Commun.it: Gampang Manajemén Komunitas Twitter

komunit

Minggu ayeuna, kuring diajak nyarios di Smartup (Pamasaran Smarter + Startups) ku pangadegna, Tim Flint. Tim lokal analytics guru. Paguneman kuring ngeunaan optimasi sareng kuring nyarios khusus tentang analytics ... tapi ogé kumaha optimasi parantos mangaruhan usaha bisnis kuring ogé.

Hiji daérah anu kuring némpél nyaéta dikotomi peryogi nomer kanggo narik, tapi teras teu maliré ngudag angka sareng ngaoptimalkeun hal-hal ieu anu anjeun gaduh. Husus pikeun Martech Zone, Tumuwuhna urang ngabeledug nalika kami lirén ngudag tweaks SEO sareng strategi link-bait pangénggalna sareng - tibatan - fokus kana nyayogikeun nilai pikeun konsumén urang. Nilai éta nyaéta nyerat langkung seueur sareng nyayogikeun kontén anu langkung beunghar.

komunit-view

Ngatur komunitas Twitter anjeun peryogi alat sareng ngalaporkeun pikeun ngaidentipikasi pangguna anu anjeun badé sambungkeun, ngadangukeun pangguna anu milari produk sareng jasa anu anjeun pasihkeun, henteu malire atanapi unfollow pengikut spam sareng akun anu teu aktip, sareng nyebarkeun pangalusna eusi anu tiasa narik, nahan sareng ngarobih pengikut anu pang hébatna. Ieu naon Commun.it ngaharepkeun nyayogikeun pangguna na ngalangkungan platform na.

Commun.it Nawarkeun Fitur Ieu Di handap ieu

  • Sababaraha Profil Twitter - Atur sababaraha propil Twitter kalayan gampang tina dasbor tunggal.
  • Anggota tim - Undang anggota tim anjeun pikeun ngatur komunitas anjeun.
  • wawasan - Identipikasi saha anu nuturkeun, hatur sareng ngaréspon.
  • ngawaskeun - Ukur usaha média sosial anjeun, terang naon anu jalan. Entong kantun disebatkeun penting.
  • Pamasaran Pangaruh - Pokuskeun kana pangaruh sareng panyokong luhur anjeun, tong kantun papacangan, turutan aranjeunna.
  • Ngatur Daptar Twitter - ngawangun komunitas aktipitas nganggo daptar Twitter. Bagikeun daptar kana kategori khusus.

Ngamangpaatkeun alat sapertos Commun.it, anjeun langkung saé tiasa ngatur anu luar biasa nuturkeun anjeun tibatan ngudag deui. Masalah sareng téori corong nyaéta jalma yakin yén handapeun corongna statis. Salaku conto, upami anjeun kéngingkeun tingkat konvérsi 2%, anjeun ngan ukur kedah langkung seueur pengunjung pikeun ningkatkeun penjualan anjeun. Kami mendakan ieu sanés pisan… anjeun kedah ngupayakeun ngarobih pengikut anu anjeun gaduh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.