Kumaha Kelir Pangaruh Paripolah Meuli?

Kumaha Pangaruh Warna Mésér Paripolah

Élmu kelir matak pikaresepeun, saur kuring. Désainer anu hébat - naha éta otomotif, dekorator bumi, désainer grafis, atanapi bahkan pamekar panganteur pangguna ngartos kompleksitas warna sareng pentingna. Ti palét warna dipilih pikeun mastikeun yén éta nyayogikeun kaharmonisan - kana warna anu sabenerna digunakeun - ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina paripolah pangguna.

Diajar langkung seueur perkawis warna sareng palet warna

warna ningkatkeun pangakuan mérek ku 80%, ngarah langsung kana kapercayaan konsumen. Kieu carana kumaha warna mangaruhan konsumén Amérika:

  • koneng - optimis sareng nonoman, sering dianggo pikeun narik perhatian anu mésér jandéla.
  • beureum - energetic, nyiptakeun kaparigelan, ningkatkeun tingkat jantung, sareng sering dianggo dina penjualan beberesih.
  • biru - nyiptakeun sensasi kapercayaan sareng kaamanan. Warna anu langkung poek sering ditingali ku bank sareng bisnis (sapertos mérek kuring).
  • hejo - pakait sareng kabeungharan. Warna anu paling gampang pikeun diolah ku panon janten dianggo di toko pikeun bersantai.
  • oranyeu - agrésip. Ieu nyiptakeun panggilan-to-aksi anu kuat pikeun ngalanggan, ngagaleuh, atanapi ngajual.
  • beureum ngora - romantis sareng feminin, biasa dipasarkeun produk ka awéwé sareng budak awéwé ngora.
  • hideung - kuat sareng langsing. Dipaké pikeun memasarkan produk méwah.
  • wungu - biasa nenangkeun sareng tenang, sering ditingali dina produk kageulisan sareng anti sepuh.

Pikeun pangecér, balanja mangrupikeun seni pujukan. Padahal aya seueur faktor anu mangaruhan kumaha sareng naon anu dipésér ku konsumen. Nanging, seueur pisan anu diputuskeun ku isyarat visual, warna mahluk anu paling kuat sareng paling persuasif. Nalika pamasaran produk énggal penting pisan mertimbangkeun yén konsumén nempatkeun paningalian visual sareng warna di luhur faktor sanés sapertos sora, bau, sareng tékstur.

Kumaha Kelir mangaruhan Pilihan sareng Pamésan Pamaké?

Ieu anu matak infographic ti KISSmetrics dina warna sareng pangaruhna kana kaputusan pameseran. Sababaraha wawasan:

  • Pembeli dorongan - leuwih gampang ngaréaksikeun warna beureum, oranyeu, hideung, sareng warna biru karajaan. Anjeun ningali warna ieu di fast food, outlet outlet, sareng penjualan clearance.
  • Pembeli Anggaran - leuwih gampang berinteraksi sareng biru laut sareng teals, ditingali di bank sareng department store anu langkung ageung.
  • Anu Mésér Tradisional - katarik ku warna pink, langit biru, sareng warna mawar anu aya di toko baju.

Hiji catetan penting dina infographic nyaéta budaya anu béda dipangaruhan ku warna anu béda-béda!

mésér warna lrg

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Temuan ieu saé pisan ... Kuring mikir ngajalankeun penjualan khusus pas pikeun konsumén "dina anggaran" kuring. Sareng ayeuna kuring terang naon anu nganggo warna!

    Nuhun manusa! Salam kuring kana "Alus" Manning (anjeun terang, salah sahiji anu BENERNA QB!) 😉

  3. 3

    Mangpaat pisan. Kuring ngan ukur mikiran éta nalika kuring nyiptakeun panutup buku dinten anu sanés. Hatur nuhun pikeun ngabagi!

  4. 5
  5. 6

    Pos unggulan Douglas, inforgraphic anjeun nyayogikeun alat rujukan anu saé. Abdi resep psikologi warna sareng pangaruhna dina pamasaran. Nalika ngalaksanakeun panjelasan anjeun ngeunaan warna, henteu sesah pikeun langsung émut conto anu dicadangkeun masing-masing. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.