Kuring Cinta Jalma dina Iklan…

Sareng ieu khususna kreatif!

7 Komentar

  1. 1

    Abdi resep iklan ieu! Kuring kedah tetep ningali éta pikeun terang koreografina. BTW ucapan salamet dina ranking anjeun-ampir megatkeun halangan!

    • 2

      Hatur nuhun Christine! Kuring ogé resep éta, bagja pisan! Hatur nuhun kana ranking… Kuring geus ngambang katuhu ngeunaan 2,000 bari ayeuna - eta stressing kuring kaluar. 🙂

  2. 3

    Oh enya–pariksa philinthecircle.com. Anjeunna nuju ngadamel karya seni interaktif nampi input ti jalma anu nganjang ka situsna. Anjeunna geulis cool.

  3. 5
  4. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.