Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Komposisi ku Myplanet - Kerangka Personalisasi pikeun Ecommerce

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téhnisna rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. 

Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngabéréskeun kabutuhan bisnis nalika leres-leres personalisasi ngeunaan jalma éta (upami éta katingalina atra, éta sabab éta). Lebetkeun nami hareup batur kana email henteu nyumponan kabutuhna. Nuturkeun aranjeunna di internet sareng iklan pikeun barang anu aranjeunna tingali dina situs anjeun henteu ngalaksanakeun kabutuhan aranjeunna. Ngepaskeun eusi halaman badarat anjeun bisa ngalayanan kaperluanana, tapi henteu upami sistem anu ngadukung éta gaduh liang data sareng manajemén kontén anu goréng, masalah umum anu nyababkeun seueur bisnis ngahalangan bisnis ngahalangan. 

Masing-masing pendekatan ieu sapertos anu sarimbag pamasaran digital tina trik parlor anu murah, sareng konsumén anjeun henteu ngan ukur ngalangkungan aranjeunna, aranjeunna ngambek. Tapi aya dunya anu ngagaduhan inpormasi data, pangalaman khusus nawiskeun nilai tambah nyata ka konsumén, ngabantosan aranjeunna mendakan, nalungtik, sareng mésér barang-barangna kalayan gampang dina saluran anu cocog pikeun aranjeunna. 

Sering sering, mérek kalibet sareng strategi personalisasi sateuacan aranjeunna dina posisi supados suksés. Impian anu hérang tina karinjang anu langkung ageung sareng konsumén anu teras-terasan nyéépkeun kanyataanana anu karasa: tanpa pendekatan anu kuat pikeun data sareng arsitéktur digital anu tiasa ngadukung pangalaman omnichannel anu teu kaopat, impian bakal aya sadayana. Tapi henteu kedah sapertos kieu. Personalisasi tiasa suksés.

Janten kumaha urang tiasa ngalih tina pangalaman anu ngajantenkeun konsumén ngaraos teu paduli (paling saé) ka hiji anu ngahubungkeun aranjeunna sareng naon anu aranjeunna pikahoyong iraha sareng kumaha aranjeunna hoyongna? Kalayan kombinasi téknologi sareng stratégi anu pas.

Ngalakukeun Data Anjeun

Anu mimiti sareng penting, bisnis kedah diurut data na. Catet yén kuring henteu nyarios marketers kedah kéngingkeun data na diurut tapi usaha sacara gembleng. Seueur pemasar gaduh data anu bersih sareng teratur. Hal anu sami pikeun pamekar produk, tim mérek, sareng masing-masing bagéan organisasi kalayan aksés kana potongan data nyalira. 

Ngan ukur pangalaman palanggan henteu cicing dina silo alit anu rapih sareng rapih; éta kajadian di unggal tingkatan sareng sepanjang waktos. Ngaharepkeun wawasan ngeunaan kampanye retargeting pikeun nginpokeun sakabéh pangalaman pelanggan mangrupikeun kaulinan anu bodo. Supados kapribadian tiasa dianggo, éta kedah didamel sakitar pangalaman, henteu ngan ukur hiji irisan.

Éta hartosna usaha anjeun kedah kéngingkeun hiji pandangan konsumén dina unggal titik touch. Platform Data Palanggan (CDP) anu saé pikeun ieu, sareng pasangan anu dipercaya sapertos Myplanet tiasa ngabantosan anjeun nangtoskeun mana CDP anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalaksanakeunana. Ku ngarobih silo data departemén anjeun, anjeun bakal ngamimitian kéngingkeun pandangan komprehensif ngeunaan naon anu sigana ku pangalaman pelanggan, ti tungtung dugi ka akhir. Personalisasi ayeuna dagang dina carita konsumén linier dina sabagéan ageung waktos, tapi kanyataanna jarang anu lugas.

Anjeun ogé bakal kedah ngadaptarkeun data real-time anjeun (RTD) aplikasi. Kalayan RTD, anjeun bakal mastikeun yén pangalaman éta sorangan dioptimalkeun — ngajamin inpormasi produk anu mutahir sareng fungsi pamilarian ngalaksanakeun anu pangsaéna — tapi mangrupikeun bagian anu penting pikeun ngawangun pendekatan personalisasi anu épéktip. Tindakan palanggan dina hiji kanal kedahna tiasa memicu réaksi mérek dina saluran naon waé, kalebet saluran anu aranjeunna lebet, sareng éta ngan ukur tiasa dilakukeun ku RTD.

Mawa data industri tambihan tiasa ngabantosan anjeun nyandak pangalaman langkung jauh. Wawasan pamasaran ngeunaan istilah pamilarian tiasa ngabantosan henteu ngan ukur naon kecap paling umum anu dianggo pelanggan pikeun mendakan produk anu dipikahoyong tapi ogé istilah pelengkap anu dikaitkeun sareng produk, anu bakal dianggo nalika anjeun siap ngaropea hiji pangalaman kalayan saran produk .

Sareng pamustunganana, penting pisan pikeun museurkeun data produk anjeun. Pikeun mastikeun pangalaman palanggan gaduh online cocog sareng anu aranjeunna gaduh di toko, dina aplikasi, nganggo kios mandiri, ngobrol sareng Alexa, atanapi faktor bentuk sanés anu merek anjeun tiasa berinteraksi sareng pemirsa, anjeun kedah ngagaduhan masing-masing titik touch anu nyambung ka hub data pusat. Deui, handap nalika anjeun siap ngarencanakeun perjalanan pelanggan anu dipersonalisasi, data anu disaluyukeun bakal janten tulang tonggong pangalaman éta.

Jantenkeun Modular

Ngamangpaatkeun data sacara efektif bakal ngabantosan pangalaman anu saé, tapi pikeun ngajantenkeun data tiasa dianggo dina anu panghadéna sareng pastikeun anjeun nganteurkeun pangalaman guguritan dina unggal kanal, anjeun kedah ngémutan decoupling pangalaman anjeun. Arsitéktur henteu nganggo sirah (ngaleungitkeun pangalaman payun-tungtung anjeun tina kerangka tukang-tukang) sanés kanggo sadayana, tapi pikeun seueur kerangka modular mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngajaga laju sareng téknologi parobihan.

Tanpa téknologi pangsaéna anu ngamungkinkeun unggal bagian tina pangalaman, tiasa sesah nyandak pangalaman éta ka tingkat salajengna kalayan orkestrasi. Pikeun nyayogikeun perjalanan palanggan tina interaksi paguneman anu nyandak aranjeunna ka mérek anjeun, kana pangalaman online dimana aranjeunna langkung seueur terang ngeunaan produk anjeun, sareng pamustunganana pikeun mésér dina aplikasi kalintang hésé dilakukeun upami anjeun nuju ngajalankeun deui monolitik -pikeun anu henteu maén saé sareng anu sanés. 

Komposisi ku Myplanet nawarkeun kerangka modular anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun pangalaman e-commerce anjeun. Ngamangpaatkeun pola ecommerce sareng téknologi kelas paling saé, Composable ngalengkepan anjeun ku alat pikeun nyiptakeun solusi omnichannel anu leres anu tiasa hirup dugi ka janji personalisasi: data anu nyambung pinuh pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngémutan eusi anu dipikahoyong ku konsumén; manajemén eusi anu fleksibel pikeun ngamungkinkeun anjeun pikeun nganteurkeun eusi éta ka bagéan pamirsa anu leres; sareng pondasi arsitéktur modular pikeun tumuh sareng bisnis anjeun, adaptasi sareng kasempetan pasar énggal nalika aranjeunna muncul.

Monoliths gaduh tempatna, sareng upami tawaran aranjeunna cocog sareng kabutuhan anjeun kalayan sampurna, anjeun bakal saé. Tapi nalika bentangna mekar, hésé pisan ningali kumaha solusi monolitik bakal teras-terasan nyayogikeun sagala anu diperyogikeun ku mérek, sareng nawiskeun éta dina tingkat paling luhur anu aya di pasar. Kamampuh milih sareng milih solusi anu disertakeun ku kerangka modular hartosna nalika aya hal anu mindahkeun pikeun bisnis anjeun - faktor formulir anyar anu anjeun badé aksés, saluran anyar anu anjeun kedah janten bagian tina-téknologi anu ngadukung usaha anjeun tiasa ngalih saluyu.

Tingali kana naékna pasar dina 2-3 taun ka pengker. Pasar tiasa nawiskeun nilai-nambihan anu nyata pikeun konsumén. Anu mésér tiasa kéngingkeun sadayana anu diperyogikeun dina hiji tempat sareng, salaku bonus tambahan, tiasa kéngingkeun poin kasatiaan atanapi ngahémat biaya pengiriman dina waktos anu sami. Tambih Deui, aranjeunna muka kasempetan pikeun hal-hal sapertos rekomendasi produk pelengkap anu tiasa ningkatkeun pangalaman produkna atanapi langkung saderhana pangalaman balanja, duanana nawiskeun langkung nilai poténsial pikeun konsumén. Mangpaat bisnis pikeun téknologi ieu dumasar kana manpaat konsumen sareng nyambung langsung kana pendekatan personalisasi anu épéktip - aya alesan alesan pasar parantos énggal.

Tapi nyobian nyandak solusi pasar kana platform anu tos aya tiasa nangtang. Naon waé téknologi énggal bakal nyandak padamelan pikeun leres, tapi ngenalkeun téknologi énggal kana ékosistem monolithic anu aya tiasa gigireun teu mungkin. Unggal solusi ngagaduhan tanaga gawé sareng waktos sareng artos. Kalenturan anu ditawarkeun modular, pendekatan anu paling saé, kumaha ogé, hartosna yén sadaya waktos sareng tenaga kerja sareng artos moal leungit nalika anjeun kedah nyaluyukeun pikeun nyumponan paménta konsumén. 

Personalisasi henteu acan hirup dugi ka hype dugi ka ayeuna, tapi éta tiasa. Urang kedah langkung pinter ngeunaan cara ngagunakeun téknologi anu ngamungkinkeunana. Urang kedah netepkeun landasan anu kuat pikeun panggunaan data sabab éta dasar tina unggal aspék personalisasi, sareng urang kedah mastikeun arsitéktur anu urang percanten pikeun ngadukung pendekatan personalisasi saleresna tiasa ngadukung éta. Anu paling penting, urang kedah fokus kana strategi anu dipuseurkeun ku pangguna. Sagala strategi personalisasi anu nempatkeun kahoyong hoyong payuneun kabutuhan pangguna siap pikeun gagal sareng gagal.

Nyuhungkeun Demo Komposable

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.