Komunikasi sareng pisibilitas

jascha kaykas wolff gotomeeting

Kami nganggo GotoMeeting sakitar unggal dinten damel nalika nyarios sareng klien kami. Lumayan asik sabenerna ningali salah sahiji klien kami sareng sponsor, Mindjet, dibéntangan dina pidéo GotoMeeting! Pidéo nyarios kana penjajaran. Naha anjeun ngarancang a peta pikiran atanapi marios rencana proyek… pisibilitas mangrupakeun konci. Peta Pikiran ngabayangkeun ideu, prosés sareng konéksi supados gampang kahartos.

Gotomeeting, tangtosna, sami sareng kamampuan ayeuna komunikasi sacara séting-séwang, sacara visual (kalebet pidéo pidéo anu leres), sareng ku aplikasi nganteurkeun jalma-jalma ti peuntas planét atanapi di perusahaan di kamar anu sami. Sedengkeun iklan iklan, pesen yén sobat dalit kuring sareng batur sapagawean Jascha Kaykas-Wolff mawa, penting pisan.

Upami anjeun hoyong nguping langkung seueur ti Jascha - pastikeun ngupingkeun wawancara kami:

Dangukeun Wawancara kami sareng Jascha!

2 Komentar

  1. 1

    Nuhun pisan, Doug, parantos ngabagi video kami #MeetingIsBelieving sareng Jascha! Aya seueur deui anu bakal sumping anu nampilkeun Jascha sareng MindJet 🙂 Mudah-mudahan anjeun hasil saé!

    • 2

      Anjeun bet, @justinlevy: disqus! Produk anu saé sareng pidéo na dilakukeun saé pisan. Sareng éta ngingetan kuring yén kuring kedah ngaco sareng GotoMeeting dina iPad kuring!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.