Compendium

Parangkat lunak Compendium

Akhir minggu ieu kuring nuju damel dina logo sareng rencana bisnis / sarat pikeun Software Compendium, perusahaan anu kuring sareng batur sapagawean parantos ngamimitian pikeun perangkat lunak Optimasi Media Sosial. Ieu waktos anu pikabungaheun. Kami ngagaduhan perhatian ti firma VC, gaduh visi produk anu saé ... anu urang peryogikeun nyaéta waktos! Duanana urang damel sapinuh waktos janten tantangan pikeun réngsé.

Kamari kuring ngawangun logo pikeun perusahaan. Miharep anjeun resep éta!

Pariksa situs pikeun watesan Compendium.

2 Komentar

  1. 1

    Abdi bau beurit. A beurit badag bau AIM3 bau bau pasti. Milarian Google abdi naék pisan kotor; Abdi nyarankeun nami sanés pikeun perusahaan anjeun. Abdi ogé lumpat. Jauh. Kabur gancang upami AIM3 mémang kolega anjeun. Anjeun sigana jalma integritas sareng moral. Anjeunna henteu. Sareng SMO langsung kana gang bau na anu gedé. Upami sanés AIM3 ... punten janten peledakan batur sapagawean anjeun.

  2. 2

    Rada warna-warni teuing pikeun raos kuring, ditambah grafikna ngingetkeun kuring langkung seueur ngeunaan tali DNA, tibatan média sosial…
    Tautan dina "inpormasi" langsung ka blog anjeun; tapi sigana mah tautan ieu ngan ukur tempat tempat ...
    Kuring kedah nyarios yén kuring resep kana logo Mac OS9 lami - kombinasi touch manusa, komputer, sareng ramah / interaksi. Meureun siga kitu?
    Kitu cenah, ieu ngan ukur hiji opini.
    Simbol.com mangrupikeun sumber inspirasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.