Compendium Ngaleupaskeun Email pikeun Dipasang

Logo Compendium21

Nalika kuring damel di Compendium (perusahaan anu kuring ngabantosan ngamimitian sareng gaduh saham), usaha sok milari kontén kanggo dipasang. Unggal bisnis gaduh seueur kontén ... sakapeung tempat pikeun milari éta henteu atra, sanaos. Hiji tempat unik anu kuring kantos nyarankeun nyaéta folder anu dikirimkeun na.

Karyawan anjeun ngajawab seueur patarosan pikeun prospék sareng palanggan sami ... sadidinten. Kasempetan nyaéta upami salah sahiji prospek atanapi klien milari waleran kana patarosan, panginten aya puluhan, ratusan malahan rébuan deui jalma di luar anu milari réspon anu sami. Upami anjeun nyéépkeun waktos pikeun ngadamel pesen sacara ati-ati ngalangkungan email ... naha henteu ngémutan deui réspon pikeun tulisan blog?

email pikeun ngirim

Compendium parantos nyandak ideu langkung jauh, sahingga blogger tiasa saderhana nyerat email atanapi neraskeun hiji langsung ka platform maranéhna. Sakali aya, pangguna tiasa lebet, némpél éta, atanapi langsung dikintunkeun ka administrator kanggo nyebarkeun. Chris sareng timnya di Compendium ngalaksanakeun padamelan anu saé ... tetep satia kana pandangan anyar Chris kana naon anu bakal dilakukeun ku Compendium ... candak eusi ti mana waé ka mana waé.

Kuring bakal mampir ka Compendium kanggo kunjungan anu panjang anu parantos lami deui! Kuring bakal ningali-tingali sababaraha ideu anu ngalir pikeun édisi anu bakal datang tina platform. Hebat ningali seuneu dina beuteung aranjeunna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.