Kasalahan Pengembangan Téma umum sareng WordPress

Depositphotos 20821051 s

Paménta pikeun ngembangkeun WordPress terus tumuh sareng ampir sadaya palanggan kami ayeuna gaduh situs WordPress atanapi blog WordPress anu dilebetkeun. Mangrupikeun langkah anu padet - henteu dipikacinta ku sadayana tapi seueur pisan téma, plugin, sareng sajumlah seueur pangembang anu raoseun. Kamampuh ngarobih ayana wéb anjeun tanpa nyéépkeun platform sareng ngamimitian deui ngan ukur kaunggulan anu gedé.

Upami anjeun kantos gaduh situs WordPress anu anjeun benci, atanapi anjeun ngan saukur henteu tiasa ngajalankeunana sakumaha anu anjeun pikahoyong - milarian sumber anu tiasa ngalereskeun pikeun anjeun. Palaksanaan WordPress ngan ukur saé jalma anu ngembangkeun téma sareng plugins anjeun.

Kami ngagaduhan paménta anu hébat anu urang kedah ngalih kana jasa sareng subkontraktor anu ngarobih file photoshop kana téma, atanapi urang mésér téma tina jasa pihak katilu. Kami resep pisan ka Themeforest pikeun kualitas sareng pilihan na (éta tautan afiliasi kami). Intina, anjeun henteu kedah ngédit file téma kecuali anjeun nuju ngalakukeun hal anu drastis kana téma. Sadaya eusi - halaman, tulisan, sareng kategori, kedah diédit ngalangkungan administrasi téma anjeun.

Nalika kami ngagaduhan téma anu dikembangkeun atanapi urang mésér, kami sering mendakan masalah umum ieu:

  • Kategori tibatan Tipe Pos Khusus - Kadang-kadang situs na gaduh bagian anu sanés - sapertos News, Press Rilis, Daptar Produk, sareng sajabana anu tiasa dianggo kalayan hadé dina format gaya blog dimana anjeun ngagaduhan halaman indéks, halaman kategori teras halaman tunggal pikeun mintonkeun eusi lengkep. Nanging, kami perhatoskeun yén seueur pangembang téma potong kompas pamekaran sareng kategori hardcode janten anjeun ngan ukur tiasa nganggo blog pikeun masangkeun kontén ieu. Ieu mangrupikeun palaksanaan anu pikareueuseun sareng henteu ngamangpaatkeun Tipe Pos Adat WordPress. Ogé, upami anjeun nyusun kategori anjeun - anjeun ngaco sabab téma na biasana hardcoded. Kami sering lebet, ngembangkeun jinis tulisan khusus, teras nganggo plugin pikeun ngarobih kategori tulisan kana jinis pos khusus.
  • Custom Fields tanpa Advanced Custom Fields Plugin - Kuring leres-leres kaget yén Advanced Custom Fields teu acan dipésér ku WordPress sareng diintegrasikeun kana produk inti. Upami anjeun gaduh postingan anu meryogikeun inpormasi tambihan - sapertos pidéo, alamat, peta, iframe, atanapi sababaraha detil anu sanés, ACF ngamungkinkeun anjeun pikeun program asupna unsur-unsur éta sacara dinamis kana téma anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna diperyogikeun, standar, atanapi opsional . ACF kedah-gaduh sareng kedah dianggo tibatan Custom Fields kusabab kontrol anu disayogikeun kana téma anjeun. Hoyong video anu dilebetkeun dina halaman bumi? Tambahkeun kolom khusus anu ngan ukur ditampilkeun dina kotak meta dina éditor halaman bumi anjeun.
  • Struktur Téma - WordPress ngagaduhan éditor téma anu dasar pisan anu kedah urang anggo nalika klien henteu nyayogikeun aksés FTP / SFTP pikeun ngédit file. Henteu aya anu nguciwakeun sapertos ngagaleuh téma sareng teu aya cara pikeun ngaédit gaya, header, atanapi footer sabab mindahkeun file kana subférder. Tinggalkeun file dina akar folder téma! Kacuali anjeun ngalebetkeun sababaraha kerangka anu sanés, ngan saukur henteu peryogi sadaya struktur folder kompléks. Éta henteu sapertos anjeun badé ngagaduhan ratusan file dina folder téma anu teu anjeun mendakan.
  • Sidebars sareng Widget - Henteu gaduh sidebars pikeun ngalebetkeun widget dina téma anjeun anu matak pikasieuneun ... teras teuing panggunaan sidebars sareng widget pikeun anu kedah janten pilihan saderhana ogé matak pikasieuneun. Sidebar kedah diwatesan kana kontén anu statik dina sababaraha jinis halaman téma anjeun tapi diénggalan périodik. Éta tiasa janten Call-To-Action di sisi eusi anjeun. Atanapi tiasa janten iklan anu anjeun pikahoyong saatos kontén. Tapi éta sanés sidebar sareng widget ngan ukur pikeun nembongkeun nomer telepon, contona.
  • Pilihan keras kode - Tautan sosial, gambar, pidéo, sareng unggal unsur sanésna kedah diwangun kana pilihan téma anu tiasa gampang ditukeurkeun. Teu aya anu nganyenyeri teuing nalika kedah lebet kana file téma inti pikeun nambihan tautan profil sosial dina 10 tempat anu béda. Tambihkeun halaman pilihan (ACF ngagaduhan tambahan) sareng nempatkeun sadayana suhunanana supados jalma pamasaran anjeun tiasa gampang nambihanana atanapi silih tukeur nalika ngawangun téma na jalan.
  • Daptar Tautan nyaéta Ménu - WordPress biasana ngagaduhan bagian tautan sareng aranjeunna akhirna ngaleungitkeun éta kusabab ménu mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nerapkeun daptar tautan kana sumber internal atanapi éksternal. Urang sering ningali hiji menu anu diprogram kana sababaraha lokasi dina situs, atanapi urang ningali daptar anu dipidangkeun dina widget sidebar. Upami daptar mangrupikeun lokasi permanén sareng horizontal, vertikal, atanapi hirarkis ... waktuna pikeun ménu.
  • Indéks ngalawan Halaman Hareup - Halaman indéks kedah disayogikeun pikeun blog anjeun sareng daptar tulisan anu anjeun hasilkeun. Upami anjeun kersa gaduh halaman bumi khusus anu sanés tulisan blog, anjeun kedah ngalebetkeun File témplat Halaman Hareup kana téma anjeun. Setélan Administratif> Maca dina WordPress ngamungkinkeun anjeun nyetél halaman mana anu anjeun pikahoyong janten halaman payun sareng halaman mana anu anjeun pikahoyong janten halaman blog anjeun ... anggo!
  • daek ngadengekeun - Unggal téma kedahna responsif kana jangkung sareng lébar anu béda tina seueur tempat pandang jalma anu ngagunakeun alat-alat seluler, tablet, laptop, sareng tampilan ageung. Upami téma anjeun henteu responsif, anjeun nganyenyeri diri ku henteu nyayogikeun pangalaman anu saluyu sareng alat anu dianggo. Sareng anjeun tiasa waé menyakiti diri ku henteu kéngingkeun patalimarga milarian kana situs anjeun.

Prakték saé anu sanés anu urang mimitian tingali nyaéta pamekar téma sareng anu ngajual téma ogé kalebet file impor WordPress supados anjeun tiasa damel situsna persis sapertos anu nembongan nalika anjeun mésér - teras anjeun ngan ukur tiasa lebet sareng ngédit konténna . Mésér sareng masang téma - teras nilik kaca kosong kalayan henteu aya unsur anu hébat sareng fitur anu ditingalikeun ku desain téma anu nganyenyeri. Kurva diajar bénten dina téma rumit sareng pamekar sering ngalaksanakeun fitur anu bénten. Dokuméntasi anu hébat sareng eusi anu ngamimitian mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabantosan palanggan anjeun kaluar.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.