Pidéo: Naon anu Bakal dilakukeun Seth?

Nalika kuring ningali tumuhna Compendium Blogware, éta leres-leres haneuteun haté kuring yén kuring maénkeun peran mimiti (sareng neraskeun peran anu pangsaéna mah) dina bisnis anu ngarobah paripolah sareng bentang kumaha bisnis komunikasi sareng prospek sareng konsuménna.

Chris Baggott mangrupikeun penginjil anu hadé pikeun médium sareng perusahaanna mangrupikeun bukti pikeun médium, aplikasi anu ngamungkinkeun komunikasi ieu, sareng daya tarik anu langkung lega pikeun nempatkeun rupa manusa dina bisnis. Chris sareng Cantaloupe.TV ngalakukeun ieu video rongkah kana topik éta pisan.

Tangtosna, kuring ogé resep pisan Seth Godin, saha anu nyerat tulisan anu pas sareng panjang dina topik blogging perusahaan kiwari!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.