Duh! Koméntar deui.

Kuring ngalakukeun pipa sakedik dina situs abdi - kuring nuju ngaraos capé pisan kana volume spam anu luar biasa anu kuring kéngingkeun. Kanggo sabagéan ageung, Akismet ngalakukeun padamelan anu saé pisan dina ngabéréskeunana, tapi kedah aya jawaban anu sanés. Kuring ngamimitian ulin sareng sababaraha JavaScript anu sacara dinamis bakal ngahasilkeun nilai lapangan anu disumputkeun anu dipasang sareng ngesahkeun koméntarna, tapi sabalikna, kuring ngarobih koméntar sareng blog kuring anéhna jempé.

Hatur nuhun ka nagen pikeun ngangkat masalah sareng kuring!

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug,

    Bungah ningali sanés kuring ngan ukur anu gélo ngeunaan koméntar spam - saur kuring bieu tina gelombang terakhir anu pencét ...

    Kuring rada bungah ningali anjeun ngungkulan masalah ieu, kantun anjeun panginten tiasa ngartos naon anu lumangsung di tukang. Naon anu dilakukeun sadayana hal anti-spam ieu? Kuring ngagaduhan salah sahiji jelema bodo "tambahkeun dua nomer ieu" anu dina tiori kedahna lumayan hadé, tapi kitu, satu ton spam masih tiasa dilakukeun - kumaha sih kajadian éta ?! Dina tiori, upami anjeun diperyogikeun pikeun nambihan dua nomer leres pikeun mastikeun yén anjeun manusa, koméntar éta kedah ditingalikeun, sareng teu kedah aya anu sedeng, leres?

    Salah sahiji potongan anu paling saé anu kuring pasang nyaéta plugin IP Ban. Kuring tiasa ngagali kana SQL hal, ngangkut IP IP spam, teras sacara manual nambihanana supados dilarang. Hadé pisan (bakal saé upami nampi éta IP sorangan sareng nambihan aranjeunna), sareng nembongan ngahalangan usaha anu pikasieuneun dina nganteurkeun langkung seueur.

    Kuring ngarep pisan ningali naon anu anjeun datangkeun!

  2. 2

    Leres! Abdi tiasa mairan anjeun. Kuring isin yén kuring gaduh seueur postingan kanggo blog kuring nyalira anu anjeun sok kaitkeun ka …… sareng kuring henteu acan ngépos. Catetan pikeun diri: damel dina wengi ayeuna!

    Henteu sabar ngantosan anjeun dina Wéb Camp minggu payun!

    Jules

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.