Kompas: Penjualan Enablement Alat Pikeun Ngajual Pay Per Klik Marketing Services

White Shark Media Compass - Penjualan Aktipkeun pikeun PPC Marketing Services

Di dunya pamasaran digital, alat-alat anu ngaktifkeun penjualan penting pisan pikeun agénsi pikeun nyayogikeun karyawan sumber daya anu dipikabutuh pikeun produk klien sacara efektif. Teu heran, jinis jasa ieu aya dina paménta anu luhur. Nalika dirarancang sareng dimanfaatkeun leres, aranjeunna tiasa nyayogikeun agénsi iklan digital alat anu dipikabutuh pikeun nganteurkeun kontén anu kualitas luhur sareng relevan pikeun calon pembeli. 

Alat ngaktifkeun penjualan penting pisan pikeun ngabantosan agénsi ngatur sareng nyepetkeun siklus penjualan. Tanpa aranjeunna, gampang leungit dina jumlah inpormasi anu ageung ngeunaan pasar ayeuna sareng cara anu pangsaéna pikeun ngadeukeutan sareng ngahontal pembeli. Ngalaksanakeun salah sahiji alat agrégasi sareng produktivitas ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun usaha pamasaran sareng tim penjualan anjeun - ngaleungitkeun tanaga kerja anu parah sareng rohangan pikeun kasalahan anu aya dina ngumpulkeun inpormasi ieu sacara mandiri. Nalika lembaga nganggo platform anu pas pikeun ngaktifkeun penjualan, éta ngamungkinkeun seueur kauntungan sapertos: 

  • Ngirit waktos: Alat sadaya-dina-hiji ngumpulkeun sareng nampilkeun inpormasi anu dipikabutuh pikeun nginpokeun sacara efektif ka tim pamasaran sareng penjualan ku cara ngagunakeun kecap konci anu leres sareng halaman badarat anu ditargetkeun pisan. Agénsi bisa nyieun salaku loba duit atawa leuwih duit dina satengah waktu eta biasana bakal nyandak pikeun ngumpulkeun jeung nganalisis data ieu cara tradisional. 
  • Ningkatkeun Kayakinan: Nalika tim penjualan terang persis naon sumber daya anu aya dina ujung jarina, langkung gampang pikeun nutup tawaran langkung gancang sareng langkung éfisién - ngayakinkeun kapercayaan dina unggal pendekatan. 
  • Ngaronjatkeun ROI: Platform ngaktifkeun penjualan nyiptakeun dinamika penjualan anu langkung difokuskeun sareng didorong anu tiasa ningkatkeun kamampuan tim pikeun nutup penjualan sareng ngarobih petunjuk, pamustunganana nyababkeun paningkatan pendapatan umum. 

Nanging, henteu sadayana program ngaktifkeun penjualan dirarancang sami - surplus inpormasi koléktif ngan saukur henteu cekap pikeun ngalengkepan profésional penjualan. Alat ngaktifkeun penjualan anu épéktip nyayogikeun tim sumber daya anu dipikabutuh pikeun suksés sareng ngadorong produktivitas kalayan wawasan tim anu ningkatkeun kinerja. 

Éta naha urang geus dimekarkeun Platform Kompas White Shark Media, urang pisan sorangan di-imah enablement jualan pakakas. Platform kami henteu ngan ukur nyayogikeun inpormasi anu paling anyar ngeunaan tren anu relevan dina industri sareng alat pikeun ngabantosan tim penjualan tapi dirancang sacara eksplisit pikeun bayar-per-klik (PPC) iklan, dimana platform séjén condong condong kana usaha ad leuwih generik. Kompas dirancang pikeun ngirangan kasalahan, ningkatkeun kauntungan sareng ngadukung unggal tahapan siklus penjualan PPC. 

Kompas Ku Media Hiu Bodas

Kompas Media Hiu Bodas

Ngaliwatan Kompas, agénsi gaduh seueur alat anu tiasa dianggo, kalebet: 

PPC Inok Engine

Audits mangrupikeun aspék penting tina seueur industri anu dianggo pikeun meunteun sareng ngaevaluasi kinerja. Husus, lamun datang ka PPC, audits ngidinan marketers digital ngakses informasi nu bisa mantuan ngaronjatkeun efficacy Iklan Google atanapi Kampanye Microsoft, anu dina gilirannana ogé mantuan tim jualan pitch kampanye ieu leuwih éféktif. Kami parantos ngembangkeun mesin audit kami pikeun ngahasilkeun pamariksaan gandeng sareng saran pikeun kampanye iklan Google sareng Microsoft khusus. Laporanna gampang diaksés, diunduh sareng dibagikeun dina format PDF.

Proposal generator

Ngaliwatan mesin proposal Kompas, pausahaan henteu deui kudu ngandelkeun kapasitas manusa nyalira pikeun nyieun dokumén éféktif nu ngasupkeun data diperlukeun. Platform Kompas ngahasilkeun usulan anu dilabélan bodas anu kalebet saran kecap konci, data pesaing, sawangan iklan, sareng seueur deui. Dokumén ieu bakal ngabantosan tim nampilkeun data gabungan pikeun ngadukung sareng ngabela strategi sareng optimasi inovatif ka klien.

Konsultasi Penjualan

Upami pangguna kantos macét salami bagian tina prosés penjualan, aranjeunna gaduh pilihan pikeun pendak sareng konsultasi 2 jam sareng Manajer Akun Strategis White Shark. Salila konsultasi ieu, para ahli Kompas bakal ngajalanan tim ngaliwatan ulasan pipa, walkthroughs proposal, strategi pertumbuhan pitch, sareng nu sanesna.

Kursus Penjualan

Aya salawasna rohangan pikeun perbaikan dina workstream agénsi urang, euweuh urusan industri naon specializes di. Salaku dunya pamasaran terus mekar, éta leuwih penting batan kantos tetep diropéa dina amalan pangalusna. Ngaliwatan akademi online White Shark, pangguna platform Kompas ngagaduhan aksés ka PPC sareng penjualan anu tiasa dicandak sareng diaksés iraha waé aya kabutuhan. 

Perpustakaan Jaminan

Aya seueur inpormasi sareng sumber daya anu tiasa nangtang pikeun nangtoskeun mana anu leres-leres bakal nguntungkeun perusahaan atanapi merek. Ngaliwatan Perpustakaan Jaminan kami, pangguna ngagaduhan aksés kana inpormasi anu diverifikasi, anu diverifikasi ngeunaan tren nangtung, playbook, dek pitch, pager, video, sareng seueur deui. Ngaliwatan Kompas, sagalana hiji agénsi perlu ningkatkeun komunikasi na ngeunaan Google, Microsoft, Facebook, sarta optimasi search engine (SEO) produk katuhu dina fingertips na.

Nalika platform ngaktifkeun penjualan janten langkung populer di industri, perusahaan ngagaduhan résiko investasi dina alat anu henteu tiasa nawiskeun dampak anu bermakna. Penting pisan pikeun agénsi pikeun ngalakukeun panalungtikan sareng karajinan pikeun milih platform anu paling cocog pikeun timna. Sakali éta dilakonan, agénsi bakal di jalan maranéhna pikeun ngahasilkeun hasil hadé dina waktu pondok, sahingga pikeun leuwih waktos spent dina hal anu masalah - investasi di klien. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.