16 Léngkah-léngkah pikeun Nyiptakeun Kontén Kandungan

nyiptakeun eusi

Kadang daptar cek ngajadikeun hirup gampang sareng anu ieu saé pisan ideu pikeun ngembangkeun kreasi eusi anu sopan WebSearch SEO. Abdi resep naséhat di dieu sabab ngalangkungan média anu saleresna sareng nunjuk ka elemen sanés anu ngajantenkeun ngonsumsi konténna ogé gampang.

16 Léngkah pikeun Nyiptakeun Kontén Kandungan:

  1. Pikirkeun siga wartawan.
  2. Kéngingkeun inspirasi tina jaringan anjeun.
  3. Coba eusi pondok, singget.
  4. Anggo berita industri.
  5. Tetep janten paguneman.
  6. Entong diobral deui.
  7. Anggo citra pikeun nyadangkeun éta.
  8. Undang tamu pikeun sudut pandang anu énggal.
  9. Ngahontal pamiarsa pikeun jejer.
  10. Repost sareng pasang deui eusi anu aya hubunganana.
  11. Jujur ngeunaan kumaha anjeun ngartos topikna.
  12. Ngerjakeun PR sareng nalungtik topikna.
  13. Jantenkeun navigasi gampang sareng nyayogikeun jalan ka papacangan.
  14. Jaga topik sareng halaman badarat dipisahkeun.
  15. Nyingkahan topik anu bakal basi.
  16. Transkripsikeun pidéo sareng audio.

16 Léngkah-léngkah pikeun Nyiptakeun Kontén Kandungan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.