Me-Dagang sareng Masa Depan Ritel

kuring dagang eceran

Éceran robih gancang - online sareng offline. Sacara tradisional, perusahaan ritel salawasna ngagaduhan margin kauntungan anu lemah sareng volume tinggi pikeun ngahasilkeun hasil bisnis anu diperyogikeun pikeun salamet. Kami ningali omzet gancang dina ritel ayeuna dimana téknologi ngagancangkeun pertumbuhan sareng ningkatkeun efisiensi. Perusahaan ritel anu henteu ngamangpaatkeun bakal paeh ... tapi pangecér anu ngamangpaatkeun téknologi gaduh pasar.

Pergeseran demografi, revolusi teknologi, sareng paménta konsumén pikeun layanan anu langkung dipersonalisasi ngarobih peta jalan pikeun perjalanan kaputusan konsumén.

McKinsey ngeunaan Marketing ngaluarkeun naon anu aranjeunna yakin éta anu énggal Opat P ngeunaan Pamasaran:

  1. Merebak - jalma balanja dimana wae aranjeunna - naha éta dina ranjang nganggo tablet atanapi nalika aranjeunna di tengah ruang paméran anjeun.
  2. Partisipatif - jalma badé ngadamel sareng ngabagi peringkat sareng ulasan online perusahaan, produk sareng jasa.
  3. pribadi - pamasaran tradisional tradisional sareng henteu tiasa dianggo. Sambungan émosional ngalangkungan carita anu sami nyaéta nyetir konvérsi.
  4. Resep - aplikasi sélulér, panilitian online sareng pakakas sosial ngabantosan pangguna nyandak kendali balanja ku prosés sorangan.

me-commerce-eceran-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.