CometChat: Téks, Téks Grup, Sora, sareng Video Chat API sareng SDK

CometChat API sareng SDK pikeun Téks, Sora, atanapi Obrolan Pidéo

Naha anjeun nuju ngawangun aplikasi wéb, aplikasi Android, atanapi aplikasi ios, ningkatkeun platform anjeun kalayan kamampuan palanggan anjeun pikeun ngobrol sareng tim internal anjeun mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng ningkatkeun hubungan sareng organisasi anjeun.

CometChat ngamungkinkeun para pangembang pikeun ngawangun pangalaman obrolan anu tiasa dipercaya sareng lengkep dina aplikasi mobile atanapi wéb. Fitur kalebet Obrolan Téks 1-ka-1, Obrolan Téks Grup, Indikator Ngetik & Baca, Asup Tunggal (SSO), Telepon Sora & Pidéo, Indikator Ayana Online, Webhooks & Bot, Attachment Rich Media, Riwayat Pesen, sareng Pesen Adat.

Obrolan maranéhna API sareng kit pamekar parangkat lunak anu kuat (SDK) didamel khusus pikeun ngabantosan anjeun ngirim kapal langkung gancang sareng lengkep fleksibel sareng tilu léngkah saderhana:

  1. Pasang SDKs - Kit pamekar parangkat lunak sayogi pikeun Android, iOS, sareng JavaScript. Sarta aranjeunna sadayana gawé bareng, jadi cross-platform gampang nyetél.
  2. Sambungkeun Aman - Hiji garis kode nyetél sambungan anu aman kana jasa CometChat nganggo protokol dasar anu sami sareng WhatsApp.
  3. Ngawangun Pangalaman anjeun - Anggo elemen UI anjeun sareng SDK CometChat sareng ngawangun fitur sareng ekstensi anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun pangalaman lengkep.

CometChat ogé gaduh conto kode komprehensif anu sayogi gratis di GitHub. SDK tiasa dianggo saé dina Angular, React, React Native, Swift, Kotlin, PHP, Java, Laravel, Flutter, Firebase, NextJS, VueJS, sareng seueur deui. Tutorial kalebet cara ngawangun aplikasi livestream, klon Snapchat, aplikasi klon Clubhouse, aplikasi Flutter Chat, WebEx Clone Chat App, énkripsi. HIPAA App Telemedicine patuh, Zoom Clone App, Discord Clone Chat App, WhatsApp clone, Slack Clone, Tinder Clone, sareng seueur deui!

Hargana nyaéta Pay-As-You-Go sareng gumantung kana fitur sareng pamakean. Kalawan CometChat urang bébas Nagri rencana, anjeun tiasa prototipe, ngawangun sarta nguji pikeun salami anjeun peryogi nepi ka 25 pamaké aktif bulanan. Entong mayar hiji hal dugi ka anjeun siap skala! 

Mimitian pikeun Free

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun KometChat sareng kuring nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.