Kumaha Komén Pangaruh Réngking Search Engine

komentar

Naha mairan dina blog sanés ngabantosan peringkat mesin pencari kuring? Algoritma peringkat Google beurat teuing kana tautan anu aya hubunganana sareng situs anjeun. Kusabab tautan deui kana bantosan situs anjeun, moal aya hartosna yén mairan sareng ngantunkeun tautan anjeun dimana-mana bakal nguntungkeun situs anjeun? Henteu leres-leres.

Dina pidéo anyar ieu, Matt Cutts (Milarian Kualitas pikeun Google) ngabahas kamungkinan résiko ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngirim komentar nganggo tautan spam dina blog anjeun. Anjeun gaduh kontrol kana eusi dina halaman wéb anjeun, sareng upami Google néwak anjeun ngahubungkeun kana halaman wéb spammy, aranjeunna sigana bakal nganggap halaman wéb anjeun ogé spammy.

Anjeunna ogé keuna kana alesan Google biasana henteu ngahukum halaman wéb anjeun pikeun spammy in-bounds link. Upami Google ngahukum halaman wéb pikeun naon waé tautan anu diikat, maka pesaing bakal ngawangun tautan anu paling goréng pikeun silih nyobian nyabut persaingan tina hasil teangan.

Masih aya seueur blog anu henteu nambihan rel = "nofollow" atribut pikeun mairan tautan. Naha boga blog hoyong ngalakukeun ieu?

A blog dofollow tautan koméntar mangrupikeun hadiah saderhana pikeun pangguna anu nambihan koméntar anu penting sareng tanggapan. Pamilik blog ngagaduhan koméntar anu dihasilkeun ku pangguna sareng pangunjung anu ngantunkeun koméntar saé ngagaduhan tautan dofollow. Kaseueuran blog anu ngamungkinkeun tautan koméntar dofollow mastikeun sedeng kana koméntar sareng tautan éta, janten anjeun henteu dipikaresep kabur ku ngeposkeun tautan kecuali koméntar anjeun nyumbang sareng nambihan nilai kana tulisan blog.

Alesan sanés blog anu tiasa ngijinkeun koméntar dofollow nyaéta upami blogna parantos lami sareng anu bogana henteu sering ngapdet platform. Percanten atanapi henteu, aya rébuan blog anu teu acan diénggalan ti saprak atribut rel = 'nofollow' diciptakeun. Seueur blog anu masih dianggo sareng postingan énggal ditambihan rutin. Seueur blog ieu dimoderasi caket atanapi dieusian ku koméntar blog spam.

Upami anjeun nyobian ngawangun profil backlink anjeun bakal ngajauhan tulisan blog ku koméntar spam anu séjén. Anjeun moal dipikaresep dihukum tina ngeposkeun tautan di gigireun tautan spammy, tapi Google sering ngaidentipikasi halaman-halaman spam ieu sareng nyaring tina grafik link na.

Dina kaseueuran kasus usaha ngawangun profil backlink anjeun ku ngeposkeun tautan koméntar blog henteu pantes usaha sabab situs-situs ieu biasana ngandung seueur tautan koméntar anu nilai PageRank dibagi teuing pikeun ngalirkeun nilai anu penting. Blog tautan komentar sareng atribut rel = 'nofollow' moal ngalirkeun nilai naon waé pikeun halaman wéb anjeun.

9 Komentar

  1. 1

    Jeremy,

    Ieu inpormasi anu luar biasa. Hiji catetan anu kuring badé nambihan, nyaéta yén nyayogikeun koméntar hébat dina blog blogger sanés tiasa sering narik anjeun. Nalika kuring mimiti ngamimitian ngeblog, kuring sering masihan koméntar kana blog sareng nyayogikeun eusi sareng diskusi anu hadé pikeun aranjeunna. Seueur anu merhatoskeun sareng mimiti ngaitkeun kana blog kuring. Kuring terang éta sanés perdagangan 1: 1 dina backlinks, tapi tiasa ngahasilkeun hasil!

    Ogé - kuring pikir Google parantos nyaluyukeun cara aranjeunna ngubaran nofollow sareng dofollow kusabab naon anu dilakukeun ku jalma-jalma SEO sareng pemahat halaman ... naha éta henteu?

    Pos hébat! Hatur nuhun!

  2. 2

    @Doug - Usum panas kamari di SMX Advanced Matt Cutts ngusulkeun yén urang kedah nganggap PageRank salaku "ngejat" nalika atribut nofollow ditambih. Upami urang nyandak anjeunna salaku kecap na ieu hartosna anjeun moal tiasa ngadamel atanapi ngukir PageRank situs anjeun nganggo atribut nofollow.

    Demi kesederhanaan hayu urang sebutkeun yén tulisan blog anjeun ngagaduhan nilai PageRank 10. Anjeun gaduh kamampuan ngalirkeun nilai ieu ka halaman wéb anu sanés ngalangkungan tautan. Upami anjeun numbu ka 9 halaman sanés dina halaman wéb anjeun sareng 1 halaman wéb éksternal, anjeun kaleungitan 10% tina nilai PageRank anu anjeun tiasa jaga ngalirkeun halaman wéb anjeun. Nalika atribut nofollow diadopsi ku Google, SEOs anu cerdas nyobian nambihan atribut ieu kana tautan éksternal dina skénario ieu pikeun ngajaga sadayana PageRank na. Pikiran éta nyaéta ieu bakal nguatkeun halaman internal sanés halaman wéb na. Upami urang percanten ka Matt Cutts ngeunaan PageRank ngejat perkawis nofollow, maka taktik halaman PageRank sculpting kalayan atribut ieu teu ngagaduhan nilai.

  3. 3

    Penting pikeun disebatkeun yén masih aya nilai dina ngahubungkeun kana sumber daya berharga anu sanés dina tulisan blog anjeun. Enrich tulisan blog anjeun ku pidéo, gambar, tautan sareng inpormasi anu manpaat. Anjeun sigana bakal kéngingkeun langkung seueur nilai PageRank ti anu milih ngaitkeun kana tulisan blog anjeun tibatan naon anu anjeun tiasa kaleungitan numbu ka dua sumber berharga anu sanés. "Pasihkeun sareng anjeun bakal nampi", "Masihan kéngingkeun", karma, sareng sajabana anjeun nampi intina. Éta hasil.

  4. 4

    Abdi ogé hoyong dicatet yén Google ngagaduhan hak pikeun teu maliré kana atribut nofollow. Éta sigana moal pernah malire atribut ieu dina tautan komentar blog. Tapi aranjeunna tiasa milih teu malire atribut ieu dina situs média sosial populér sapertos Twitter pas aranjeunna netepkeun rekening mana anu tiasa dipercaya. Conto sanésna upami CNN.com milih nambihan nofollow kana unggal tautan. Google sigana bakal malire seueur conto atribut sabab aranjeunna percanten yén tautan dina CNN.com mangrupikeun éditorial anu berharga dina halaman wéb.

  5. 5

    Kuring parantos maca sababaraha tulisan blog ngeunaan topik ieu sareng aranjeunna sadayana sigana nyarioskeun seueur tentang koméntar blog salaku spam. Patarosan abdi kumaha upami anjeun masihan koméntar kana blog dofollow kalayan koméntar anu moderat anu aya hubunganana sareng situs anjeun sareng koméntar anu asli? Kumaha mesin pencari ngubaran tautan ieu? Naha tautan langkung saé dina komentar tibatan upami éta aya dina badan tulisan blog?

  6. 6

    Pos anu saé, Jeremy.

    Henteu paduli nilai, nyata atanapi dirawat, tina backlinks tina koméntar blog, ieu mangrupikeun conto dimana éta sadayana dugi ka kontén.

    Ngeposkeun koméntar anu relevan sareng wawasan dina blog masih tiasa ngabantosan pangguna ka situs anjeun sareng jasa anjeun. Ku nempatkeun diri, kapribadian anjeun, reputasi anjeun di luar pikeun batur anjeun netepkeun diri salaku otoritas anu bakal dipilari ku jalma-jalma.

  7. 7

    Tautan éditorial anu jujur ​​dipasang dina koméntar blog anu henteu ngandung atribut rel = 'nofollow' nyaéta tautan anu valid pikeun Google.

  8. 8

    Pasti ngawangun tautan ngalangkungan blog anu mirip / dalit ka pasar Ecological anjeun bakal ngajantenkeun anjeun ngajalankeun lalu lintas kana situs anjeun. Sajauh anjeun masihan koméntar anu pikaresepeun, nambihan nilai kana tulisan tulisan blog éta, pamilik blog bakal senang nampi koméntar éta sareng ngantep anjeun ngantunkeun tautan anjeun ogé.

    Kuring nyarankeun ngiringan paguneman ngeunaan Naon anu ngajantenkeun Halaman Halaman ningkat dina Startups.com! Anjeun tiasa nuturkeun ieu http://bit.ly/cCgRrC tautan pikeun langsung kana patarosan sareng jawaban anu parantos dipasang ku ahli sanés.

  9. 9

    Jeremy, upami salah nganggo WordPress CMS, teu aya bekel pikeun sacara selektif masihan do = nuturkeun status ka komentator khusus. Kumaha carana jalma éta?

    Tambih Deui, aya omongan ieu ngeunaan "anjeun henteu kedah ngabagi réngking halaman anjeun sareng halaman wéb anu sanés". Naha aya validitas dina argumen ieu naon waé?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.