Lengkap ™: Perdagangan Palang-Wates tina Tarjamahan, Balanja, ngalangkungan Minuhan

Palang-Wates

Tony Bianco urang desain parantos seueur dipilarian di Australia salami langkung ti opat puluh taun, sareng ayeuna mérekna kabur kana majalah mode paling boga pangaruh di dunya sareng daptar paling diasah ku modél Australia. Kiwari, seueur selebritis luhur sareng modél di Amérika Serikat sareng di panjuru Éropa tiasa ditingali nganggo rupa-rupa sapatu sareng aksesoris Tony Bianco.

Pikeun ngabantosan ngagancangkeun ékspansi internasional sareng paménta lintas-wates, Tony Bianco damel sareng Pitney Bowes kanggo nyayogikeun pengalaman balanja online anu lancar sareng lokal pikeun konsumén di sakumna dunya kalayan Pitney Bowes Lengkap ™ Larutan Palang-Wates.

Ayeuna Tony Bianco tiasa ngahontal anu resep sapatu di sakumna dunya sareng ngantepkeun aranjeunna mayar dina mata uang lokal kalayan biaya anu parantos ditetepkeun kalayan dijamin - janten teu aya kejutan dina pangiriman. Pembeli global kéngingkeun sapatu anu ngabantosan aranjeunna pikeun menonjol sareng mérek hebat Tony Bianco janten langkung dikenal di panjuru dunya.

Sidik global penting pisan pikeun urang. Kami gaduh paménta di panjuru dunya sareng kedah nyandak sapatu sareng asesoris kami ka sababaraha kelompok pasar. Ku gawé bareng sareng Pitney Bowes, urang tiasa ngajual ka pembeli di langkung ti 150 nagara sareng daérah sareng téknologi tungtung-to-tungtung na nawiskeun pangalaman lokalisasi anu lancar ka konsumén urang. Adam Bianco, Sutradara, Tony Bianco

Solusi lintas wates Pitney Bowes 'sayogi salaku bagian tina Awan Dagang Pitney Bowes, Enabler commerce, nyayogikeun aksés ka solusi, analytics sareng API ngalangkungan kontinyu perdagangan pinuh kalayan kagancangan sareng agility.

Kamampuan Palang-Wates lengkep kalebet

  • Pakakas Generasi Paménta - Pitney Bows tiasa nyayogikeun sadayana tina panilitian konsumen kana kampanye pamasaran anu dilokalisasi, sahingga bisnis anjeun tiasa némpél kana basis data anu ngembang ngeunaan pembeli lintas batas sareng ilubiung dina program pamasaranna anu ngamangpaatkeun saluran di jero nagara sapertos sosial, milarian sareng kemitraan pikeun ngajalankeun penjualan nambahan sareng paparan mérek.
  • Lokalisasi Halaman Wéb - Téknologi proprietari Cross-Border ngalokalisasi situs domestik anjeun di 220 nagara pikeun optimasi konversi konsumen. Tarjamahan, mata uang sareng promosi khusus nagara sareng harga produk kalebet. Henteu diperyogikeun pikeun nambihan biaya tambahan pikeun ngawangun sareng ngarawat situs di nagara atanapi investasi dina infrastruktur pikeun manajemén inventaris.
  • Biaya & Patuh anu Dipendat - Ku milih Pitney Bowes ' Kawajiban dikirimkeun Dibayar Opsi (DDP), anjeun bakal nyayogikeun kajelasan biaya pikeun palanggan ku nampilkeun tugas sareng pajeg anu dijamin sateuacan dipariksa tanpa aya kejutan COD nalika dikirim. Pitney Bowes meunteun sareng ngitung katalog produk anjeun, ngawatesan dimana lumaku, nalika nanganan sadaya fungsi anu aya hubunganana sareng patuh.
  • Pamayaran & résiko - Pitney Bowes nawiskeun pilihan pilihan pembayaran global sareng di pasar, sareng janten éksportir rékaman sareng pihak poko anu dipikaresep. Sareng salaku Padagang Catetan (MOR) aranjeunna nanganan sadayana pamrosésan pamayaran sareng manajemén panipuan, ngaisolasi palangganna tina hutang goréng sareng chargebacks.
  • Manajemén Logistik - Saatos parsél anjeun siap pikeun pangiriman internasional di salah sahiji pusat pamrosésan domestik Pitney Bowes ', aranjeunna dipasrahkeun ka operator anu paling saé dina jaringan global. Aranjeunna ngabantosan ngaleungitkeun kaprihatinan konsumen di sekitar kompleksitas sareng biaya anu aya hubunganana sareng pangaturan ku ngatur sareng ngaverifikasi barang anu dipulangkeun di hub pangiriman konci di seluruh dunya. Aranjeunna nawiskeun ogé panyalindungan parsél sareng nyayogikeun pakakas pikeun lacak pakét anu gampang.
  • Perawatan Palanggan - Pemberdayaan perwakilan palanggan anjeun pikeun nyayogikeun tingkat pangrojong pangluhurna sareng alat Konsulat Pitney Bowes ', aplikasi layanan palanggan basis web anu mantep pikeun ngajawab patarosan anu aya hubunganana sareng ngalacak patarosan ti konsumén internasional anjeun. Pusat telepon 24/7 na ngaliput 15 bahasa anu sayogi pikeun ngabantosan masalah anu langkung sesah nalika timbul.
  • Dukungan Anu Lanjut - Tim Dursasana klien khusus Pitney Bowes 'sayogi pikeun nyayogikeun dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kinerja bisnis, ngalaporkeun, ngembangkeun promosi, sareng analisis, patarosan konsumen, manajemén balik sareng seueur deui. Kalayan daptar klien anu ngembang langkung tina 300 pangecér, Pitney Bowes gaduh pangalaman sareng kaparigelan anu anjeun peryogikeun pikeun hasil global.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.