Koméntar Ngajaga Pangunjung Maca Blog Anjeun

komentar

Aranjeunna diklik dina halaman anjeun ... aranjeunna maca éntri blog anu aranjeunna sumping. Teu aya anu leres-leres mikaresep aranjeunna. Anjeun terang yén anjeun ngagaduhan seueur tulisan anu dipikaresep ku pamiarsa anu mana waé anu dipikaresep, tapi kumaha anjeun tiasa nunjukkeun ka pamiarsa anu paling anyar anu 'nembus ngaliwat'?

Dinten ayeuna kuring ngagaduhan sababaraha patalimarga anu hebat. Abdi Mac, abdi PC ngagaduhan dina kaca hareup tina Netscape sareng parantos kéngingkeun langkung sarébu lagu ti sumber éta nyalira. Éta ogé dipasang dina Furl, StumbleUpon, reddit, sarta Del.icio.us. Kuring bakal masihan anjeun sababaraha stats lengkep énjing sareng laporan ngeunaan kamampuan WordPress pikeun ngalayanan volume anu saluhur éta. Intina abdi didieu mangrupikeun hal anu béda, sanaos.

Ieu mangrupikeun volume anu saé pisan anu kuring leres-leres nganalisis tindih situs sareng ningali dimana klien badé tina halaman bumi kuring. A laporan overlay situs mangrupikeun klik dibagi sacara grafis dina halaman wéb anjeun kanggo nyayogikeun indikator visual perséntase klik-liwat. Kuring langsung merhatoskeun seueur klik anu dipuseurkeun di sekitar Koméntar Anyar Kuring dina sidebar kuring. Éta ngajantenkeun yén 35% jalma anu nganjang ka halaman bumi kuring bakal kaluar tina halaman éta. Nanging, 52.3% anu ngagumun diklik dina a Koméntar Anyar dina sidebar kuring! Wah!

Koméntar Anyar Overlay Loka

Kira-kira 10% deui diklik-liwat kana koméntar anu nyambung langsung dina unggal pos. Ieu endah pisan! Sakumaha pikaresepeun saur blog kuring, pangunjung leres-leres ngandelkeun koméntar batur pikeun ningali naon atanapi henteu pikaresepeun dina situs kuring.

Babaturan kuring ti damel, Randy, ngawartosan yén anjeunna ngan ukur maca tulisan anu ngagaduhan 1 atanapi langkung koméntar dina blog. Panginten éta pikaresepeun sareng kuring ngadamel modifikasi kana téma éta pikeun nunjukkeun jumlah koméntar; Nanging, kuring henteu pernah tiasa ngukur pangaruh anu sabenerna tina parobahan-parobahan éta.

Dinten ayeuna kuring yakin kuring parantos ngabuktoskeun kumaha pentingna koméntar, ogé nunjukkeun sabaraha koméntar anu parantos dilakukeun dina unggal pos. Kuring bahkan tiasa nyobian ngadamel sababaraha padamelan deui dina halaman bumi abdi ... panginten daptar tulisan anu paling seueur koméntarna. Éta pikeun nunjukkeun yén média sosial téh sadayana paguneman
. Milih topik anu hébat sareng nyerat kalayan saé mangrupikeun bagian tina persamaan, tapi jalma-jalma mangrupikeun mahluk sosial - sareng ngiringan topik anu dipikaresep.

CATETAN: Kuring ngajalankeun Bapa Rob Marsh Koméntar anyar plugin. Éta leres ... Bapa Rob mangrupikeun Pendeta Katolik Roma! Kuring henteu percanten kakuatan plugin ngagaduhan pangaruh ti Luhur, tapi kuring yakin saeutik iman moal nganyenyeri, leres? Nuhun, Bapa Rob!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Abdi satuju. Kuring ogé perhatoskeun ieu dina stats wéb kuring ogé. Saur desain situs wéb kuring tiasa di-tweak langkung jauh pikeun ngajantenkeun koméntar langkung menonjol, janten éta padamelan anu sanés pikeun kuring ngalakukeun sonten 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.