Nguji Konsép 2.0

tés konsép1

tés konsép1Nyiptakeun survey online mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ngahontal palanggan anjeun pikeun kéngingkeun opini ngeunaan naon waé. Pakasaban kuring di Survei sareng Poll Online Zoomerang tiasa ngajantenkeun kuring bias, tapi kuring ditiup ku sadaya hal-hal anu anjeun tiasa lakukeun dina survey. Poe ieu, anjeun gaduh seueur pilihan survey, ti ngempelkeunana kana situs anjeun, pikeun ngirimkeunana via téks kana telepon masarakat, pikeun nyiptakeunana sareng ngirimna langsung di Facebook.

Karesep pribadi kuring tina kamampuan luar biasa ieu mangrupikeun fitur paling anyar kami. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun unggah gambar naon waé lébar sareng jangkungna, dugi ka 250k ukuran file, kana survey anjeun. Kumisan ti cara anu écés pisan anjeun tiasa nganggo fitur ieu pikeun ngajantenkeun survey anjeun éndah, nutupan éta dina logo anjeun, atanapi kéngingkeun opini kelompok ngeunaan pakéan pangantén awéwé, fitur ieu ngamungkinkeun pikeun nguji konsép anu henteu pernah sateuacanna.

Nguji konsép nyaéta prosés meunteun réspon konsumén kana produk, mérek, atanapi ideu sateuacan éta diwanohkeun ka pasar. Éta nyayogikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ningkatkeun produk anjeun, ngaidentipikasi masalah poténsial atanapi kalemahan, sareng pastikeun gambar atanapi merk anjeun leres ditarget. Anjeun ngan ukur kedah ningali dugi ka Netflix, Qwikster debacle kanggo ngartos pentingna naroskeun pendapat palanggan anjeun saencan nyandak kaputusan ageung…

Survey online mangrupikeun cara anu hadé pikeun tés konsép, sareng anjeun tiasa nganggo éta pikeun némbak masalah pikeun sagala jinis masalah. Ieu tilu:

Nguji logo: Urang sadayana terang kumaha pentingna ngagaduhan logo anu berkesan sareng ogé cocog sareng mérek anjeun. Masih nyobian milih anu leres pikeun ngagambarkeun diri? Sakali anjeun parantos ngadamel logo sareng nempatkeun kana dunya pakait sareng mérek anjeun, éta tiasa janten gigireun teu mungkin pikeun ngarobih na ngomean nyalira nyalira. Éta sababna penting pikeun ngaluncurkeun survey konsép logo sateuacan anjeun komitmen kana logo.

Témbongkeun panaliti survey anjeun pikeun sababaraha pilihan logo, sareng naroskeun naon émosina sareng réaksi anu ditepikeun ku logo ka aranjeunna. Naha logo anu anjeun pilih nunjukkeun misi sareng nilai perusahaan anjeun?  Pilarian sateuacan anjeun milih logo, henteu saatos.

Masihan iklan / panutup: Iklan cetak bakal nyayogikeun anjeun deui artos anu saé, janten anjeun hoyong mastikeun yén nyéépkeun ogé. Ngadamel survey nganggo gambar iklan anu anjeun badé anggo, sareng uji éta dina pamirsa anu sanés. Pilarian terang naon iklan anjeun nyarios ka aranjeunna. Naon kecap sipat anu bakal dikaitkeun sareng merk anjeun atanapi produk dumasar kana iklanna? Kumaha iklanna ngaraos raoseun? Beuki eupan balik anjeun tiasa kéngingkeun ngeunaan iklan anjeun tina survey, langkung gampang iklan éta bakal ngahontal tujuan anjeun.

Nya kitu, ngalebetkeun gambar dina survey online anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun panutup anjeun pikaresepeun sareng épéktip. Saha anu langkung narik (sahingga tiasa langkung ngadorong penjualan) ka pamiarsa anjeun, Lady Gaga atanapi George Clooney? Nyangka lepat tiasa nyandak tol serius kana margin kauntungan anjeun, janten uji coba gambar sampingan anjeun, judul berita, sareng ideu carita utama sateuacan ngabijilkeun salah sahiji.

Eupan Balik Desain Website: Ngadesain ulang halaman wéb anjeun tiasa janten tugas anu pikasieuneun, sareng tiasa hésé pikeun terang naha parobihan anu anjeun épéktip atanapi upami éta ngan ukur waktos sareng artos tukang miceun artos. Unggah gambar desain dina survey, sareng uji kagunaan, olahtalatah sareng navigasi desain anyar anjeun. Tanya patarosan sapertos: "Naon anu anjeun paling émut ngeunaan desain anu anjeun tingali?" "Kumaha saur perusahaan ieu naon?" "Dimana anjeun tiasa pencét pikeun diajar langkung seueur ngeunaan atanapi mésér produkna?" Beuki eupan balik anjeun tiasa kéngingkeun ngeunaan desain anjeun tina survey, langkung gampang éta desain bakal ngahontal tujuan anjeun.

Survei konsép mangrupikeun cara anu panggancangna, paling gampang pikeun mastikeun yén gambar anu anjeun anggo mangrupikeun gambar anu leres, naha pikeun logo, iklan, halaman wéb, atanapi sampul anjeun. Entong nyéépkeun waktos sareng artos kana gambar anu henteu nyarios naon anu anjeun pikahoyong. Kirimkeun survey konsép pikeun tés konsép 2.0. Sadaya pemasar anu palinter ngalakukeunana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.