikologi komo pengembalian investasi perusahaan anu tiasa diraih ku pokus kana warna anu aranjeunna gunakeun sapanjang pangalaman pangguna.

Émosi anu dibangkitkeun ku warna didasarkeun langkung seueur kana pangalaman pribadi tibatan kana naon anu urang béjakeun yén aranjeunna dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun. Warna beureum tiasa ngingetkeun hiji jalma Natal (haneut, positip), bari éta ngajantenkeun jalma sanés mikirkeun truk pemadam kebakaran nalika dinten imahna kabakar (négatip).

  • beureum - Énergi, perang, bahaya, kakuatan, amarah, kakuatan, kakuatan, tekad, markisa, kahoyong, sareng kaasih.
  • oranyeu - Pikagumbiraeun, pikagumbiraeun, kabagjaan, kreativitas, usum panas, kasuksésan, dorongan, sareng stimulasi
  • koneng - Kabagjaan, panyakit, spontanitas, kabagjaan, akal, seger, kabungah, teu stabil, sareng tanaga
  • hejo - Tumuwuh, harmoni, penyembuhan, kasalametan, alam, sarakah, timburu, pengecut, asa, teu ngalaman, katengtreman, panangtayungan.
  • biru - Stabilitas, déprési, Alam (Langit, sagara, cai), katenangan, kalembutan, jero, hikmah, intél.
  • wungu - Royalti, méwah, boros, martabat, sihir, kabeungharan, misteri.
  • beureum ngora - Cinta, kabogohan, silaturahim, pasip, nostalgia, seksualitas.
  • bodas - Kasucian, iman, polos, kabersihan, kaamanan, ubar, awal, salju.
  • Grey - Dreariness, gloom, nétral, kaputusan
  • hideung - Sumpah, maot, sieun, jahat, misteri, kakuatan, kaanggunan, kanyahoan, kaanggunan, duka, tragedi, pamor.
  • coklat - Panén, kai, coklat, kagumantungan, kesederhanaan, rélaxasi, di luar ruangan, kokotor, panyakit, jijik

Upami anjeun leres-leres hoyong ngagali kumaha warna mangaruhan mérek anjeun, pastikeun maca Fajar Mateus tina tulisan Avasam anu nyayogikeun sajumlah detail anu luar biasa ngeunaan kumaha warna mangaruhan pangguna sareng paripolahna:

Psikologi Warna: Kumaha Hartosna Warna mangaruhan Brand Anjeun

Kieu infographic ti Gelar Psikologi Pangsaéna ngeunaan psikologi warna anu detilkeun sajumlah inpormasi kumaha warna narjamahkeun kana paripolah sareng hasil!

Psikologi Warna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.