CompanyHub: Software CRM pikeun Usaha Leutik anjeun

laporan companyhub sareng dasbor

Kalayan kerangka sareng halangan pikeun muterna pangwangunan platform, urang nuju ningali langkung seueur platform anu pencét pasar. CompanyHub mangrupikeun CRM bisnis leutik anu saderhana sareng sanggup ku harga anu rusak janten anjeun kedah ngan ukur anu anjeun peryogikeun.

Kumisan ti pisibilitas pipa penjualan, CRM anu digunakeun pikeun penjualan nawiskeun kamampuan pikeun ngajadikeun otomatis tindak lanjut:

companyhub-followup-generasi

CompanyHub nawiskeun ieu sareng ngagaduhan fitur ieu ogé:

  • Atur anjeun Wéb pikeun mingpin konvérsi.
  • Ngabantosan kanggo ngalancarkeun penjualan anjeun prosés.
  • Lacak Email anu teu aya watesna sareng tautan klik tina Gmail.
  • Surat ageung kalayan ngalacak Email.
  • Tulisan otomatis saran, janten anjeun moal sono kana kalungguhan.
  • kawasa dasbor sareng Laporan Adat
  • ngurus Tanda kutip sareng Pesenan sareng langsung ngirim tanda petik tina sistem.

Coba CompanyHub Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.