Naha Anjeun tiasa bersaing di Google sareng Usaha Ageung?

pecundang google

Sateuacan anjeun kesel sareng kuring dina tulisan ieu, punten baca lengkep. Kuring henteu nyatakeun yén Google sanés sumberdaya akuisisi anu luar biasa atanapi yén henteu aya hasil pamasaran dina investasi dina strategi pamilarian anu mayar atanapi organik. Intina kuring dina tulisan ieu nyaéta bisnis ageung leres-leres mendominasi hasil teangan organik sareng mayar.

Kami parantos terang yén bayar per-klik mangrupikeun saluran anu artos dikaluarkeun, éta modél bisnis. Panempatan bakal teras angkat ka anu nawar paling luhur. Tapi strategi milarian organik pisan benten. Mangtaun-taun, urang tiasa ngahasilkeun kontén anu relevan sareng luar biasa sareng diganjar ku nomer 1 rangking kecap konci kalapa tinggi di Google. Poé éta ical.

Babaturan anu saé Adam Small ngaji a platform pamasaran perumahan. Anjeunna nembe di New York City di Inman Connect. Rand Fishkin ti Moz mangrupikeun panyatur sareng ngungkabkeun dina analisa na yén 5 domain réngking dina 5 maluruh perumahan luhur di 25 pasar top di Amérika Serikat

Kalayan kecap séjén, upami anjeun perusahaan perumahan sareng pangalaman saratus taun di salah sahiji kota éta, kasempetan anjeun pikeun peringkat parah. Teu biasa janten sapertos kieu. Réngking milarian organik Google sateuacana mangrupikeun kasempetan pikeun bisnis naon waé pikeun ngembangkeun eusi anu saé sareng diperyogikeun sareng dipeunteun ogé. Kuring henteu nyatakeun éta usaha, butuh seueur padamelan ... tapi éta tiasa.

SimilarWeb parantos nyebarkeun na Pangajén Moméntum pikeun 2016. The SimilarWeb Momentum Awards mikawanoh situs wéb di Amérika Serikat anu nunjukkeun kamajuan anu luar biasa dina kategori online na di 2016. Juara 39 dina 13 kategori parantos hasil ningkatkeun Rarangkén Anu SaruaWeb - skor algorithmic anu nurun langkung ti 80 juta situs ku total lalu lintas sareng métrik Dursasana.

Dina analisa ieu, anjeun bakal mendakan yén maluruh mangrupikeun faktor anu gedé pikeun perusahaan anu gaduh momentum pangageungna. Ieu anu meunang penghargaan:

Kategori 1st 2nd 3rd
Pasar Online keukeuh.com samsclub.com kmart.com
Electronics Consumer frys.com bestbuy.com bhphotovideo.com
Apparel rue21.com victoriassecret.com torrid.com
Agénsi Wisata Online tripadvisor.com travelocity.com expedia.com
Ranté Hotel marriott.com choicehotels.com ihg.com
Jasa Pemesanan Hotel hotél.com airbnb.com trivago.com
Airlines jetblue.com aa.com sumanget.com
asuransi statefarm.com progresif.com geico.com
Banking citi.com daérah.com navyf federal.org
Mésér Mobil carmax.com autotrader.com mobil.com
Warta & Média fivethirtyeight.com realclearpolitics.com politico.com
tech News ccm.net news.ycombinator.com digitaltrends.com
Berita Usaha bloomberg.com artos.cnn.com foxbusiness.com

Unduh Laporan SorotanWallWeb's pikeun 2016

Sanaos aya sababaraha perusahaan anu henteu maréntah dunya, éta perusahaan ageung sareng saku jero anu gaduh pamasaran digital online, dipimpin ku peringkat pamilarian organikna. Perusahaan-perusahaan ieu tiasa nyayogikeun stratégi-omni-kanal, kalebet kontén mantap diluyukeun sareng promosi mayar anu penting, situs web anu dioptimalkeun pisan, sareng pamasaran influencer Kombinasi éta mahal - tapi ngancurkeun persaingan.

Ieu sababna perusahaan sareng penerbit anu langkung alit kedah nganggo agility pikeun kauntunganana. Nalika anjeun ningali ka perusahaan anu mendominasi Google, anjeun henteu kedah niru aranjeunna. Anjeun kedah ngabedakeun diri ti aranjeunna, bahkan ningali ngaéksekusi kampanye anu strategi kontén anu aranjeunna henteu pernah bakal résiko. Pemirsa anjeun masih kalaparan pikeun anu béda - kumaha anjeun tiasa béda? Upami anjeun henteu tiasa pangkat luhur persaingan di Google, sahenteuna anjeun masih tiasa ngandelkeun sosial pikeun ngagedékeun pesen anjeun.

Ieu sababna strategi inti pikeun klien kami teras janten panalitian sareng pamekaran infographics, grafis animasi, sarta tulak bodas. Sapotong eusi anu ditalungtik, éndah, sareng berharga, bakal terus ngajalankeun perhatian sareng wewenang pikeun perusahaan anjeun. Anjeun tiasa henteu pangkat, tapi anjeun bakal dibagi sareng dipendakan ku pemirsa anu relevan anu anjeun milari.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.