Pitunjuk Pamungkas pikeun Pidéo Anu Ngajelaskeun (kalayan Conto)

Pidéo CTA Yook Yum Yum leutik

Anjeun panginten parantos ningali seueur situs wéb anu nganggo pidéo animasi dina halaman badaratna. Henteu janten masalah upami anjeun namina éta video panjelaskeun atanapi pidéo perusahaan; aranjeunna sadayana ngalaksanakeun tujuan anu sami: ngajelaskeun produk atanapi jasa ku cara anu gampang sareng gancang, anu ngajantenkeun aranjeunna alat pamasaran anu saé pikeun bisnis naon waé.

Naha aya gaya anu béda dina pidéo panjelasan? Unggal gaya pikaresepeun pikeun jenis pemirsa anu béda sareng ogé bakal mangaruhan anggaran produksi video nanaon. Dina raraga narik perhatian pemirsa anjeun sareng ngawitan leres-leres ngarobah, anjeun kedah terang masing-masing gaya tina Pidéo Panjelasan. Patarosan na:

Naon gaya pidéo panjelasan animasi anu hadé pikeun halaman wéb anjeun?

Kami ngumpulkeun daptar gaya pang populerna pidéo pamasaran animasi, babarengan sareng rekomendasi eksklusif kami pikeun masing-masing éta.

Pidéo Screencast

Ieu mangrupikeun panangkepan layar saderhana atanapi pilem pidéo anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun program, halaman wéb atanapi parangkat lunak. Pidéo Screencast mangrupikeun jinis video-anggaran paling handap tapi sami gunana. Pidéo ieu langkung seueur ngeunaan pendidikan tibatan mérek. Aranjeunna biasana pidéo langkung panjang (langkung ti 5 menit), sareng dianggo saé pikeun prospek anu resep nonton kumaha produk na dianggo sateuacan aranjeunna laksanakeun.

Gaya Cartoon atanapi Pidéo Animasi Karakter

Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis pidéo animasi anu paling populér di pasar. Hiji carita dipimpin ku tokoh animasi, anu dipasihan masalah ageung anu anjeunna henteu tiasa direngsekeun. Éta nalika produk atanapi jasa anjeun némbongan… nyimpen dinten!

Karakterna biasana ngagambarkeun persona mérek anjeun (target pemirsa), janten penting pikeun ngagaduhan karakter desain khusus anu leres-leres aya hubunganana sareng aranjeunna, humanizing brand anjeun ku masihan émosina sareng kapribadian. Jinis pidéo ieu ngagaduhan hasil anu saé kusabab éta gancang narik perhatian pemirsa sareng leres-leres pikaresepeun kanggo ditonton.

Animasi Papan Tulis

Téhnik trendi sareng cool ieu asalna diciptakeun ku ilustrator anu ngagambar dina papan tulis bari dirékam ku kaméra. Terasna, téhnik ieu mekar sareng ayeuna didamel sacara digital. Deui di 2007, UPS nunjukkeun Pameran Komérsial Whiteboard, sareng di 2010 Royal Society of Arts nyiptakeun animasi papan tulis tina pidato pilihan, ngajantenkeun saluran Youtube milik RSA saluran kanal nirlaba # 1 saalam dunya.

Animasi Papan Tulis mangrupikeun téknik anu super pikaresepeun, sabab ngagaduhan pendekatan atikan, dimana eusina didamel payuneun panon anu ningali.

gerak grafik

Intisari gerak, intina, unsur-unsur grapik dina gerakan anu ngagunakeun kakuatan warna sareng bentuk pikeun nganteurkeun pesen anu rumit anu mustahil pikeun ditepikeun. Pidéo ieu nawiskeun gaya anu pikaresepeun pikeun usaha anu propil langkung serius sareng mangrupakeun cara anu hadé pikeun ngajelaskeun konsép abstrak.

Pidéo panjelasan ieu khususna mangaruhan usaha komunikasi B2B.

Gerak Grafika sareng Unsur 3D

Animasi Motion Graphics kalayan integrasi elemen 3D nyandak tampilan anu langkung elegan sareng canggih. Aranjeunna idéal pikeun ngajantenkeun perusahaan anjeun menonjol di luhur persaingan.

Motion Graphics mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun perusahaan sareng produk anu aya hubunganana sareng téknologi anyar, jasa digital, aplikasi atanapi parangkat lunak.

Gaya Cartoon with Motion Graphics

Pidéo Gaya Cartoon Cartoon sareng Motion Graphics mangrupikeun salah sahiji jinis pidéo animasi anu paling populér di ditu sareng, saderhana disada, éta ngagabungkeun téhnik. Karakter kartun ngarah carita sareng nyayogikeun pendekatan anu caket sareng pemirsa, sedengkeun panggunaan animasi grafik gerak dianggo ngajelaskeun konsép anu rumit.

Kalayan gaya ieu, urang bakal kéngingkeun anu pangsaéna pikeun dua dunya - Aspék anu ramah sareng kiasan lucu tina video gaya kartun sareng kakuatan ngalaksanakeun animasi pikeun téknik grafik gerak.

Kami nyarankeun pikeun komunikasi B2C, tapi aranjeunna tiasa dianggo saé pikeun usaha alit sareng ngamimitian ogé.

Henteu-gerak atanapi Pidéo Animasi Claymation

Pidéo panjelasan gerak-gerak mangrupikeun salah sahiji téhnik anu pangkolotna kumargi aranjeunna henteu gumantung kana téknologi digital kelas luhur! Ieu pidéo karajinan - bérés ku pigura.

Animasi ieu dihasilkeun ku ngarékam unggal pigura, atanapi masih gambar teras muterkeun pigura anu dirékam deui dina suksesi gancang, langkung lami pikeun dihasilkeun. Hasilna lengkep beda sareng lumayan endah. Stop gerak mangrupikeun téknik anu saé nalika leres dilakukeun, éta ogé tiasa mahal.

Kami ngarékoméndasikeun jinis video ieu upami anjeun hoyong nganggo pendekatan séntiméntal sareng pemirsa.

Pidéo Animasi 3D

A video animasi 3D propésional tiasa leres-leres endah pisan, kumargi teu aya watesan naon anu tiasa dilakukeun ku video 3D. Nanging, pilihan ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling mahal, janten aranjeunna sanés pilihan pikeun ngamimitian kalayan anggaran anu terbatas.

Upami anjeun leres-leres mikiran ngadamel pidéo animasi 3D sareng anjeun sanggup, anjeun kedah ngerjakeun PR heula sareng milarian perusahaan anu berpengalaman. Pidéo animasi 3D anggaran murah tiasa nyababkeun hasil négatip.

Ayeuna anjeun gaduh tinjauan anu hadé ngeunaan jinis vidéo panjelasan animasi anu paling cocog pikeun halaman badarat bisnis anjeun, sareng anu paling épéktip bakal narik perhatian audién anjeun. Hoyong langkung? Unduh ebook gratis Yum Yum Video urang - Pitunjuk Pamungkas pikeun Pidéo Anu Pedar!

Panyingkepan: Yum Yum ngabantosan nempatkeun tulisan ieu pikeun Martech Zone pamiarsa sareng kami parantos damel sareng aranjeunna langsung kana sababaraha proyék!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ayeuna iraha klien kuring naroskeun naon jinis pidéo panjelasan anu kuring jantenkeun kuring ngagaduhan pituduh anu saé kanggo nunjukkeun aranjeunna. Nuhun Douglas pikeun nempatkeun pituduh ieu babarengan. Naha aya keneh anu tiasa nampilkeun bisnis kuring dina blog anjeun? Kuring nempatkeun email abdi dina bagian koméntar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.